Ihana Nosh KATSE ja muut pikakuulumiset

Heipä hei! Meillä valmistaudutaan täällä kovaa kyytiä huomisiin juhliin, mutta pikaisesti ajattelin tulla kirjoittelemaan vähän kuulumisia - nyt kun molemmat lapset vieläpä nukkuvat samaan aikaan. Samalla pääsen esittelemään teille, mitä uutta ja ihanaa hankin hiljattain vauvan vaatekaappiin! Vaikka tykkäänkin pukea lapseni kivannäköisiin vaatteisiin, niin koitan olla hankinnoissani melko järkevä enkä esimerkiksi yleensä koe pakottavaa tarvetta ostaa lempimerkkienikään uusista mallistoista aina saman tien jotain. Muutenkin suurin osa meidän lastenvaatteista on second handina ostettu ja varsinkin vauvalle tulee ostettua täysin uusia vaatteita aika vähän. Mutta, aina silloin tällöin vastaan osuu kuitenkin jokin sellainen vaate tai kuosi, johon hullaannun niin paljon, että sellainen on vain pakko saada. Tällä kertaa tuo jokin tulee Noshilta: tämän kesän uutuuskuosi KATSE oli rakkautta ensisilmäyksellä ja niinpä klikkasin ostoskoriin vauvalle haalarin heti sinä päivänä, kun mallisto tuli myyntiin. Nämä Noshin haalarit (tai leikkiasut) on meillä olleet tosi tykättyjä Lukallakin niiden pehmoisen materiaalin ja pitkäikäisyyden vuoksi. Vaikka ihastuin myös tähän frillahihoilla varustettuun bodyyn, niin päädyin silti haalariin, koska bodyja vauvalta löytyy jo valmiiksi ihan yllin kyllin ja haalarista varmasti riittää iloa paljon pidempään. Ja onhan tää nyt vaan aivan yli-ihana!Haalari on kokoa 62/68, joten se on 56-kokoa käyttävälle vauvallemme vielä hieman reilu, mutta en silti malttanut jättää sitä kaappiin jemmaan. Hihoja ja lahkeita käärimällä se menee rentona asuna jo nyt, ja nimenomaan noiden korkeiden hihan- ja lahkeensuiden ansiosta meneekin sitten pitkään vielä jatkossakin. Lukallakin on muutama Noshin leikkiasu kestänyt käytössä hyvin jo puolitoista vuotta, alkaen nyt vasta käydä pieniksi! Siihen nähden kolmenkympin sijoitus vaatteeseen ei ole lainkaan paha. Mun mielestä varsinkin tämä keltainen oli näistä kuosin värivaihtoehdoista aivan supersöpö ja se myös sopii ihanasti meidän tytölle. Jotenkin niin suloisen kesäinen ja herkkä.Huomenna sitten tosiaan juhlitaan ja päästään vihdoin kutsumaan meidän tytärtä ihan avoimesti hänen omalla kauniilla nimellään. Nimen salailu ja pelkäksi vauvaksi kutsuminen on kyllä ollut tosi vaikeaa, mutta jotenkin se nimen paljastaminen vasta siellä nimenantotilaisuudessa on musta sen verran kiva perinne, että ollaan kuitenkin yritetty parhaamme. Meille on tulossa aika rennot juhlat, joihin ollaan kutsuttu maltillinen määrä lähinnä meidän ystäviä. Viime yönä myös Kamilin vanhemmat lensivät muutamaksi päiväksi Suomeen, koska heille on tärkeää päästä osallistumaan varsinkin tällaisiin isompiin merkkipäiviin, kun muuten arjessa he eivät pysty olemaan niin paljon läsnä. Ja onhan se muutenkin kivaa, että he ehtivät nähdä vauvan nyt vielä tällaisena pikkuvauvana, kun sitten seuraavan kerran he tulevat vähän pidemmälle visiitille vasta heinä-elokuussa. Ja nämä pienet kasvavat niin nopeasti!

Juhlien jälkeen meillä koittaakin ihan kirjaimellisesti paluu arkeen, kun Kamil palaa sitten takaisin töihin. On ollut kyllä niin ihanaa, kun toinen on voinut olla kotona näin pitkään ja ollaan saatu pyörittää tätä sirkusta yhdessä. Vaikka välillä on ollut tosi raskastakin, niin ei se yhdessä ole kuitenkaan tuntunut oikeasti läheskään niin vaikealta - vaan on ollut ihanaa, kun ollaan voitu jakaa kaikki ne hyvät ja huonotkin hetket yhdessä. Ollaan oltu tosi paljon menossa, joten on ollut ihan sellainen kesälomaolo, kun ollaan tehty niin paljon kaikenlaista kivaa koko perhe. Välillä mua on pelottanut aika paljonkin, että miten sitten selviydyn kaikesta yksin, mutta nyt oon kyllä ihan positiivisin mielin, että hyvin me pärjätään sitten kolmisinkin. Vauvan kanssa nyt ei pahemmin ongelmia ole ollut, mutta eniten mua jännittää, miten Lukan kanssa menee. Taapero on kuitenkin tottunut saamaan niin paljon huomiota ja aktiviteetteja, mutta nyt niistä joutuu väkisinkin vähän tinkimään, kun hoidettavana on myös toinen pieni ja käytössä sitten enää vain yksi käsipari. Toisaalta on kiva, että Kamilin nykyinen työ on sellainen, jossa hän tekee aina 3 tai 4 pidempää työpäivää viikossa ja saa sitten vastapainoksi olla 3 tai 4 päivää vapaalla. Luulen, että vähän sellaista hakemista tuo alku tässä uudessa arjessa tulee olemaan, mutta eiköhän kaikki tule kuitenkin menemään ihan hyvin!


Kivaa viikonloppua kaikille! Ja käykää ihmeessä vielä arvailemassa, mikä meidän neidin nimeksi tulee, ennen kuin huomenna sen teillekin paljastan! Postaus nimeen liittyvin vihjeineen löytyy täältä.

xoxo Nelli

4 kommenttia

 1. Vitsi että tää Noshin kuosi on ihana :D <3 haluisin niin kovasti ostaa sitä tai tehdä siitä kankaasta jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on <3 En oo pitkään aikana ihastunut Noshilta ihan kunnolla mihinkään mutta tää oli rakkautta ensisilmäyksellä!

   Poista
 2. Ihanaa huomista päivää sinne.♥ Jännityksellä odotan, minkä nimen kaunotar saa. ♥

  VastaaPoista

© Kochanie • Theme by Maira G.