Äidin tatuoinnit: valas

Huomasin, etten ole nyt hetkeen jatkanut tatuointi-postaussarjaani, joten nyt voisi olla sopiva hetki näyttää teille taas yksi äidin tatuoinneista. Sopii myös hyvin aasinsiltana edelliselle postaukselle, jossa näkyi Lukan uusi valas-paita, heh. Tämä onkin muuten tällä erää toiseksi viimeinen esittelemättä jäänyt kuva ja yksi lemppareistani. Tosin voisin kai sanoa noin jokaisen tatuointini kohdalla...


Valaat ovat lempieläimiäni. Ne ovat kauniita, viisaita ja kiehtovia olentoja, salaperäisiäkin. Mun haave olisi päästä näkemään valaita luonnossa ja kuulemaan niiden laulua! Sinivalaat ja ryhävalaat ovat lemppareitani, samoin kuin veikeät maitovalaat! Meinasikin iskeä valinnanvaikeus miettiessäni, minkälaisen valaan oikein haluaisin ihoani koristamaan. Lopulta päätin antaa tatuoijalleni melko vapaat kädet ja olenkin lopputulokseen tosi tyytyväinen. Otin tämänkin tatuoinnin samassa studiossa Puolassa kuin suurimman osan muistakin kuvistani, ja tämä kyseinen tatuoija tuntee jo minut sen verran hyvin, että hän tietää suunnilleen jo puolesta sanasta, mitä haluan ja mikä minulle sopii. Kuva on otettu kesällä 2013.

Valailla on monia erilaisia symbolisia merkityksiä. Itselleni valas symboloi esimerkiksi sisäistä viisautta ja rauhaa, tietynlaista alitajuntaa ja intuitiota. Tähän tatuointiin ei kuitenkaan varsinaisesti liity mitään sen kummempaa henkilökohtaista tarinaa, vaan tämä on yksi sellaisista tatuoinneista, joka on ennen kaikkea kaunis kuva kehossa. 


Valaani sijaitsee oikeassa kyljessä ja oli kyllä kivuliain paikka, mihin olen tatuointia ottanut! Tosin saattoipa jotain tekemistä asian kanssa olla silläkin, että otin samana päivänä ennen tätä aika ison tatuoinnin reiteen, joten keho oli jo valmiiksi kokenut kovia. Tämä valas on siis ainoa tatuointini, jonka tekeminen on sattunut niin paljon että ei siinä voinut muuta kuin itkeä, heh. Vaan onneksi lopputulos oli kaiken sen arvoinen! Tämä on muuten sellainen tatuointi, jonka olemassaolon usein helposti tavallaan unohtaa, koska sitä itse harvemmin edes näkee. Tärkeä silti.

xoxo Nelli

10 kommenttia

 1. Onpa tämäkin kaunis! :) Voihan tatuoinnit, kun niin tahtoisin kauniita kuvia kehooni :D Mutta noh, tyydyn ihailemaan muiden. Odotan vielä sun viimeistä tatuointia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :* Heh, no jos sitä vaikka yhdellä pienellä aloittaisit... ;)

   Poista
  2. Se yksi pieni löytyy jo <3 Ja onkin tärkeä. Mutta siihen se taitaa jäädäkin, kun ei viitsi aloittaa mitään perheriitaa tatuoinnin takia kuitenkaan :D Kulttuurierot ja sillain.

   Poista
 2. Oi, tuo onkin kaunis. :) Voin kuvitella, että on kivulias paikka.

  VastaaPoista
 3. Vau, miten hieno! Itse en oikein välitä tatuoinneista, mutta tämä on kyllä älyttömän upea väreijä myöten!

  VastaaPoista
 4. Ehkä yksi upeimmista tatuoinneista koskaan, wau <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Tämä on kyllä kaunis, harmi kun sitä itse niin harvoin näkee :'D

   Poista

© Kochanie • Theme by Maira G.