#kootd: kuosirakkaus

Onko teillä jokin sellainen lempikuosi, jota lapseltanne löytyy vaatekaapista useampikin kappale? Tai kenties itsellänne jokin täydellinen lempivaate, joka on pitänyt hankkia ainakin parissa eri värissä, koska kyseinen vaate vain pelastaa jokaisen huononkin päivän asukriisiltä? En itse ole varsinaisesti mikään ihan lastenvaatehullu - tiedättehän, en mene sekaisin facebook-kirppisten villiksissä tai kun jokin lempimerkeistäni julkaisee uuden malliston. Mutta kyllä minäkin silti tykkään pukea lapseni kivannäköisiin vaatteisiin, ja kaikista vaatteista ja kuoseista mulla on yksi suosikki ylitse muiden: tämä yksi tietty ihana Marimekko nimittäin. Me saatiin ensimmäinen pari tämän kuosin legginsejä Lukalle nimiäislahjaksi ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä! Niitä pidettiin ahkerasti ja kun lahkeet alkoivat käydä lyhyiksi, alkoi isomman koon raivoisa metsästys. Sellaiset onneksi löytyikin Marimekon facebook-kirppikseltä, ja sen jälkeen olen pitänyt muutenkin silmäni auki, jos vaikka tuota ihanaa kuosia löytyisi jostain lisääkin. Jokin tässä kuosissa vain sykähdyttää ja sitä on pakko aina saada lisää jos vain eteen sattuu, hih.
Näitä minityyli-postauksia ei olekaan blogissa enää juurikaan näkynyt, ja yllä näette syyn. Pienen ikiliikkujamme kuvaaminen on aika haasteellista ja näistäkin asukuvista tuli kyllä astetta vauhdikkaammat! Housut rutussa, sukat makkaralla ja kuvat vauhdin huumassa tärähtäneitä... Mutta toisaalta: kuvaavathan ne aika täydellisesti Lukaa, sillä juuri tuollainen viipottaja meidän poikamme oikeastikin on! Päivän asusta tuli aika värikäs, sillä sitä ei aamukiireessä pahemmin ehtinyt miettiä, meillä kun oli tänään puolitoistavuotisneuvola jo ennen yhdeksää. Legginsien kaveriksi pääsi viime Tukholman reissulta ostettu Polarn O. Pyretin söpö karhupaita.Ja voi ei mikä mini meillä on joskus ollut! Nämä kuvat on otettu viime vuoden marraskuussa, eli Lukan ollessa viiden kuukauden ikäinen. Silloin taidettiin vielä vasta harjoitella eteenpäin pääsemistä, mutta sitten kun kerran vauhtiin päästiin, niin tätä tyyppiä ei ole kyllä enää pysäyttänyt mikään. Nyt nämä pikkulegginsit ovat hyvässä tallessa odottamassa Pottua, onneksi niitä ei ole raaskinut antaa eteenpäin eikä tarvitse enää kauaa jemmata!


Kokoelmasta löytyy vielä pitkähihainen paita Lukalle sekä uusimpana löytönä koon 98 housut. Näissä on kyllä vielä aika paljon kasvuvaraa, mutta en vain voinut vastustaa kiusausta, kun eteen osuivat! Lisäksi toukovauvaa odottamassa on vielä yksi body. Mikähän tämän kuosin oikea nimi muuten on? Meillä näiden vaatteiden pesulapuissa lukee neljä eri nimeä: Vesimies, Jousimies, Kalat ja Pohjannaula. Jokohan kohta riittää, vai täydentyykö vaatekaappi kuitenkin vielä parilla uudella yksilöllä...? 

Mutta kertokaa mulle, mitä vaatetta teidän omista tai lastenne vaatekaapeista löytyy useampi kappale?

xoxo Nelli

4 kommenttia

 1. Tämä on kyllä ihana kuosi 😊 Ja täytyypä liittyä Marimekko facebook kirppikselle! Kiitos vinkistä. Marimekon vaatteita harmillisen vähän liikkuu muuten 😐

  Ja vastauksena kysymykseesi- Papun kantomekkoja löytyy omasta vaatekaapista neljää eri väriä 😊 Tytöille en vielä ole ostanut, mutta täytyy varmaan ostaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa! Sieltä löytyy hyvin :)

   Papun kantomekot on kyllä ihania myös, itseltänikin löytyy niitä kahdessa eri värissä :D varmasti söpöjä oisi myös pienillä <3

   Poista
 2. Taaperon vaatteissa on ollu kolmessa eri koossa punaiset pilkku leggarit :) Ne on kyllä ihan mun lempparit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih joo, johonkin jos ihastuu niin sitä on sitten pakko saada lisää isommassa koossa :D kun nämä kasvaakin niin nopeasti!

   Poista

© Kochanie • Theme by Maira G.