Ikuisesti ihollani


Tatuointitarinoita ei olekaan nyt hetkeen tullut, joten täältä pesee! Hypätään hetkeksi pois kronologisesta järjestyksestä, jota olen koittanut näissä esittelyissä noudattaa, sillä haluan näyttää teille nyt tämän mun kaikista uusimman kuvani! Tatuointi on vasta alle kaksi viikkoa vanha, mutta kuitenkin sen verran hyvin parantunut, että sitä kehtaa jo esitellä... Tätä edellisestä kuvastani olikin jo kaksi vuotta aikaa eikä mulla tässä välissä ole edes liiemmin tatuointikuumetta ollut, ja raskaus ja imetyshän ne suunnitelmat muutenkin olisi estänyt. Olen kuitenkin aina tiennyt haluavani ikuistaa iholleni jotain mahdollisiin lapsiini liittyvää ja nyt kun en enää imetä, niin oli hyvä hetki istahtaa pitkästä aikaa tatuoijan penkkiin ja toteuttaa tuo haave. Tämä tatuointi oli itse asiassa myös äitienpäivälahjani Kamililta ja kuvan kävin ottamassa täällä Tampereen Tammelassa sijaitsevan Halo Tattoo Studion Antin luona. Lämpimästi suosittelen, varsinkin jos old school - tyyliset kuvat ovat sydäntä lähellä!


Tatuointini sijaitsee oikeassa käsivarressa kyynärtaipeen yläpuolella, pääskystatuointini vieressä. Pääskynen on tatuointi pikkuveljelleni, joten ajattelin että sen viereen sopii hyvin myös lapselleni omistettu tatuointi. Halusin tatuoinnista melko yksinkertaisen, mutta kuitenkin siinä pitäisi olla jotain muutakin kuin pelkkä nimi. Neliapila tunnetusti symboloi hyvää onnea ja siksi päädyin juuri tähän kuvaan. Lapsen saaminen ei tuntunut mitenkään itsestäänselvyydeltä kun raskautumista sai odotella puolitoista vuotta, mutta kaikki se odotus oli lopulta todellakin sen arvoista ja koen itseni nyt maailman onnekkaimmaksi ihmiseksi. Lisäksi Lukan nimihän on melkein kuin luck, onni, ja siitä sainkin alunperin idean neliapilaan. Itse olen tähän kuvaan tosi tyytyväinen, siitä tuli juuri sellainen kuin toivoinkin!

Löytyykö teiltä lapsiin liittyviä tatuointeja?

xoxo Nelli

12 kommenttia

 1. Ei löydy, haluaisin kyllä kovasti! Olen vuosikausia tahtonut tatuoinnin, mutta en vaan keksi mihin ja mitä haluaisin :D

  VastaaPoista
 2. Hyvin sopii muiden joukkoon!Mulla ei vielä ole lapsiin liittyvää,mutta haaveissa on!

  VastaaPoista
 3. Ihana.♥
  Minulla ei ole yhtäkään tatuointia. Yhdessä vaiheessa sellaista kovasti halusin, mutta se jäi kun en osannut päättää millainen ja mihin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :* Hih ehkä se idea vielä joku päivä tulee ja otat sinäkin tatuoinnin ;)

   Poista
 4. Ihana! Minulla ei ole yhtään tatuointia, mutta haluaisin kovasti. Mieheltäni löytyy kuitenkin A-murun jalkapohjan kuva ja nimi hänen pohkeeseen tatuoituna. Ostin tatuoinnnin hänelle isänpäivälahjaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :* kuulostaa ihanalta tatuoinnilta myös tuo miehesi!

   Poista
 5. Aivan ihana tatuointi ja tarina sen takana <3 :)

  VastaaPoista
 6. Tyylikäs :) HArvoin tykkään näistä lapsen nimi -tatskoista, mutta tää on kyllä sopii tosi kivasti kantajalleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Halusinkin sellaisen kuvan joka sopisi yhteen mun aiempienkin tatuointien kanssa ja mun mielestä tää sopii :)

   Poista

© Kochanie • Theme by Maira G.