Perheeni

Mammalandian yhteistyöpostaus

Mammalandian bloggaajat kirjoittavat kuukausittain vaihtuvista erilaisista aiheista. Tammikuun yhteistyöpostauksen teema on nimeltään "esittelyssä perheemme". 


Tässä on meidän pieni perheemme. Isä, äiti, poika, mahassa vielä kasvava pikkusisko sekä koira. Meillä ei ole hienoja valokuvaajan studiossa ottamia kuvia meistä, joten kokosin instagramistani pienen kollaasin. Kuvia, jotka mielestäni kuvaavat aika hyvin sitä, keitä me ollaan. Tällä hetkellä meidän perhe asuu Tampereella, minun kotikaupungissani. Sitä ennen, aikana ennen lapsia, ollaan asuttu myös Helsingissä, Puolassa ja Belgiassa. Olin 21-vuotias tyttönen, kun asuin työharjoittelun vuoksi Brysselissä ja tapasin siellä puolalaisen vaihto-oppilaan. Menin, rakastuin ja muutaman kuukauden kuluttua muutin kahden matkalaukkuni kanssa Puolaan. Hullua, mutta kannatti. Tässä me ollaan edelleen, melkein kuusi vuotta myöhemmin! Ihka oikeana perheenä. 

Muutama sananen meistä jokaisesta:

N E L L I 

Blogin kirjoittaja ja tämän perheen äiti. 27-vuotias, paljasjalkainen tamperelainen. Vähän sellainen haaveilija ja ikuinen runotyttö, edelleen. Lukion jälkeen opiskeli ensin matkailuvirkailijaksi, sitten yliopistossa muutaman vuoden puolan kieltä kunnes tuli raskaaksi ja uskalsi myöntää, että akateeminen maailma ei ole hänen juttunsa. Kun kotiäitiys loppuu, aloittaa sairaanhoitajaopinnot ammattikorkeakoulussa - haaveammatti on kuitenkin kätilö. Rakastaa syksyä, vaaleanpunaista, pupuja ja äitinä olemista. Kuuntelee enimmäkseen kauniisti soljuvaa indiefolk-musiikkia, mutta fanittaa palavasti Beyoncea. Kuvailisi itseään sosiaaliseksi introvertiksi. Jos saisi olla joku Disney-prinsessoista, olisi aina Pocahontas.

K A M I L 

Perheen isi, minun kallioni ja paras ystäväni. 28-vuotias puolalainen, joka on tosin pian viiden Suomessa vietetyn vuoden jälkeen oppinut aika hyvin myös maan tavoille - rakastaa saunaa, mämmiä ja Suomen luontoa. Seikkailija, joka ei oikein osaa olla paikoillaan. Kiipeilee, pyöräilee ja retkeilee metsissä ja vuorilla. Mahtava kokki ja paljon tarkempi kodin siisteydestä kuin vaimonsa! Isänä rakastava ja tasa-arvoinen, joka asettaa aina perheen etusijalle ja on aina valmis tekemään kaikkea hauskaa Lukan kanssa. Meistä se puheliaampi ja tasapainoisempi. 

L U K A 

Meidän rakas esikoinen, ihana pieni ilopilleri. Luka Franciszek, vuosi ja seitsemän kuukautta. Hassunhauska ikiliikkuja: otti ensiaskeleet ennen kuin täytti 9 kuukautta ja siitä asti vauhti on vain kiihtynyt. Rakastaa eläimiä, erityisesti koiria ja hevosia, sekä kaikenlaisia menopelejä, kuten kaivureita ja paloautoja. Pieni vaaleahipiäinen pellavapää, utelias tutkimusmatkailija. Parasta tällä hetkellä on jumpassa käyminen, pulkkailu, duploilla rakentaminen ja piilosta leikkiminen. Ei tykkää ulkoa sisälle tulemisesta, hiustenleikkuusta eikä siitä, kun naapurista tai rappukäytävältä kuuluu epäilyttäviä ääniä. Meidän aurinko.

" P O T T U "

Lukan pikkusisko, meidän rakkaudella odottama kuopuksemme ja naisvahvistus perheeseen. Laskettu aika toukokuun alussa, mutta syntynee muutaman viikon etuajassa, kuten Lukakin. Kulkee työnimellä Pottu, vaikka oikea nimikin on jo päätettynä. Äidin diabeteksen vuoksi Potun kasvua seurataan tarkasti ja pääsemme häntä usein äitipolille ultraan moikkaamaan.

L A L K A

Vappuaattona kolme vuotta täyttävä borderterrierityttö. Tuli meille pitkän koira- (ja vauva)kuumeen jälkeen vuonna 2014 - ehti muutaman kuukauden nauttia roolistaan perheen vauvana, ennen kuin Luka ilmoitti tulostaan. Terrieriksi varsin rauhallinen ja ehdottoman sopeutuvainen, rakastaa nukkumista lämpimissä ja pehmoisissa paikoissa, mutta on aina valmis pitkälle lenkille tai juoksemaan koirapuistossa. Lalkan nimi on puolaa ja tarkoittaa "nukke". 

Haluaisitko tietää jotain muuta meidän perheestä? Kysy!

Mammalandian kotisivut ja facebook.

xoxo Nelli

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Kochanie • Theme by Maira G.