12 kuvaa uudesta lastenhuoneesta

Me ollaan asuttu nyt kuukauden verran uudessa kodissa ja vihdoin voin tehdä ensimmäisen kotipostauksen täältä. On ollut ihanaa ja virkistävää sisustaa uutta kotia, mutta samalla se on ollut aika hidasta puuhaa vastasyntyneen ja touhukkaan taaperon kanssa. Lukan huone taitaa olla kaikkein valmiimmassa tilassa tällä hetkellä, joten uskallan nyt hieman raottaa lastenhuoneen ovea teille täällä blogin puolella! Ihan sataprosenttisen tyytyväinen en huoneeseen vielä ole, mutta pikku hiljaa... Jos teitä kiinnostaa kurkata miltä Lukan huoneessa näytti edellisessä kodissa, niin viimeisin postaus löytyy täältä. Aloitin näiden tämän postauksen kuvien ottamisen juuri siivotussa huoneessa, mutta aika pian Luka liittyi joukkoon huomatessaan äidin puuhailevan jotain hänen huoneessaan. Tulipahan ainakin vähän aitoa meininkiäkin näihin kuviin, sillä hyvin harvoin lastenhuone on oikeasti järjestyksessä... Mutta tässäpä nyt siis 12 kuvaa taaperon valtakunnasta:

Muutama huomio huoneesta:

 • Lukan huoneessa on tuollainen liukuovi, josta en ole vielä aivan varma, onko kyseessä uhka vai mahdollisuus... Ihan hauska se on, ja plussaa siitä että ainakaan pienet sormet eivät voi jäädä vahingossa oven väliin! Eikä taapero suuttuessaan voi paiskata ovea kiinni...
 • Yksi ongelma huoneessa tällä hetkellä on se, että säilytystilaa ei tunnu olevan riittävästi. Otimme toisesta Stuva-penkistä laatikko-osan pois, jotta sitä voisi käyttää pikkupöytänä. Samalla lähti kuitenkin aika paljon säilytystilaa. Kaipaisin esimerkiksi jotakin hyllysysteemiä seinälle, mutta en oikein keksi minne sellaisen mahduttaisi. Tuon ison karttajulisteen voisi tietenkin ottaa pois ja laittaa sen tilalle jotain, mutta ei olla keksitty sille paikkaa missään muuallakaan kodissa. Lukan huoneessa on ovi myös vaatehuoneeseen, joten siellä säilytetään sitten osaa Lukan leluista, mutta ei sekään kovin optimaalinen ratkaisu ole, koska tarkoitus olisi ettei taapero mielellään kauheasti hengailisi siellä vaatehuoneessa.
 • Peter Pan - sitaatilla varustettu juliste on ihan lemppari! Hormonihuuruinen äiti täällä meinaa herkistyä joka kerta, kun mietin tuota tekstiä... "Little boys should never be sent to bed, they always wake up a day older" - snif! Printti on ostettu Etsystä, ja tässäpä samalla edullinen sisustusvinkki kaikille! Esimerkiksi tuo printti digitaalisena tiedostona maksoi vain muutaman euron ja kuvan voi sitten kotona tulostaa itselleen. Etsy on oikea aarreaitta, sieltä löytyy vaikka mitä ihanaa.
 • Kaipaisin jotain parempaa säilytysratkaisua myös Lukan kirjoille! Luka tykkää kovasti lukea ja kirjoja onkin kertynyt jo vino pino. Nyt ne ovat vain sullottuina kahteen Ikean laatikkoon eikä järjestely ole kovin esteettinen, saati käytännöllinenkään...
 • Valkoinen keinutuoli on aikoinaan isoisäni minulle tekemä, ja nyt on Lukan vuoro keinutella siinä. Siinä on kiva lukea kirjoja, ja aika usein myös imetän vauvaa siinä, jos Luka kaipaa seuraa eikä halua leikkiä ihan yksinään.
 • Nuo Jollyroomilta saadut automatto ja säilytyskorit ovat edelleen vain niin ihanat! Ne sopivat hyvin huoneen "teemaan" ja on kiva kun ne ovat mustavalkoisia, sillä huoneessa riittää väriä kyllä aika hyvin muutenkin. Isommissa koreissa säilytetään Duploja ja pehmoleluja (joita Lukalla on ihan liikaa - suurin osa niistä on minun vanhojani joista en ole raaskinut luopua) ja pienemmissä pikkuautoja ja -eläimiä.
 • Seiniltä löytyy vielä tähän "intiaani-teemaan" sopivat neljä hauskaa eläintaulua, jotka on tilattu Pretty Pretty Partysta. Nuo eläimet symboloi meidän perhettä - arvaatteko kuka on kuka? 

Pikkupuutteistaan huolimatta tykkään kyllä Lukan huoneesta kovasti. Ja mikä parasta: niin tykkää huoneen asukki itsekin! 

Automatto ja säilytyskorit saatu yhteistyössä Jollyroomin kanssa.

xoxo Nelli

5 kommenttia

 1. Näyttää kivalta! :)

  Tuo Peter Panin lause on yksi mun lemppareita ja olenkin siitä tuunannut pojan huoneeseen sisustustyynyn.

  Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

  VastaaPoista
 2. Mistä tuo kiva pilvi mobile on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Puolasta tilattu :) https://kids.showroom.pl/dziecko/47354,alelale-mobil-deszczowa-chmurka

   Poista
 3. Kivannäköinen huone! Ja söpö asukki pupuhousuissaan :) Vauhdikas meininki näyttää olevan :D

  VastaaPoista

© Kochanie • Theme by Maira G.