Täällä taas!


Heippa taas ja pahoittelut blogihiljaisuudesta! Kuluneet pari viikkoa vilahtivat ohi melkein huomaamatta - tuntuu, etten edes muista mitä kaikkea tässä on tapahtunutkaan. Päällimmäisenä mielessä on ainakin henkinen valmistautuminen pääsykokeisiin, joissa olin nyt tämän viikon maanantaina. Vaikka kyseisiin kokeisiin ei kamalasti voinut etukäteen valmistautua eli mitään opiskeltavaa materiaalia siihen ei ollut, niin silti tuntui että ainakin viimeiset kaksi viikkoa ajatukset olivat melkein kokonaan vain niissä tulevissa kokeissa. Ihan kauheasti tuli kyllä jännitettyä ja stressattua, sillä niin kovasti tuohon kouluun haluaisin päästä. Nyt olen kuitenkin tosi onnellinen siitä, että kokeet ovat ohi ja voi taas vähän rentoutua! Toinen aikaa vienyt puuha viime aikoina on ollut Lukan 1-vuotissynttäreiden valmistelu. Luka täyttää tämän viikon lauantaina siis vuoden (!) ja synttäreitä juhlitaan sunnuntaina. Vaikka päivänsankari ei omista synttäreistään vielä oikein ymmärrä, niin haluan silti järjestää pikkuiselleni arvoisensa juhlat. Sitä paitsi rakastan juhlien järjestämistä - ja varsinkin teemajuhlia! Lukankin juhlissa siis tulee teema olemaan, eräs aika ihana lastenkirja nimittäin. Ihanaa, kun niin moni ystävä ja kaveri on ilmoittanut pääsevänsä paikalle, sillä nykyään tuntuu että kaikki ovat aina niin kiireisiä ja on vaikea saada ihmisiä samaan aikaan saman katon alle! Mitään isoa stressiä en kuitenkaan aio näiden juhlien järjestämisestä ottaa, mutta toivon silti, että saan kaikki suunnitelmani ajoissa toteutettua ja että juhlista tulee kivat!


Muuten elo täällä on ollut arkista ja just niin ihanaa kuin kesällä yleensäkin. Koitan olla lannistumatta tämän hetken viileistä ilmoista, kun niin kauan saatiin nauttia auringosta ja eiköhän sekin vielä palaa takaisin maisemiin! Tämä kesä tuntuu aika kivalta, kun on sopivasti kaikkia mukavia suunnitelmia tiedossa ja kuitenkin aika paljon myös tyhjää tilaa kalenterissa, niitä spontaaneja seikkailuja varten. Heinäkuun lopulla me suunnataan kolmeksi viikoksi Puolaan ja ai että, sitä en kyllä jaksaisi odottaa enää ollenkaan! 

Koitan ensi viikolla tehdä vastauspostauksen teidän kysymyksistä, joten vielä tämän viikon loppuun asti ehtii käydä heittelemässä lisää kysymyksiä tänne! Lisäksi liityin vihdoin ja viimein snapchattiin, joten jos meidän juttuja kiinnostaa seurailla sielläkin, niin sieltä löydytään tutulla nimellä nellikochanie. Kaipaisin uusia seurattavia itsekin, joten tähän alle voi kommentoida oman nimimerkkinsä!

xoxo Nelli

4 kommenttia

 1. Oiii, onpa aika menny nopsaan! Hyviä juhlia teille :) <3
  Mulla on tietkö ihan sama fiilis viime päivistä, etten edes muista mitä oon tehny :D Sen siitä saa kun ei kuvaa ja bloggaile koko aikaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3

   Hehe toi on kyllä totta, ja ihan hyvä niin!

   Poista
 2. Ihana Luka!Niin ison pojan oloinen hän on jo☺Paljon onnea!

  VastaaPoista

© Kochanie • Theme by Maira G.