Meille tulee...


Meillä oli eilen tosiaan se kauan odotettu rakenneultra, jossa pikkuisella kaikki oli onneksi hyvin. Vauva oli hieman hankalassa asennossa, joten lääkäri joutui ultraamaan aika kauan saadakseen kaikki rakenteet kunnolla näkyviin. Lopulta maltoin kuitenkin kysyä sen yhden tietyn kysymyksenkin, joka oli kielen päällä poltellut jo pitkän aikaa, mutten ollut heti viitsinyt häiritä lääkärin työtä, kun näkyvyys muutenkin tuntui olevan huono. Mahtaakohan siellä näkyä sukupuolta? "Katsotaan", vastasi lääkäri ja me katsottiin Kamilin kanssa malttamattomina toisiamme. Saataisiinko me pieni prinsessa vai sittenkin toinen ihana pikkupoika? Kaikki jännitys oli jo kadonnut, kun saatiin tietää että vauvalla on kaikki hyvin, ja jäljellä oli vain puhdas uteliaisuus kuulla, kuka sieltä meidän perhettä onkaan tulossa täydentämään. 

Ja niin, meidän vauva on... 


... TYTTÖ! ♥

Luulen, että mun reaktio olisi ollut kummasta vaan vastauksesta ihan samanlainen: saman tien alkoi yhtä aikaa itkettää ja naurattaa - ilosta ja onnesta. Pieni tyttö! Äidinvaisto osui siis oikeaan tälläkin kerralla, kun tyttöolo mulla onkin tässä raskaudessa enemmän ollut. Eilen instagramissakin kaikki arvaajat yhtä lukuunottamatta veikkasivat meille tyttöä, vaikka itse olen kyllä ajatellut että vatsani on enemmän poikamasu, koska tällainen samanlainen se oli mielestäni Lukaa odottaessakin. 

Ultran jälkeen sitä on leijailtu aika euforisissa tiloissa, vaaleanpunaiset lasit tiukasti silmillä. Olo on onnellinen ja vähän hämmentynytkin. Halusin tietenkin mennä heti samana iltana ostamaan jotain pientä vauvalle ja tuntui niin hassulta yhtäkkiä hypistellä kaikkea vaaleanpunaista! Hih. Tyttö on meille kyllä erittäin tervetullut ja tuntuu, että juuri näin tämän pitikin mennä. Olen ihan varma, että Lukasta myös tulee maailman paras isoveli pienelle sisarelleen!

xoxo Nelli

12 kommenttia

© Kochanie • Theme by Maira G.