2-vuotias blogi + arvonta!


Hyvää naistenpäivää kaikille ihanille naisille siellä ruudun toisella puolella! Ja myös: hyvää syntymäpäivää Kochanie-blogi! Tänään blogini siis täyttää kaksi vuotta ja aika mainio synttäripäivä sille onkin sattunut. Tasan kaksi vuotta sitten naputtelin jännittyneenä ensimmäinen blogipostaukseni täällä, ja siitä lähtien blogi on pysynyt rakkaana ja tärkeänä harrastuksena täällä äitiyden aallokossa seilatessa. Alunperin perustin blogin lähinnä siksi, ettei lähipiirissäni tuolloin vielä ollut juurikaan muita äitejä tai edes vielä perheenlisäyksestä haaveilevia, ja tunsin usein jääväni raskaus- ja vauvajuttujen kanssa vähän yksin. Blogista tulikin paikka, johon pääsin purkamaan kaikki vauvahuuruiset ajatukseni, ja tätä kautta olen saanut myös paljon sitä kaipaamaani vertaistukea sekä tutustunut moniin upeisiin tyyppeihin matkan varrella! Välillä blogissa on toki ollut hiljaisempiakin kausia kun on tehnyt mieli pistää pillit pussiin, mutta ei tätä hommaa oikein osaa lopettaakaan. Saan blogista kuitenkin niin paljon iloa ja mieluista puuhaa kotiäidin päiviini, ja olen myös tosi onnellinen siitä, että teitä ihania ja aktiivisesti kommentoivia lukijoitakin on matkan varrella tarttunut niin monta mukaan. Kiitos että olette. ♥

Naistenpäivän ja blogin synttäreiden kunniaksi instagramin puolella on nyt käynnissä arvonta, jossa yksi onnekas voittaa itselleen ihanan musta-puisen TISSI-korun. Kurkkaa siis tarkemmat ohjeet instagram-tililtäni @nellikochanie! Jos ihmettelet, mikä ihmeen TISSI-koru, niin kurkkaa aiempi postaukseni korusta täältä. Arvonta-aikaa on tämän viikon loppuun eli 12.3. saakka! 

Ps. Nyt on hyvä hetki myös heittää kommenttiboksiin postaustoiveita, kuulisin ja toteuttaisin niitä oikein mielelläni!

xoxo Nelli

10 kommenttia

 1. Miehesi rooli/työ/yms vauvan kanssa?
  Kiinnostaa, sillä itse olen kohta samassa tilanteessa :)

  https://faijahommia.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toiveesta, tästä voisi kyllä yrittää saada postausta aikaiseksi! :)

   Poista
 2. Onnea 2-vuotiaalle! Mulla on ensimmäinen raskaus puolessa välin, joten mielenkiinnolla luen erityisesti raskausjuttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Raskausjuttuja tulee kyllä ihan varmasti jatkossakin :)

   Poista

© Kochanie • Theme by Maira G.