Nimiäislahjat


Taika sai lauantaina aivan ihania nimiäislahjoja, ja ajattelin nyt esitellä teille osan niistä. Ehkäpä joku saa näistä inspiraatiota tuleviin vauvajuhliin, jos lahjaideat vielä puuttuvat? Muutama juttu jäi tästä nyt kuvaamatta, mutta kaikki lahjat olivat kyllä tosi mieluisia - kiitos vielä isosti kaikille vieraille! ♥


Kummitädiltään Taika sai tämän kauniin nimikorun syntymäkivellä. Mun mielestä tämä koru on niin ihana että tekisi melkein mieli laittaa se omaan kaulaan! Mutta se on kyllä tosi kiva tytölle sitten kun hän on vähän isompi. Instagramin puolella moni jo kyseli mistä tämä koru on: se on brittiläisen Bloom Boutiquen valmistama ja heiltä löytyy vaikka mitä muutakin ihanaa, kannattaa käydä kurkkaamassa!


Hyvä ystäväni Emma oli maalannut Taikalle tämän superihanan yksisarvis-taulun! Itsetehdyt lahjat ovat aina kivoja ja arvostan niitä suuresti. Uskon, että Taikakin tulee tykkäämään tästä kovasti. 


Pikku Myy - lastenastiasto on myös tosi kiva. Taikalla ei vielä mitään omia astioita olekaan, mutta tää pikkuvauva-aika menee niin kamalan nopeasti, että pianhan näillekin tulee jo käyttöä...


Muutamia pehmeitäkin paketteja Taika sai. Valkoinen unipupu on sekin kummitädiltä Lontoosta, vaaleanpunainen bambi (?) Adalmiinan Aarteiden valmistama ja hauska orava-vaunulelu Nature Zoo of Denmarkin.


Kovin montaa vaatetta Taika ei saanut, mikä on sinänsä ihan hyvä juttu, koska näitä pieniä vaatteita alkaa jo olla kaapit pullollaan... Mutta tämä pinkki Muumi-body on kyllä ihana ja onkin sen kokoinen, että pääsee pian jo käyttöön. Kummitädin mummu oli halunnut kutoa Taikalle villasukkia ja myssyn, aika symppistä! 


Tämä setti on niin söpö! Taikan kummisetä harrastaa pyöräilyä, joten häneltä tyttö sai jo tulevaisuuden varalle oman pyöräilypaidan ja -kypärän. Myös Kamil on kova pyöräilemään ja pyöräilee paljon Lukan kanssa, ja varmasti näille tulee paljon käyttöä sitten Taikankin kanssa. Tällaiset lahjat, jotka ovat antajansa näköisiä ja samalla saajalle ajatuksella valittuja, on kyllä parhaita!

Mikä on ollut teidän lasten ikimuistoisin nimiäis- tai ristiäislahja?

xoxo Nelli

2 kommenttia

  1. Oi ihania! <3 Ja ihana Taika <3 En tainnutkaan vielä ihastella nimeä tänne kommenttiboksiin kun puhelimella ei jaksa kommentoida :I Hyvin sopii kyllä teidän taianomaiselle kaunokaiselle tuo nimi <3

    Meidän tyttöjen lahjoista tulee ekana mieleen Neiti A:n saama korurasia ja koru <3 Ne oli ihanat, kuten kaikki muutkin :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana tuo Pikku Myy -astiasto! Jotenkin niin söpöjä ja herkkiä nämä vauvojen jutut :)
    http://westendmum.fi

    VastaaPoista

© Kochanie • Theme by Maira G.