Isi on paras
Rakas isi,

kiitos että olet juuri mun isi ja vieläpä maailman paras sellainen. 

Sellainen, jonka kanssa pääsee aina hauskoihin seikkailuihin. Me kuljetaan yhdessä metsissä ja löydetään sieltä kaikenlaista jännittävää. Kerrot mulle puista ja eläimistä ja jos en jaksa kävellä, niin pääsen aina selkääsi kyytiin. Sieltä korkealta näkee hienoja juttuja ja jos alkaa nukuttaa, niin se on ehkä maailman paras paikka nukkua. Turvallisesti siellä, painauteena oman isin selkää vasten.

Sellainen, jonka kanssa käydään kiipeilemässä ja saunassa ja korjataan asioita ja pumpataan pyöränkumea ja lasketaan pulkkamäkeä - kaikkea sellaista, mitä äidin kanssa ei yleensä tehdä. Meidän omia juttuja. Poikien juttuja. 

Sellainen, joka tekee maailman parasta ruokaa ja osaa kertoa autoista ja puhuu aina siitä, mihin kaikkialle me vielä yhdessä matkustetaan.

Sellainen, jonka viereen pääsee vaikka joka yö nukkumaan, jos siltä tuntuu. Jonka kanssa leikitään piilosta ja joka tekee aina kaikenlaista hassua, ettei melkein saa enää henkeä kun naurattaa niin paljon. Ja joka aina kertoo, kuinka rakas mä oon.

Meilläkin vietettiin tänään isänpäivää ja juhlittiin meidän omaa, maailman parasta isiä. Jos Luka osaisi kirjoittaa isille kirjeen, niin ehkä se olisi jotakin tuollaista, niin kuin tuossa ylempänä. Ehkä jotain muuta, sillä ei kai äiti edes kaikkia poikien yhteisiä juttuja tiedä. Sen kuitenkin tiedän, että aina kun katson noita mun kahta elämäni tärkeintä tyyppiä yhdessä, niin sydän melkein pakahtuu. Niin paljon hyvää sitä on saanut ja edelleen olen sitä mieltä, että en voisi toivoa lapselleni parempaa isää kuin tuo tuossa. Isiä voisi kyllä juhlia melkein vuoden jokaisena päivänä, mutta onneksi on myös yksi tällainen ihan oikea isänpäivä. Luka herätti tänään isin ihan innoissaan kello seitsemän viemällä tälle kortin ja lahjapaketin, minä leivoin korvapuusteja (miehen lemppareita) ja tehtiin yhdessä pitkä metsälenkki ihanassa lumisateessa. Ei ehkä kovin erikoinen päivä, mutta juuri sellainen, mistä tuo tyyppi nauttii. Ja ehkä juuri siksi kuitenkin aika täydellinen päivä.

Hyvää isänpäivää vielä kaikille muillekin mahtaville isille!

xoxo Nelli

2 kommenttia

© Kochanie • Theme by Maira G.