Kantopäiväkirjat: Didymos Rose Silk Indio


Tästä vaaleanpunaisesta prinsessaliinasta on tullut mun tämän kesän luottoliinani. Didymos Rose Silk Indio on materiaaliltaan 30% silkkiä ja 70% puuvillaa ja on aivan ihana, ohkainen pikkuvauvaliina. Vaikka tällä on pituutta kutosen verran, niin tämä on se liina jonka nykyään nappaan useimmiten reissuun mukaan, sillä tämä on vain jotenkin niin helppo ja vaivaton sitoa ja kiristellä. Ja vaikka ihan helteitä ei vielä tänä kesänä pahemmin ole näkynyt, niin juuri lämpimille keleille liina onkin ilmavuutensa vuoksi mainio. Alunperin ihastuin nimenomaan väriin, sillä olen heikkona vaaleanpunaiseen, mutta onneksi tämä on osoittautunut tosi kivaksi liinaksi muutenkin! Luulenpa, että yksi syy siihen miksi Lukan vauva-aikana liinat jäivät kantorepun jalkoihin, johtui yksinkertaisesti siitä, etten osannut silloin ostaa itselleni sopivia liinoja. Muistan, kuinka jopa yksinkertainen kietaisuristi tuntui jäykän liinan kanssa vaikealta, kun en saanut liinaa kunnolla kiristeltyä ja sidontaa pysymään. Tuskastuin ja luulin, etten yksinkertaisesti vain osaa, vaikka nyt viisaampana ymmärrän, että liinani vain olivat "huonoja" - siis huonoja sen hetkisiin tarpeisiini. Pikkuvauva esimerkiksi tarvitsee jotain ihanan pehmeää ja ohutta, ja sellainen tämä Didymoksen silkkiliina onkin. Ostin liinan käytettynä, joten minulle saapuessaan se oli myös jo valmiiksi mukavan kesy. Musta tuntuu, että tämä sitoutuu esimerkiksi juuri siihen kietaisuristiinkin melkein kuin itsestään! Tämä myös pysyy sidonnassa tosi hyvin, mikä on aika tärkeä edellytys mun liinoille, sillä yleensä Lukan perässä tulee rymyttyä milloin missäkin... Mutta tämä liina on pysynyt hyvin myös taaperon vauhdissa ilman, että pitäisi jatkuvasti olla parantelemassa löystynyttä sidontaa. 


Huonona puolena tästä liinasta voisin sanoa, että lankalenkkejä siihen tuntuu syntyvän melko helposti. Välillä sitoessa sydäntä raastaa kun joku kynnenreuna tarttuu kuteeseen ja sen lenkin syntymisen oikein tuntee... Mutta onneksi ne eivät nyt kuitenkaan niin käytössä näy, ja tämä liinan kuviointi itsessään on mun mielestä kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi kaunis. En aina tule edes kiinnittäneeksi siihen kovinkaan paljon huomiota (kun ihailen muuten vain sen vaaleanpunaisuutta), mutta sitten aina välillä saatan vain jäädä ihastelemaan sen kuviointia lähietäisyydeltä. Hieman jännittää, miten tämä liina tulee toimimaan isomman vauvan kanssa, sillä olen kuullut monien sanovan että se porautuu ikävästi hartioihin, mutta ainakin itselleni tämä on toistaiseksi tuntunut vain tosi hyvältä, myös pidempiä aikoja kantaessa. Jos liina pysyy matkassani vielä pikkuvauva-kauden jälkeenkin, niin tulen sitten raportoimaan kantotuntumasta uudestaan. Mutta nyt, nautitaan tästä niin pitkään kun voidaan. ♥

xoxo Nelli

2 kommenttia

 1. Ihanan näköinen liina <3 Voi olla, että miullakin on ollut tuo sama, että oli vääränlainen liina siinä kohtaa, jotenkin kova ja tönkkö, jolla sitten yritin vauvan kanssa välillä jotain sidontoja saada aikaiseksi..
  Tekis kovasti kyllä mieli ostaa nyt tätä tulevaa vauvaa ajatellen, mutta en tiedä osaisko sitä sittenkään tehdä ja käyttää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä kannustan kokeilemaan uudestaan! :) Helpottaa niin paljon elämää varsinkin nyt kahden pienen kanssa, mä kannan joka ikinen päivä ja kyllä siinä tulee sidonnat tutuiksi. Kun vaan hankkii sopivanlaisen liinan niin varmasti lähtee sujumaan :)

   Poista

© Kochanie • Theme by Maira G.