1-vuotiaan juhlavaatteet

Ylihuomenna vietetään Lukan synttärijuhlia, ja täytyihän päivänsankarillekin keksiä bileisiin sopiva asustus. En suhtaudu pikkuihmisten juhlapukeutumiseen kovinkaan vakavasti, eikä mielestäni Lukallekaan olisi ollut mitenkään välttämätöntä ostaa uusia vaatteita vaan omastakin kaapista olisi kyllä löytynyt ihan kivoja vaihtoehtoja. Luultavasti tyttölapsen kanssa hullaantuisin kaikista ihanista tyllihameista ja prinsessamekoista, mutta pojalle kivojen juhlavaatteiden löytäminen tuntuu vaikeammalta - ellei sitten halua pukea lapsostaan pieneksi aikuiseksi minikokoisine frakkeineen ja pikkutakkeineen. Minä taas en sellaisesta tyylistä oikein välitä. Mainitsinkin jo aikaisemmassa postauksessa, että Lukan synttäreiden teemana on eräs lastenkirja, mutta mihinkään naamiaisasuun en synttärisankaria kuitenkaan halua pukea. Sen sijaan päätin ostaa Lukalle simppelin valkoisen t-paidan, jonka tuunaisin kangasväreillä teemaan sopivaksi, ja sen kaveriksi sitten jotkin vähän siistimmät, mutta kuitenkin rennot housut. Ja tällaiseen asuun me päädyimme:

Trikoobleiseri Lindex | Kangashousut Lindex | T-paita Zara

Hyvin yksinkertaista siis! Valkoisen t-paidan löytäminen osoittautui yllättävän haasteelliseksi tehtäväksi. Kiertelin aika monet ketjuliikkeet läpi, mutta missään en nähnyt tällaista ihan tavallista, yksiväristä t-paitaa, ainakaan näin pienessä koossa. Lopulta päädyin tilaamaan paidan Zaran nettikaupasta ihan passeliin 3,95 euron hintaan. Alaosaksi ajattelin farkkuja, mutta sitten Lindexiltä löytyi nuo ihanat puuvillaiset kangashousut, jotka ovat kyllä farkunväriset mutta muuten rennommat ja mukavamman tuntuiset. Niille tulee varmasti olemaan käyttöä vielä jatkossakin - erityisesti tykkään näistä väljistä housuista lahkeet käärittyinä, jolloin ne sopivat mainioisti kuumiinkin kesäpäiviin. Niin, ja mites sitten ne parjaamani pikkutakit... Tuo Lindexin trikoobleiseri oli kyllä täysi heräteostos, mutta näyttihän Luka siinä nyt vain niin syötävän suloiselta (vai pitäisikö sanoa komealta!) ja toki se tekee asusta astetta juhlavamman. Näin siis muuttui mielipiteeni ainakin tämän yhden kerran... Meillä on tässä kesällä tulossa muutamat muutkin juhlat, joten sentään ihan vain yhden päivän jutuksi takki ei onneksi jääkään.

Minkälaisia vaatteita teidän lapsilta löytyy kesän juhliin?

xoxo Nelli

2 kommenttia

  1. Kivannäköiset vaatevalinnat, noi housut olisi kivat kesähousut muutenkin! :) Allekirjoitan myös tuon, että tytölle olisi niin helppo löytää vaikka mitä ihania mekkoja, mutta pojan juhlavaatteita joutuu tosissaan pähkäilemään. Hauskoja juhlia teille viikonloppuna! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noihin ihastuinkin juuri sen takia, että ajattelin niille olevan jatkossa enemmän käyttöä kuin ihan perus farkuille :)

      Poista

© Kochanie • Theme by Maira G.