Tsekkaa nämä 7 blogia!


Pyysin teitä tässä taannoin linkkaamaan mulle omia blogejanne, ja nyt olisi aika jakaa muutama esiin noussut uusi lempparini teillekin! Joukossa oli muutama vanha tuttu, mutta suurin osa oli ihan uusia tuttavuuksia, joista valitsin tähän esittelyyn nyt 7 blogia. Kuten aiemmassa postauksessa kerroinkin, niin luen tällä hetkellä itse pääasiassa muita perheblogeja, mutta nyt löysin virkistävästi vähän muunlaistakin luettavaa! Löytyisiköhän näistä sunkin lukulistalle jotain uutta? Blogeihin pääsee kuvia klikkaamalla.   

Kirjoittaja on 30-vuotias Oululainen, joka päätti myydä koko omaisuutensa ja muuttaa väliaikaisesti ulkomaille avopuolison ja koiran ja kissan kanssa. Matka on alkanut Hollannista ja se jatkuu myöhemmin Italiaan. Blogi kertoo matkustamisesta, elämästä ulkomailla, urheilusta, ruoasta ja kaikesta muusta siltä väliltä. Muumipapan sanoin: "Minä olen tehnyt vakaan päätöksen. Minä karkaan seikkailemaan!" 

Ihana blogi, johon uppouduin helposti vaikka kuinka pitkäksi aikaa - ja samalla iski kauhea kaipuu maailmalle. Olen itsekin asunut pariin otteeseen ulkomailla ja jotenkin tämän blogin lukeminen toi mieleen monia ihania muistoja noilta ajoilta. Nyt elämä on muuttunut aika paljon noista ajoista ja näin kotiäitinä on hauska sitten fiilistellä vuorostaan jonkun toisen ulkosuomalaisen seikkailuja.

Lue ainakin nämä:


Henni on sosiaalialan opiskelija, varhaiskasvattaja, äiti ja vaimo. Tampereelle kotiutunut organisaattori, jonka kolmella lapsella on aina jotain sanottavaa ja jalassa eriparisukat. Keinukarusellissa pyörii mukana Tehoveljekset, Taapero ja Tyyppi.

Kiva perheblogi, josta löytyy monipuolisesti aiheita laidasta laitaan. Kevyempää ja painavampaa tekstiä. Tästä tuli heti uusi suosikkini! Näin tamperelaisen näkökulmasta suurta plussaa myös lukuisat menovinkit, joita blogista löytyy.

Lue ainakin nämä:

Rakkaus toista lasta kohtaan
Mennään metsään! Tampereen ja lähialueiden nuotiopaikat

Blogia kirjoittelee kolmekymppinen nainen Tampereelta. Blogi syntyi pitkällisen harkinnan ja ystävän kannustuksen siivittämänä. Blogin pääpaino on käsitöissä, mutta ajoittain kuvissa vilahtelee rakas kotikaupunki Tampere tai jokin muu matkailukohde kotimaassa. Tykkään askarrella, valokuvata, kiertää kirppiksiä (ja tehdä loistavia löytöjä!), sisustaa, kierrättää, tuunata, virkata ja välillä myös neuloa. Käsillätekeminen on rentouttavaa ja rauhoittavaa hektisen päivätyön tasapainottamiseksi.

Ihastuin ensimmäisenä blogin visuaaliseen ilmeeseen ja kauniisiin kuviin. En itse osaa tehdä käsilläni juuri mitään, mutta muiden tekeleitä ihastelen mielelläni!

Lue ainakin nämä:

Maailman ainoo Pispala
Norsumarssi

Mediakkaa päivittää tamperelainen, journalistina ja viestinnän sekätyöläisenä työskentelevä melkein valmis maisteri, joka saarnaa mielellään kasvisruoasta ja mediailmiöistä samalla, kun tarkkailee Tampereen – ja itse asiassa koko valtakunnan – kulttuurikenttää lifestyle-ripausta unohtamatta.

Tosi mielenkiintoinen ja hyvin kirjoitettu blogi - eikä vähiten siksi, että sekin sijoittuu paljolti Tampereelle. Vaikka olen itsekin paljasjalkainen tamperelainen, niin olen löytänyt tästä blogista paljon uutta liittyen kotikaupunkiini. Luen itse enimmäkseen kepeitä blogeja, mutta täällä saavat väsyneet äitiaivonikin sopivasti (uutta) ajattelemisen aihetta. Plussaa myös herkullisista vegeresepteistä!

Lue ainakin nämä:


Kasvava koti - blogin kirjoittaja Eeva on käsillään tekevä fiilistelijä, koka yrittää nähdä asioissa aina hyvän puolen ja lähtee helposti mukaan hulluihinkin projekteihin ennakkoluulottomasti. Blogissa tulee näkymään kodista löytyvä elämän moninaisuus kaikkine puuhineen ja tapahtumineen. Siihen kuuluu meillä ainakin luovuus, käsillä tekeminen, sisustaminen, unelmointi, herkuttelu ja nykyään myös vauva-arki.

Melko tuoreen äidin blogi, jossa vauvajuttujen lisäksi tykkään erityisesti koti- ja diy-postauksista. Harmi vain, että blogi päivittyy harvakseltaan, sillä tätä lukisin mielelläni enemmänkin!

Lue ainakin nämä:La La Lilja on omistettu tavallisen arjen ylistykselle ja kauniiden hetkien keräilylle. Matkan varrella on tarkoitus myös harjoitella valokuvausta. Blogin takana on tamperelainen Piia, joka rakastaa auringonlaskuja, neilikoita ja antikvariaatteja.

Hauskasti nimetty blogi, jossa paljon kauniita kuvia. Kiva hyvänmielen blogi, jossa myös paljon erilaisia aiheita laidasta laitaan, fiilistelystä asukuviin ja lukuvinkkeihin.

Lue ainakin nämä:

Luonnonkukkien lumo
Kirppismyynnin lyhyt oppimäärä

Vuonna 2014 mutsiutunut raisiolainen äiti kirjoittaa elämästään ja ajankohtaisista, päivän polttavista asioista. Menossa mukana Huhtikuussa 2014 syntynyt pikkumimmi E, avomies M, sekä Marraskuussa 2016 syntynyt minimimmi A. Kotona jaloissa pyörii myös yksi nelijalkainen sekä kaksi matelijaa. Arki pyörii lasten ja perhe-elämän keskellä, mutta omakotitalon oston myötä ajankohtaista on myös remontointi - sisustusvillitystä unohtamatta. Inspiraation iskiessä myös DIY- ja leivontajuttuja. Siinä samalla nautiskellaan elämästä ja onnellisuudesta.

Mukavan usein päivittyvä perheblogi kepeällä otteella. Sisustus, diy-jutut, mielipidepohdinnat ja fiilistely kulkevat täällä sulassa sovussa keskenään, tykkään!

Lue ainakin nämä:

DIY paperbox
Kesäfiilistelyä takapihalla

Näissä tunnelmissa toivottelen kivaa alkanutta viikkoa kaikille!
xoxo Nelli

8 kommenttia

 1. Voi ihana, kiitos <3 Sydäntä lämmittää, kun listalta löytyi oma blogi <3 Pitääkin tutustua muihinkin vinkkaamiisi blogeihin :)

  VastaaPoista
 2. En voi sanoa muuta kuin kiitos kauniista sanoista! :) Kiva, että löysit uutta luettavaa niin omastani kuin muiden blogeista!

  Anna / Mediakka

  VastaaPoista
 3. Kiitos lukuvinkeistä :) Kaikki uusia tuttavuuksia.

  Piia / jaksa vielä! -blogi

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos tästä! <3 Tästä löytyi itsellekin paljon uutta luettavaa :)

  VastaaPoista
 5. Kiitti uusista blogivinkeistä! Ja kivaa elokuun alkua :)

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos paljon! <3 Pitääkin tutustua noihin muihin myös :)

  VastaaPoista
 7. Olipa mieltä lämmittävää löytää oma blogi tältä listalta, kiitos Nelli ❤️ ja varmasti käyn tsekkaamassa myös muut listaamasi blogit! Kivaa elokuuta sinulle ja perheellesi :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos <3 Tykkään sun blogista ihan hirvesti, kuvat erityisesti on herkkiä ja aina yhtä kauniita! Täytyy tsekkailla myös listan muut blogit!
  (Ps. Tästä postauksesta pisti myös silmiini, että kylläpä huomaa miten tuo oman bannerin vieläkin vähän "vaiheessa olo" vaikuttaa ulkonäköön :O )

  VastaaPoista

© Kochanie • Theme by Maira G.