Perjantaiterkut


Aijai, mikä ihana aloitus saatiin tälle viikonlopulle. Katsokaa nyt tätä naurunappulaa, en kestä! Taika on kyllä aina nukkunut yönsä hyvin, mutta kyllä tänä aamuna piti hieraista silmiä, kun kello näytti seitsemää vauvan herätessä ensimmäisen kerran syömään! Yöunille hän oli mennyt klo 22, joten tämä 9 tunnin katkeamaton unipätkä oli kyllä ihan ennätys. Tuon kello 7 syötön jälkeen tyttö nukahti vielä hetkeksi kainaloon, kunnes heräsi kahdeksalta syömään vielä vähän lisää. Ajattelin, ettei Taika nyt enää tuota pidempään nuku, joten nousin siinä vaiheessa itse sängystä, mutta neitihän veteli unia sitten vielä kymppiin asti! Noh, sainpahan itse ainakin juotua aamukahvini kerrankin aivan rauhassa sekä käytyä suihkussa, ja lisäksi oli tietysti kiva saada viettää kiireettömästi aikaa ihan vain Lukankin kanssa vauvan nukkuessa. Noin hyvien unien jälkeen Taika heräsi niin hyväntuulisena, ettei hymyistä meinannut tulla loppua ollenkaan. Taas sydän pakahtuu, kun vauva on vaan niin ihana! Ja ihanaa on myös, kun neidistä on tullut niin seurallinen. Hän jo jokeltaa ja naureskelee kovasti, ja selvästi aina ilahtuu kun hänelle jutellaan. Niin ihana pieni rakas.


Ihanaa myös, kun aurinko paistaa ja olo on taas niin kesäinen. Vähän hullua kyllä, että nyt on kesäkuun viimeinen päivä ja nää aurinkoiset päivät tuntuvat enemmänkin harvinaiselta herkulta... Kamil on tänään ja huomenna koko päivän töissä, klo 12 alkaen melkein keskiyöhön. Alkuun mua taas hieman meinasi ahdistaa ajatus pitkistä päivistä yksin, mutta onneksi nyt tuli näin kivat ilmat, jolloin päivätkin menee sutjakkaammin kun voidaan olla paljon pihalla. Ollaan yritetty tehdä meidän pienestä terassista mahdollisimman viihtyisä taaperolle, jotta poika tykkäisi leikkiä sielläkin eikä aina tarvitse välttämättä lähteä mihinkään pidemmälle ulkoilemaan. Pieni hiekkalaatikko, uima-allas ja kasa autoja onneksi viihdyttävätkin Lukaa ihan kivasti, itse imetän usein Taikaa penkillä varjossa samalla taaperon touhuja seuraillen. Parasta! Tuo oma pieni terassi on osoittautunut muutenkin kivaksi ja tarpeelliseksi, kun Luka rakastaa pihalla oloa ja tylsistyy helposti sisällä jos en häntä pysty koko ajan viihdyttää. Nyt Luka voi hyvin touhuta tuolla omalla aidatulla ja turvallisella pihalla samalla kun vaikka itse teen ruokaa, ja se on kyllä säästänyt meidän molempien hermoja jo monet kerrat!  


Tänään ollaan vielä iltapäivällä menossa lasten kanssa mummille, joten onneksi ei koko päivää tarvikaan ihan yksin olla! Huomenna puolestaan saadaan mun hyvä ystävä ja Lukan kummitäti kylään, joten ehkäpä nää pari pitkää päivää tulevat sittenkin menemään ihan leppoisasti. Sunnuntaista alkaen Kamililla sitten onkin neljä päivää vapaata, ja vaikka säätiedotus lupaileekin taas sadetta alkuviikkoon, niin elättelen vielä toiveita että se muuttuisi. Vielä ei olla suunnitelmia tehty, mutta jotain hauskss olisi noille yhteisille päiville kiva keksiä!


Mitä teidän viikonloppuun kuuluu?

xoxo Nelli

2 kommenttia

 1. En kestä kuinka aurinkoinen hymy.♥
  Toivotaan nyt ettei satais, nämä aurinkoiset päivät on olleet niin ihania. Me ollaan lähinnä vain oltu ulkona ja nautittu siitä, että on lämmin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on kyllä ihana <3
   Ja todellakin toivotaan! Näillä keleillä ei kyllä edes aina sen kummempaa tekemistä kaipaa, kunhan vaan on ulkona ja nauttii auringosta :)

   Poista

© Kochanie • Theme by Maira G.