Mätsäävissä Marimekoissa

Eilen meillä oli kiva irtiotto tästä kotiarjesta, kun tehtiin pieni päiväpyrähdys Helsinkiin. Helsingissä iskee aina sellainen nostalginen olo ja pieni kaipuu; sehän on ollut mun ja meidän kotikaupunki aika monta vuotta aikaisemmin. Ja vaikka se visiitti tosiaan olikin vain pikainen, niin silti oli ihana käydä vähän haistelemassa Helsingin tuulia pitkästä aikaa ja fiilistellä tuttuja maisemia. Meidän päiväretken syynä oli ystäväpariskunnan pikkuprinsessan nimiäiset, ja voi ei mikä kerrassaan suloinen pikkuinen hän olikaan. Hassua, miten nopeasti sitä omansa kasvaessa unohtaakaan sen, miten pieniä vauvat joskus ovat! Neiti sai arvoisensa kauniin nimen, ja meistä oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa monia Helsinkiin jääneitä kavereita. Ehdottomasti pitäisi kyllä harrastaa Helsinkiin päin reissaamista nykyistä useammin! Vaikka se monesti mielessä onkin, niin silti ajatus sitten helposti hukkuu kiireisen arjen keskellä. 


Tällä kertaa me Lukan kanssa edustettiin aika samisteluvaatteissa. Lapsen kanssa samistelu on mun mielestä ihan hauskaa, ainakin kun sen tekee kohtuudella. Nykyään kun monilta merkeiltäkin (Papu, Nosh...) löytyy kivoja kuoseja ja vaatteita, jotka sopivat sekä lapselle kuin aikuisellekin, niin miksipä ei. Itse en ole kuitenkaan ihan tällaista samistelua aikaisemmin harrastanut, vaikka joitakin samanlaisia kuoseja äidin ja pojan vaatekaapeista löytyykin. Niitä ei ehkä raitapaitoja lukuunottamatta ole tullut vain puettua aikaisemmin samaan aikaan päälle. Tänään päätin kuitenkin tehdä ensimmäisen poikkeuksen, sillä olen niin kovin tykästynyt tähän Marimekon Papajo(?) - kuosiin, ja sattumalta löysin jonkin aikaa sitten kirpputorilta ensin Lukalle nämä siniset legginsit ja sitten hetken päästä itselleni vielä samaa kuosia olevan punaisen mekon! Näillä siis mentiin ja hyvin viihdyttiin. 

Kuvien ottaminen sen sijaan tuotti suuria hankaluuksia, kuten tämän vipeltäjän kanssa nykyään yleensäkin. Mietin aluksi, että viitsinkö edes julkaista näin huonoja kuvia, mutta menköön - ainakin niistä kai välittyy iloinen tunnelma, vaikka visioissani meidän yhteiset asukuvat olivatkin hivenen tyylikkäämpiä... Mitäs mieltä te olette lapsen kanssa samistelusta, noloa vai hauskaa? 

xoxo Nelli

10 kommenttia

 1. On ehdottomasti kivat mätsäävät outfitit! Tuo kuosi on ihastuttava!

  VastaaPoista
 2. Ihanat samistelijat.❤
  Mä oon tykännyt samistella Hugon kanssa aina joskus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :* Se on kyllä ihan hauskaa välillä!

   Poista
 3. Aww, Luka on niin komeana pikkutakissaan! <3

  VastaaPoista
 4. Peukku mätsäykselle! Miusta se on hauskaa, näyttää kivalle! Ja aika lyhyeksi jää kuitenkin se aika, kun ipana "suostuu" pukeutumaan samaan tyyliin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, totta muuten :D Pitää siis ottaa ilo irti tästä vielä kun voi!

   Poista
 5. Yleisesti en oikein diggaa mätsätä lapseni kanssa, mutta tämä oli hyvä toteutus! Ei liian silmiinpistävä ja sopii hyvin molemmille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) En ehkä itsekään osaisi ihan överisamistella, tää oli aika sopiva!

   Poista

© Kochanie • Theme by Maira G.