Uusi osoite + LINKKAA BLOGISI!Hip hei! Vihdoin, yli kahden vuoden bloggaamisen jälkeen, pääsin eroon ärsyttävästä blogspot.fi - osoitteesta ja sain blogilleni oman verkkotunnuksen. Kochanie-blogin uusi osoite on siis www.kochanie.fi, mutta blogi päivittyy myös vanhasta osoitteesta automaattisesti tänne uuteen, joten sikäli osoitteenmuutos ei teiltä lukijoilta sen kummempia toimenpiteitä vaadi. Vitsit, miten innoisaan sitä itse voikaan olla jostain näin "pienestä" asiasta! Mua on häirinnyt melkein koko tämän kahden vuoden ajan tuo vanha "nellixo"-osoite, jonka loin hetken mielijohteesta ja sen kummemmin asiaa miettimättä tätä blogia perustaessa. Nyt vihdoin blogilla on sitten osoite, joka on paitsi lyhyempi ja luultavasti helpompi muistaa, myös sellainen jolla oikeasti on jotain tekemistä blogin nimen kanssa...

Olin itse asiassa hankkinut jo blogilleni verkkotunnuksen aiemmin alkuvuodesta, mutta koska nämä it-jutut eivät aina ole vahvinta alaani, niin en saanut uutta osoitetta kunnolla toimimaan. Asiakaspalvelustakaan en saanut apua ongelmaani, joten turhauduin ja päätin unohtaa koko homman. Nyt tämän kochanie.fi - verkkotunnuksen sain yhteistyössä suomalaisen Internet-palveluntarjoajayritys Zoner Oy:n kanssa. Ammattilaisen avustuksella tuo uuden osoitteen käyttöönotto sujuikin tosi nopeasti ja näppärästi. Osoite rekisteröitiin puolestani, ja mun tehtäväkseni jäi vain kytkeä osoite tänne Bloggeriin. Hommaa varten sain selkeät kuvalliset ohjeet vaihe vaiheelta, joten se onnistui hermoja menettämättä tällaiselta maitoaivoltakin. Kaikki muu verkkotunnuksen käyttöön ottamiseen liittyvät jutut hoitui Zonerin puolelta, joten kiitos sinne! Zonerilla on tällä hetkellä muuten meneillään tarjous, jossa verkkotunnusta rekisteröidessä saa ensimmäisen tilausjakson puoleen hintaan, joten kannattaa käydä tutustumassa, mikäli oman verkkotunnuksen hankkiminen on ajankohtaista! Ainakin itselleni jäi yrityksestä tosi ammattimainen ja asiakaspalveluhenkinen kuva, joten voin sitä aidosti suositella muillekin.


Tämän uuden osoitteen kunniaksi ajattelin nyt pitkästä aikaa myös pyytää teitä linkkaamaan mulle omat bloginne! Olisi kiva löytää uutta luettavaa, sillä aika moni vanhoista blogisuosikeistani on lopettanut tai hiljentänyt postaustahtiaan. Blogeja voi linkitellä koko ensi viikon eli 23.7. asti, jonka jälkeen valitsen esittelyyn muutamia lemppareitani! Genrellä ei ole väliä - toki rajallisen oman ajan vuoksi luen tällä hetkellä enimmäkseen muita perheblogeja, mutta muutkin kelpaa. Kenties yllätyn!

xoxo Nelli

27 kommenttia

 1. Täällä olis 27v lifestyle ja matkustus aiheinen, aloitteleva blogi :) http://emmyleskinen.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 2. Etä-äiti kertoo etä-äitiydestä, eroperheestä, taaperon ja teinin äidistä ja sinkkuäitiydestä. Tärkeintä on vertaistuki ��
  Www.vauva.fi/eta-aiti

  VastaaPoista
 3. Olen 36v ja kirjoittelen lifestyle blogia aiheina mm.matkustelu, luonto, ravintola-/kahvilakokemukse sekä ajatuksia yleensä elämästä ym.

  http://maisan-elamaa.webnode.fi

  VastaaPoista
 4. 16-vuotiaan lukiolaisen blogi, jossa kirjoitellaan esimerkiksi kirjoista, asuista ja monesta muusta aiheesta.

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Vanha talo, värikäs koti, remontointi, sisustus, käsityöläisyys. Tätä boheemia lifestyle blogia kirjoittelee 34 v. luonnonlapsi Heinolasta. :)
  http://inabohohome.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. http://haamupuheluja.blogspot.fi/

  Blogi käsittelee 22-vuotiaan opiskelijan elämää kissan, koiran ja avovaimon kanssa.

  VastaaPoista
 7. 18-vuotiaan välivuottaan aloittavan tytön blogi, josta löytyy postauksia mm. kirjoista, kosmetiikasta, tv-sarjoista sekä ihan kuulumispostauksiakin :D

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. http://www.lily.fi/blogit/were-not-kansas-anymore

  Matkailuun painottuva lifestyle-blogi, jossa seikkaillaan tällä hetkellä Hollannissa ja ensi kuusta lähtien Italiassa. Matkavinkkien lisäksi blogissa ihmetellään kulttuurieroja, nautitaan hyvästä ruoasta, urheillaan silloin kun jaksetaan ja innostutaan välillä puhumaan ympäristöasioista.

  VastaaPoista
 9. https://sonjatuuliak.blogspot.fi/

  21-vuotiaan opiskelijan lifestyle-blogi, joka sisältää kauneutta, sisustamista, rakkautta valokuvaamiseen, päivän asuja, terveellisiä reseptejä ja elämän pieniä iloja.

  VastaaPoista
 10. Mullakin on oma verkkotunnus haaveissa. Harmittavasti vain .fi ja .com päätteiset blogini nimellä ovat jo varattuja. Pitäisi keksiä joku hyvä nimi...

  http://nytheti.blogspot.fi
  12/2016 syntyneen IVF-tytön arkinen lifestyleblogi.

  VastaaPoista
 11. https://laurajuliaa.blogspot.fi/?m=1

  Tässä 20 vuotiaan, suhteellisen tuore lifestyleblogi.

  VastaaPoista
 12. http://heimeillavalvotaan.blogspot.fi/

  Aikoinaan perustettu blogi vaikeasta vauva-ajasta kärsiville vanhemmille vertaistueksi, mutta nykyään paljon kaikkea muutakin! Tosi paljon ruokaohjeita (maidoton, gluteeniton, sokeriton), hyvintointipostauksia ja tietty niitä kuulumisia ja fiiliksiä kolmen lapsen äitinä olosta :-)

  VastaaPoista
 13. Minäkin kirjoittelen uuden osoitteen alla kauneudesta sekä muusta kosmetologin elämästä ���� iidanni.blogspot.fi

  VastaaPoista
 14. Viisihenkisen perheen menoa (Tehoveljekset -11&-12 ja Taapero -15) ja ajatuksia vanhemmuudesta.
  www.keinukaruselli.fi

  VastaaPoista
 15. Mä huomasinkin mun blogin liike-tiedoista, että täältä oltiin tultu mun blogiin. Ja sit pongasin mun blogin noissa "muita ihania" - mukava yllätys :) Ja mukavaa sekin, että sitä kautta päädyin löytää tän sun :) Kiva layout sulla täällä!

  VastaaPoista
 16. http://ellimarias.blogspot.fi

  22-vuotiaan lifestyleblogi elämästä ja omasta tyylistä.

  VastaaPoista
 17. Jos runot kiinnostaa, niin mulla on runoblogi :)

  uinu-uinu.blogspot.fi

  VastaaPoista
 18. Perheblogi, elämää taaperon 9/15 kanssa, ja syksyvauvan odotusta :)

  http://iloaeloa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 19. Onnea uudesta osoitteesta! Hyvältä näyttää! Blogini onkin jo sulle tuttu, mutta laitanpa sen tähän, jos joku muu innostuu lukemaan meidän perheen arjesta :)

  http://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja

  VastaaPoista
 20. Onnea uudesta osoitteesta, minäkin hankin loppukeväästä oman domainin :) Kirjoittelen käsityöpainotteista blogia, mutta tykkään hurjasti myös Tampereesta, valokuvaamisesta, matkustelusta, kirppistelystä jne. http://www.kasintehtyajakaunista.fi/

  VastaaPoista
 21. Olen nyt kesällä (vihdoinkin - haaveena ollut jo pitkään :) ) aloittanut kirjoittaa Marialla -nimistä perhe-lifestyleblogia jossa seikkailee vuonna 2015 syntynyt taaperotyttö. Aiheina tytön touhujen ohella muun muassa lastenvaatteet- ja tarvikkeet ja välillä myös muut äitiä ilahduttavat pienet ja suuret kauniit asiat. Kochanie-blogi kuuluu omiin suosikkeihini jo parin vuoden ajalta :). http://mariallablog.wordpress.com

  VastaaPoista
 22. Olipa kiva löytää tamperelaista uutta luettavaa! Olen itsekin Tampereelta, mutta ihan eri elämän tilanteessa. Kirjoitan paljon kulttuurista ja mielipidejuttuja lifestyle-ripauksella. Sitä paitsi kaikkihan elämässä loppujen lopuksi on tavalla tai toisella kulttuuria. Käy kurkkaamassa!:) Anna / https://mediakka.com

  VastaaPoista
 23. Oi, täältä löytyy vaikka mitä kivoja blogeja ja uutta lukemista! :)

  Omassa blogissani postaan asukuvia, kerron kosmetiikkalöydöistä ja höpöttelen mun arjesta :)

  http://taruanuelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 24. http://www.lalalilja.fi

  Vajaa 30-kymppinen tamperelainen kuvaa kaikkea kaunista ja kirjoittaa jotakuinkin kaikesta, mikä päähän pälkähtää. Tästä blogista ei löydy lapsi- tai perhejuttuja, mutta aika lailla kaikkea muuta :)

  VastaaPoista
 25. Rikon lifestyle blogien listan ja heitän sekaan poniaihetta, koskaan ei voi tietää jos vaikka kirjoitustyylikin saa liittymään uutta verta joukkoon ;)

  Pennin pyörittäjä

  Reilu parikymppinen huumorilla varustettu ei-niin-tosikko ratsastaja kertoo arkielämästään connemaratamman kanssa. Poni kantaa nimeä Penni ja omaa mitä mielenkiintoisimman luonteen. Tammamaisuutta ja ponimaisuutta ei puutu ratsastuksen lomassa, eikä kaikki aina menekään niin putkeen. Paljon kuvia, humoristinen tekstintuotto ja mikä parhainta; kaunis ponineiti! Kaikkea sitä löytyy Pennin pyörittäjä -blogista!

  VastaaPoista
 26. Perhelifestyle | Koti & sisustaminen | DIY

  27-vuotias kahden tytön (04/2015 & 11/2016) äiti kirjoittelee elämästä ja arjesta, välillä syvällisemmin, toisinaan taas kevyemmällä otteella :) Lapsiarjen pyörittämisen rinnalla sisustetaan vuosi sitten ostamaamme ja remontoimaamme omakotitaloa!

  www.noorapauliina.fi

  VastaaPoista
 27. Kokeillaan nyt kirjottaa vielä kolmannen kerran, mutta tietokoneen kautta, kun ei pädillä näköjään tule kommentti perille..

  Eli ONNITTELUT osoite muutoksesta! :) se on iso juttu ja nyt blogisi löytyy varmaankin nopeammalla googlettelulla kun nimi ja osoite mätsäävät <3

  Itse kirjoittelen Kasvava koti (www.kasvavakoti.blogspot.fi) blogia täältä Hämeenlinnasta käsin ja sinun blogisi valtava inspiraation lähde omalleni! Ainakin visuaaliselta kantilta :) Asia sisällöllisesti siellä on kuitenkin enemmän kaikkea askartelua ja meidän näköistä elämää kodissamme. Toki olen vasta aloittelija ja teen tuhatta muuta asiaa myös, jotenka kirjoittelen sinne vähän harvakseltaan. Mutta jos kiinnostaa tälläisen 25 vuotiaan helmikuisen pikkusen äidin puuhastelut niin kannattaa kurkata :D

  VastaaPoista

© Kochanie • Theme by Maira G.