Kesän lempiasu


Yleensä joka kesä mulle muodostuu jokin asu tai yksittäinen vaatekappale sellaiseksi, jonka kulutan lähes puhki ja joka tuntuu sopivan tilanteeseen kuin tilanteeseen. Viime kesänä se oli Noshin keltainen Hilda-hame, ja nyt tämän kesän luottovaatteeksi on noussut tämä Vimman Fisu-hame. Mulla kesti todella kauan lämmetä tälle kuosille enkä tykännyt siitä edes lastenvaatteissa, mutta nyt yhtäkkiä olenkin näihin fisuihin täysin hullaantunut! Sekä multa että Lukalta löytyy fisuja legginseissäkin, ja haaveilen että vielä Taikankin garderobi täydentyisi jollain ihanalla kalakuosin vaatteella... 

Nämä Vimman onesize-hameet on muutenkin ihan huippuja. Niissä on sopivasti pituutta ja isot taskut! Taskut on varsinkin lasten kanssa käteviä, kun pihalle lähtiessä ei aina tarvitse ottaa laukkua mukaan, vaan puhelimen ja avaimet saa sujautettua taskuihin. En näitä fisuja ehkä ihan hienoimpiin tilaisuuksiin pukisi, mutta muuten tämä sopii moneen menoon, niin hiekkalaatikolle kuin kaupungillekin. Yleensä yhdistän hameen ihan vain tavalliseen mustaan (imetys)toppiin, mutta vähän viileämmällä kelillä päälle voi heittää vaikka mustan pitsipaidan. Ja tämä on sellainen asu, jossa voisin ihan kevyesti hiihdellä vaikka koko viikon putkeen. Mietinkin jo yksi päivä, pitäisikö mun haastaa itseni sellaiseen "yksi hame, yksi viikko" - kokeiluun! Musta nimittäin tuntuu, etten voi kyllästyä tähän ollenkaan.


Kaulassa roikkuu ByPinjalta saatu karkkimaisen kaunis imetyskoru. ByPinjan valikoimasta löytyy vaikka minkälaisia herkullisia väriyhdistelmiä ja valinnanvaikeushan siinä meinasi iskeä, kun pääsin yhteistyön merkeissä itselleni korua valitsemaan. Päädyin lopulta tähän Shiny Twist Grey Pastels - koruun, sillä nuo värit sopivat hyvin tyyliini; varsinkin vaaleanpunainen on heikkouteni. Tykkään käyttää imetyskoruja varsinkin silloin, kun asu kaipaa pientä piristystä enkä halua olla jatkuvasti varomassa pieniä kätösiä, jotka ovat koruista kovin kiinnostuneita. Luka on nimittäin onnistunut jo repäisemään rikki muutamia lempparikorujani, mutta näissä imetyskoruissa on onneksi pehmeä satiininaru sekä muovinen lukko, joka aukeaa jos korusta vetää liian lujaa. Tähän mennessä Luka onkin ollut korusta enemmän kiinnostunut, hän aina ihastelee korua kaulassani ja tykkää pujotella noita silikonihelmiä edestakaisin nauhassa. Nyt viime aikoina Taikakin on alkanut löytää korun imetyshetkiemme aikana, ja yhä useammin pienet kädet ottavatkin tiukan otteen korusta. Hyvä niin, sillä yleensä nuo kädet ovat olleet hiuksissani kiinni! Imetystuokioiden lisäksi koru sopii hyvin myös kantohetkiin - varsinkin vähän isompi vauva voi saada korusta kivasti näperrettävää itselleen esimerkiksi siksi aikaa, että äiti saa liinan sidonnan valmiiksi.


Vaikka imetyskorua ei ole tarkoitettu lapsen itsenäisiin leikkeihin, on pienen kuitenkin turvallisesti hypistellä sitä valvotusti. Silikonihelmet ovat bpa-vapaita, pvc-vapaita, ftalaattiomia, lyijyttömiä, kadmiumittoimia ja hajuttomia, joten niitä uskaltaa vähän vaikka maistellakin. Minulle imetyskorut edustavat kieltämättä aika vahvasti sellaista mutsityyliä, mutta nämä ByPinjan korut ovat kyllä sen verran kauniita ja tyylikkäitä, että ne sopivat kaulaan ihan hyvin vaikkei olisi lasta matkassa mukanakaan. Veikkaan, että moni lapseton ihminen ei korun nähdessään välttämättä edes arvaa sen oikeaa käyttötarkoitusta! Joko sulta löytyy imetyskoru?

Yhteistyössä Mammalandia & ByPinja

xoxo Nelli

2 kommenttia

  1. Heh, katsoin eka, että noi on lintuja, mut eipäs ollutkaan! Kalat onkin vähän omaperäisempiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, linnut on jo aika nähty, kalat ei vielä! :D

      Poista

© Kochanie • Theme by Maira G.