Ihana viikonloppu & Breden Kids - arvonta!

Heippa! Meillä on ollut tosi kiva viikonloppu ja ollaan saatu nauttia ihanista kesäkeleistä. Tää kesä on ollut tähän mennessä vähän hassu, kun tuntuu että niitä oikeasti kesäisiä päiviä on ollut aina yksi tai kaksi kerrallaan, ja sen jälkeen taas harmaata ja sateista. Jotenkin on ollut vaikeakin päästä ihan kunnon kesäfiilikseen ja vielä vaikeampaa on hahmottaa, että tässä elellään jo keskikesää ja ensi viikolla on juhannus! Niistä vähänkin aurinkoisista päivistä on kyllä pitänyt ottaa aina kaikki irti, ja siispä tähänkin viikonloppuun on kuulunut paljon ulkoilua. Luka olisikin mielellään aina vaikka koko päivän ulkona, jos vain mahdollista! 

Erityisen hyvän tästä viikonlopusta teki kuitenkin se, että perjantai ja lauantai meni täällä täysin ilman iltaitkuja! En vielä uskalla huokaista helpotuksesta, että ne itkut olisi todella nyt lopullisesti itketty, mutta toivottavasti tämä nyt tosiaan alkaisi helpottaa. Varsinkin perjantaina, kun oli ensimmäinen ilta kolmeen viikkoon kun vauva ei itkenyt ollenkaan, tuntui niin onnelliselta. Onnelliselta ajatellessani, että mun vauvaan ei satu. Se ajatus oli niin helpottava, että melkein siinä itku pääsi itsellä, kun katsoin illalla levollisena sänkyyn nukahtanutta vauvaani. Vaikka tämä on ollut monin tavoin raskasta itsellekin, niin kyllä kaikkein raskainta tässä on ajatus siitä, että oma lapsi itkee niin sydäntäsärkevästi siksi, että siihen sattuu. Aloitettiin muuten tuolloin perjantaiaamuna erään lukijan kommentin innoittamana antamaan maitohappobakteeri-tippoja aina aamuisin ensimmäisen imetyksen yhteydessä, heillä kuulemma iltaitkut olivat loppuneet siihen. En tiedä, auttoiko tosiaan ne tipat noin hyvin ja nopeasti, vai oliko vain sattumaa, mutta niitä ehdottomasti jatketaan! Vaikka nyt on ollut jo kaksi hyvää iltaa putkeen, niin silti sitä on vielä koko ajan vähän varpaillaan ja koko ajan vain peläten odottaa sitä, että alkaako se itku kohta taas...  

Me saatiin yhteistyön merkeissä valita eestiläiseltä Breden Kids - merkiltä muutama tuote lapsille. Kyseinen merkki oli itselleni ihan uusi tuttavuus, mutta lähdin ilomielin mukaan yhteistyöhön muutamastakin eri syystä. Ensinnäkin kyseessä on pieni perheyritys, jollaisten toimintaa tukee aina mielellään, ja toisekseen merkin vaatteet ovat eettisesti Euroopassa valmistettuja, mikä on aina iso plussa! Lisäksi kaikissa vaatteissa käytetään GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa. Vaatteet tuntuvatkin ihanan pehmoisilta pikkutyyppien ihoa vasten ja samalla voi olla luottavaisin mielin siitä, että ne eivät sisällä mitään haitallisia myrkkyjä. Nämä seikat huomioon ottaen Breden Kidsin vaatteet ovat myös yllättävän edullisia ja kuoseissa löytyy valinnanvaraa moneen makuun. 

Valitsin Lukalle hauskat pyöräkuvioiset polvipituiset shortsit. Hieman arvoin, ovatko nämä vähän liian räikeät omaan makuuni, mutta koska Luka rakastaa pyöräilyä ja pyöriä, niin ajattelin että nämä olisivat kuitenkin taaperon mieleen. Oikeassa olinkin, ja Luka on monena päivänä itse halunnut laittaa päälle juuri nämä "pyörähousut". Malli on hauskan rento ja juuri sopiva Suomen lämpöisiin, mutta harvemmin kuitenkaan aivan helteisiin kesäpäiviin! Luka on vajaa 90-senttinen ja hänelle otin housuista koon 86/92. Hieman jännitin, miten nämä istuvat sillä Luka on vyötäröltään niin hoikka, että sopivia housuja on todella vaikea löytää, sillä melkein kaikki jäävät vähän roikkumaan. Nämä tuntuvat onneksi kuitenkin ihan passeleilta! Vähän Lukaa tuntui alkuun häiritsevän tuo hänelle hassu pituus: housut eivät ole kokopitkät mutta eivät kuitenkaan sellaiset shortsikaan, joihin hän on tottunut. Taaperomme on välillä tosi tarkka tällaisista seikoista ja alkuun hän yritti koko ajan vetää lahkeita alas, mutta nyt on jo tottunut, hih.

Taikalle puolestaan valitsin tuon ihanan pehmoisen norsupeiton, johon kovasti ihastuin. Niin söpö! Kuosi on suloisen hempeä ja siinä on mukava pienen pötkötellä. Me ollaan käytetty peittoa nyt erityisesti makuualustana, kun Taika viihtyy hyvin lattialla mahallaan. Myöhemmin se sopii varmasti hyvin myös peitoksi tai päiväpeitteeksi pinnikseen! Oma suosikkini näistä kaikista Breden Kidsin tuotteista oli kuitenkin tuo pupu-kuosinen yökkäri/haalari. Kaikki minut vähänkin tuntevat varmasti tietävät, että RAKASTAN pupuja ja olen heikkona kaikkiin pupujuttuihin. Ei siis tarvinnut kahta kertaa miettä, kun tämän valikoimasta bongasin. Tätä pupukuosia löytyy myös esimerkiksi housuina, bodyna ja hattuna, mutta valkkasin meille tuon haalarin, koska ne on meillä yleensäkin tosi tykättyjä lastenvaatteita. Taika käyttää tällä hetkellä vaattissa kokoa 56 ja 62, ja haalarista otin koon 62/68. Siinä on vielä rutkasti kasvuvaraa neidille, mutta hihan- ja lahkeensuita kääntämällä se ei mielestäni ole kuitenkaan liian reilu jo nyt käytettäväksi. Vauvalle tällainen haalari sopii ihan hyvin oloasuksikin, eikä vain yövaatteeksi. Plussaa kahteen suuntaan avattavasta vetoketjusta, mikä helpottaa vaipanvaihtoja!  
Onko Breden Kids sulle merkkinä tuttu? Kolahtiko kuosit? Jos tykästyit vaatteisiin, niin klikkaa itsesi instagramin (@nellikochanie) puolelle ja osallistu arvontaan, jossa palkintona kaksi vapaavalintaista tuotetta Breden Kidsin valikoimasta! Osallistumisaikaa on koko ensi viikko eli 25. kesäkuuta asti.

xoxo Nelli

2 kommenttia

 1. Vauvan kipuitku on kyllä niin sydäntä särkevää </3 pidetään peukkuja, että nyt ois vaan hyviä iltoja luvassa!
  Itsellekin uusi tuttavuus tämä merkki, pitääpä katsastaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! <3 Tsekkaa ihmeessä, sieltä löytyy vaikka mitä kivaa ^_^

   Poista

© Kochanie • Theme by Maira G.