Pieniä mysteerejä • Miksi lapset herää super aikaisin silloin, kun itse on maailman väsynein, mutta nukkuvat AINA pitkään silloin, kun pitää lähteä aamulla jonnekin? Oikeasti, aina. Luka herää normaalisti aina viimeistään puoli kahdeksalta, mutta taatusti nukkuu vaikka kuinka pitkään silloin, kun ollaan unohdettu laittaa herätyskello soimaan ja olisi menoa jonnekin. Sama homma päiväunien kanssa. Mikä siinä on?!

 • Miksi kaikki perhekerhot ja useat muutkin pikkulasten aktiviteetit ajoittuu vain ja ainoastaan arkiaamuihin/aamupäiviin? Ei kaikki kotiäidit ole yksin vain arkisin kahdeksasta neljään. Mun mielestä olisi ihanaa mennä joskus lasten kanssa perhekerhoon vaikka tiistaina kello 17 tai viikonloppuna ja tiedän, että samassa tilanteessa on aika monta muutakin mammaa.
 • Miksi kukaan ei ole kehitellyt vauvoille sukkia, jotka oikeasti pysyisivät jaloissa? Ne pikkusukat on aina hukassa ja vähintäänkin parittomia. Raskausaikana ostin kirppiksiltä aika monta sukkapussia Taikalle, mikä aina hieman huvitti (ja ärsytti) Kamilia, mutta nyt se ehkä ymmärtää. Kiinnostaisi oikeasti tosi paljon tietää, minne kummaan ne voi kadota.


 • Miksi toisten mielestä on ihan ok myydä kirppiksillä reikäisiä ja likaisia lastenvaatteita (vielä ihan hyvään hintaan), kunhan ne ovat merkkiä? Tai ostaako joku oikeasti vaikka jotkut Mini Rodinit legginsit joissa on nytkin kokoinen reikä polvessa, koska hei - merkkivaate?
 • Miksi sitä aina haaveilee omasta ajasta ja kun sitä saa, voi helposti vain istua kaksi tuntia sohvalla kahvikupin kanssa tuijottamassa tyhjyyteen? Aina päivällä mulla on sata ideaa ja selaan inspiroituneena pinterestistä kaikkea hienoa ja kehittävää, mutta illalla kun lapset nukkuu, ei sitten jaksakaan enää yhtään mitään. Miksi muhun ei päde se, että kun äidit on aina niin tehokkaita...


 • Miksi vauvan kasvaminen tuntuu aina niin haikealta ja lähes itkettävältäkin - vaikkei oikeasti haluaisi edes elää pelkkää loputonta vauvavuotta? Mutta miksi niiden pitää silti kasvaa niin kamalalla kiireellä ja miksei näitä hetkiä voisi purkittaa ja sitten aina joskus palata niihin edes ihan vähäksi aikaa vaan?


  Leppoisaa sunnuntaita ja ihanaa lokakuuta!
  Mikä sua on kummastuttanut tänään?

  xoxo Nelli
 • 4 kommenttia

  1. Byääh! Tuo viimeinen kohta! (Minulla on kriisi, koska poikani, joka syntyi aivan hetki sitten, täyttää tässä kuussa vuoden.) Mitä sukkiin tulee, niin ihan turhia koko sukat! Meillä ollaan sisällä avojalpin, koska poika kiskoo kaikki sukat jalasta. Ulkona kiskotaan töppösiä jne..

   Meillä on aamu tullut aina hyvissä ajoin ennen kahdeksaa. Kun viimeksi pitu viedä kissa lääkäriin, aloin tuuppia poikaa herälleen klo. 8.10...

   Oma aika kuluu minulla siivoamiseen. Minä, joka olen aina ollut siivouksen pahin vihollinen, siivoan ja tiskaab heti kun saan omaa aikaa. Oi että se on ihanaa!

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Sukat ois kyllä mustakin varsin turhia, mutta tähän aikaan vuodesta meillä on kotona välillä melko viileä, joten pakko pitää pienillä sukkia! Jos ne vaan pysyisi jaloissa...

    Mä niin toivon, että olisin itsekin sellainen, joka siivoaisi mielellään! Ehkä vielä jokin kaunis päivä.

    Poista
  2. Tuo heräämisjuttu on kyllä niin vakio, aina :D Meillä täällä pikkukaupungissa on muutamassa kaupunginosassa just tuollainen iltaperhekerho, mutta meillä taas on miehellä se perustyöaika :)

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Siis NIIN ON! En tajua mikä kuudes aisti lapsilla on :D Täällä olen törmännyt muutamaan iltaperhekerhoon, mutta ne on joko ihan toisella puolella kaupunkia ja/tai järjestetään tyyliin kerran kuussa. Oisi kiva jos oisi säännöllistä toimintaa.

    Poista

  © Kochanie • Theme by Maira G.