Inspiroivat instatilit #2 : sekalaiset suosikit

Viime kuussa esittelin kymmenen sellaista instagram-suosikkiani, joiden tilien pääteemoja ovat raskaus, äitiys ja perhe-elämä. Nyt olisikin sitten aika postauksen jatko-osalle, jossa esittelyyn pääsee sekalainen sakki muita ihania instatilejä, joista tykkään ja inspiroidun. Ehkäpä joku löytää näistä omalle feedillensä uuden suosikin? Kuvaa klikkaamalla pääset kyseisen instaajan tilille.

allyrosewell


Feed täynnä vaaleanpunaista! En voi muuta kuin rakastaa, pinkki on lempivärini. Tätä tiliä selaamalla tulee vain niin iloiselle mielelle, suloinen ja harmoninen kokonaisuus.

glebovaanastasia


Matka- ja hääkuvaajan instagram-tili, ja kuvat ovat kyllä äärimmäisen kauniita. Tykkään siitä, että luonto- ja matkakuvissakin on jokin juju, ja näitä kuvia jaksaisi katsoakin vaikka kuinka pitkään.

helloemilie


Täältäkin löytyy paljon matkakuvia, ja niissä on aivan satumainen tunnelma. Vähän niin kuin kuvat olisivat joltain toiselta aikakaudelta, tai toisesta maailmasta.

homebody_


Tämän tilin esittelytekstissä lukee, että "just wishing my life was a Wes Anderson film" ja se kyllä kuvaa tätä tiliä aika osuvasti. Symppis tunnelma ja ah - tukkakateus!

marzena.marideko


Tykkään seurata monia puolalaisia instaajia. Tällä naisella on aivan ihana koti, johon voisin muuttaa sekunnissa...

domsli22


Toinen puolalainen suosikki, josta tykkään kovasti. Ihanan rauhoittava tunnelma näissä kuvissa - lapsiakin kuvissa vilahtaa, mutta en kuitenkaan laittanut tätä instaa äiti-kategoriaan, koska täällä on enemmän kuitenkin kaikkea muutakin.

truelane


Seurailen instagramissa jonkin verran myös tyylibloggaajia ja tämä on ehkä yksi pitkäaikaisimmista seurattavistani. Oma tyylini ei ehkä ole ihan yhtä klassinen, mutta tykkään kuvista kuitenkin hurjasti ja kylläpä näistäkin saa inspiraatiota omaankin pukeutumiseen.

nanda_schwarz


Tykkään kovasti tämän tytön vähän boheemista tyylistä ja kuvista ylipäänsä. Täältä löytyy asukuvien lisäksi vähän kaikenlaista lifestyleä.

relxased


Kuten tilin nimikin kertoo, niin täällä tunnelma on ihanan rento, raukea ja rauhallinen. Tulee mieleen kauniin melankolinen syksy ja sadepäivät.

newdarlings


Hurmaava pariskunta, joilla on ihana koti ja tyyli, sekä paljon matkakuvia. Näistä kahdesta ei voi olla tulematta hyvälle tuulelle!

Minkälaisia tilejä sinä seuraat instagramissa? Löytyikö kenties uusia suosikkeja tästä joukosta?
Leppoisaa sunnuntaita!

xoxo Nelli

2 kommenttia

  1. Kiitos ihan mahtavista instavinkeistä, pitää alkaa seurailemaan!

    VastaaPoista

© Kochanie • Theme by Maira G.