Inspiroivat instatilit #1 : ihanat äidit

Heippa! Viikonloppu häämöttää ihanasti jo nurkan takana - jotenkin koko tämä viikko on tuntunut menneen ihan hurjan nopeasti. Niin kuin koko kuukausi oikeastaan. Voitteko uskoa, että ensi viikolla on jo lokakuu! Viime aikoina olen ehtinyt taas lueskella blogeja hieman enemmän kuin ennen, ja muutamissa olen nyt törmännyt kirjoittajan lemppari-instatilejä esittelevään postaukseen. Olen ihan koukussa instagramin ihmeelliseen maailmaan, joten ajattelin nyt toteuttaa tuollaisen postauksen itsekin! Edes snapchat kaikessa hauskuudessaan ei ole omalla kohdallani onnistunut häivyttämään instagramin lumoa, vaikka toisten mielestä instamaailma onkin ehkä liian sliipattu ja harkittu vaikkapa sitten juuri snapchattiin verrattuna. Visuaalisena ihmisenä itse nimenomaan nautin niiden kauniiden kuvien katselusta! 

Instagramissa seurailen aika montaa tiliä. Karkeasti jaoteltuna seuraan toisaalta omia ystäviäni sekä blogimaailman tuttuja, joiden kuvissa on kiva seurata heidän elämää ja arkeaan eikä ole niin väliä, onko jokainen kuva ihan viimeisen päälle mietitty. Ja toisaalta sitten seuraan varsinkin monia ulkomaalaisia tilejä ennen kaikkea visuaalisuuden ja kauniiden kuvien vuoksi. Nyt esittelen kymmenen tuohon jälkimmäiseen ryhmään kuuluvaa itseäni kovasti inspiroivaa instagram-tiliä! Tässä ensimmäisessä osassa esittelyyn pääsevät äiti-ihmiset, seuraavassa sitten taas kaikki muut. Kuvia klikkaamalla pääset kyseisen instaajan tilille!

hannaoliviaway


Kuvissa on aivan ihana tunnelma! Olen seurannut tätä naista somessa jo aika kauan, ensin tumblr:ssa ja nykyään täällä instagramissa. Kuvista välittyy rakkaus ja kuvateksteissä on usein kauniita ja itkettävän samaistuttavia ajatuksia äitinä olemisesta.

arianna_danielson


Tämän tilin vauvakuvat ovat vain niin söpöjä!

bethanymenzel


Super kauniita kuvia. Tämä perhe menetti hiljattain vastasyntyneen vauvansa ja nyt on ollut ihana seurata uutta onnellista raskautta näiden kuvien kautta. 

pluswonderland


Tämä tili on myös ihan omiaan kasvattamaan niin vauva- kuin raskauskuumettakin, niin kauniita ovat nämä kuvat.

mikimiljian


Tämä tili saattaisi mennä ihan pikkuisen liian mietityn puolelle, mutta kuvista vain välittyy niin iloinen perhetunnelma, että niitä on joka tapauksessa ilo katsella!

giorgiamantica


Tämä tili on paljon kaikkea muutakin kuin vain äitiyttä ja pieniä varpaita. Kaunis ja harmoninen kokonaisuus, jota on jotenkin rauhoittava katsella.

kikhaly


Äiti ja kolme suloista tytärtä, näistäkin kuvista tulee vain niin hyvä mieli!

lauraheartsbilly


Kauniin perhe-elämän lisäksi näistä kuvista nousee aika usein myös matkakuume!

mamawatters


Tällä perheellä on myös ihana koti, josta voi ammentaa inspiraatiota itselleenkin.

burtsbrisplease


Aika samanoloinen tili kuin edellinenkin, täälläkin ihana koti ja tunnelmallisia kuvia. Varsinkin kaikki tämän hetkiset syys-kuvat, ah!

Löytyikö uusia seurattavia tai kenties samoja suosikkeja? 
Minua voi seurata instagramissa nimellä @nellikochanie.


xoxo Nelli

2 kommenttia

  1. Hei kiitos! Lähti useampikin seurantaan :) Kaipailinkin uusia Insta-inspiraatioita :) Saanko varastaa postausidean? ;)

    VastaaPoista

© Kochanie • Theme by Maira G.