Isovelipakkaus

Terveisiä täältä muuttolaatikoiden keskeltä! Me saadaan huomenna avaimet uuteen kotiin, ja meininki viime päivinä on ollut meillä sen mukaista. Päivistä on tosiaankin loppunut tunnit kesken eikä vapaa-aikaa pakkauspuuhien, vauvanhoidon ja taaperon viihdyttämisen lisäksi ole kyllä ollut. Tänään Luka lähti mummille yökylään, joten me saadaan Kamilin kanssa onneksi tehtyä nyt viimeiset pakkailut ihan rauhassa - vauva kun on toistaiseksi niin leppoisa tapaus, että hänestä ei pakkauspuuhissa pahemmin vaivaa ole. Olen kyllä niin onnellinen sitten, kun tästä viikonlopusta ollaan selvitty ja päästään aloittamaan uusi arki vihdoin ihan kunnolla siellä uudessa kodissa! Tuntuu, että nyt eletään jonkinlaisessa välitilassa ja koko ajan on pieni stressi päällä, mutta sitten muuton jälkeen voi vihdoin taas kunnolla hengähtää ja rentoutua. 

Ajattelin tässä välissä tulla vielä pikaisesti esittelemään isovelipakkauksen, jonka Luka sai käydessään ensimmäisen kerran sairaalassa katsomassa vauvaa. Halusimme antaa Lukalle jonkin pienen "lahjan vauvalta", isoveljeksi tulemisen kunniaksi. Pakkauksen tekeminen jäi hieman viime tippaan, koska luulin että aikaa olisi vielä yllin kyllin... Onneksi pakkauksen sisältö oli hankittu jo hyvissä ajoin etukäteen, mutta visuaalinen ilme jäi vähän puolitiehen. Aloitin sen tekemisen nimittäin kaksi päivää ennen synnytystä enkä sitten koskaan ehtinyt saamaan ihan valmiiksi! Eipä se toisaalta haitannut, sillä Luka on kuitenkin vielä niin pieni, että paketin sisältö kiinnosti häntä huomattavasti ulkonäköä enemmän. Mun oli tarkoitus koristella laatikon jokainen reuna ja kansi, mutta ehdin saada valmiiksi vain nuo pienemmät sivut. Sisälle oltiin koottu muutamia juttuja, joista ajateltiin Lukan varmasti tykkäävän. Ihan ensimmäinen valinta oli uusi auto, sillä autot ovat tämän hetken paras juttu taaperon leikeissä. Luka tykkää kovasti Plaston autoista ja niitä häneltä löytyykin jo aikamoinen kokoelma kaikenlaisia erilaisia menopelejä. Nyt pakkaukseen valittiin tuollainen nosturiauto, jollaista Lukalla ei vielä ollut ja se onkin ollut kovasti mukana leikeissä. Sairaalassakin Lukaa taisi loppujen lopuksi kiinnostaa tämä auto paljon enemmän kuin vauva!


Pakettiin laitettiin myös uusi kirja, ajatuksena että sitä voitaisiin katsella yhdessä esimerkiksi imetyshetkien aikana. Tämä on valikoitunut usein myös iltasatukirjaksi, kun Luka on itse päättänyt mitä haluaa lukea. Valittiin kirja aika sattumanvaraisesti, mutta onneksi sekin oli taaperon mieleen - kaivureiden kanssa ei kai voi kovin metsään mennä. 


Tämä kalastuspeli oltiin ostettu jo viime syksynä, kun mulla oli lahjakortti käyttämättä Helsingin Ombrellino-lelukauppaan. Oltiin vain odotettu sopivaa tilaisuutta antaa se Lukalle ja nyt sitten sellainen tuli eteen. Tämäkin peli on sellainen, jota on helppo pelata taaperon kanssa samaan aikaan kun imettää vauvaa, joten Lukan ei tarvitse tuntea jäävänsä yksin minun keskittyessä vain vauvaan. Tämä peli on kyllä tosi kaunis myös visuaalisesti!


Lopuksi pakkaukseen tuli vielä mätsäävät vaatteet Lukalle ja vauvalle. Hauskat sirkuspuput löytyivät KappAhlista, ja tuo kuosi sopii mielestäni hyvin sekä tytölle että pojalle. Hetki joudutaan vielä odottaa, ennen kuin voidaan pukea sisarukset samaan aikaan näihin vaatteisiin. Meidän tirriäinen olikin nimittäin hieman pienempi kuin olin odottanut ja hän hukkuu vielä 56-senttisiin vaatteisiin... Mutta en kyllä malta odottaa, että pääsen pukemaan mun rakkaat samisteluvaatteisiin, hih! 

Oletteko te tehneet vastaavanlaisia pakkauksia uusille isoveljille tai - siskoille? 

xoxo Nelli

8 kommenttia

 1. Oi että miten ihana idea! Tollasen voisi tehdä omalle esikoiselle kunhan baby loppukesästä syntyy :). Kiva blogi muuten,lueskellu oon jonkinaikaa noita siun raskaus ja nyt vauvajuttuja kun miullaki 1 poika entuudestaan ja tyttölupaus tulossa :).
  fitfatmama.fitfashion.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :* Pitääpä käydä tutustumassa sunkin blogiin. Ihanaa odotusta! <3

   Poista
 2. Onpas kiva idea 😊 Ja ihanat vaatteet 😍

  VastaaPoista
 3. Ihana lahja :) Meilläkin tarkoitus syksyllä hankkia jonkin sortin lahja tulevalle isosiskolle :)
  Tsemppiä muuttoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muutosta joten kuten selvitty, pieni kaaos täällä vielä vallitsee... :)

   Poista
 4. Ihana idea! Luka on varmasti ollut innoissaan paketin sisällöstä!
  Tuo kalapeli näyttää niin hauskalta, että pitääpä hankkia sellainen meillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi kiva kyllä! Miellyttää äidinkin silmää :D

   Poista

© Kochanie • Theme by Maira G.