K Y S Y !


Me ollaan viime päivät nautittu niin täysillä näistä kesäpäivistä, että kamerakin on unohtunut useimpina päivinä kotiin ja läppäri pysynyt kiinni. Siispä ajattelin, että nyt voisi olla sopiva hetki toteuttaa blogini ihka ensimmäinen kysymys-postaus! Eli nyt saa kysyä ihan mitä tahansa, nimellä tai ilman, ja kokoan niistä sitten kesäkuun aikana erillisen vastauspostauksen. Myös postausehdotuksia ja muita kommentteja blogiin liittyen kuulisin tässä samalla ilomielin! Kommenttiboksin lisäksi kysymyksiä voi laittaa myös facebookin ja instagramin kautta.

xoxo Nelli

9 kommenttia

 1. Haluaisin itsekin äidiksi alle 30-vuotiaana. Mietin, että oliko perheen perustaminen nuorena teille molemmille luonnollinen asia? Olisiko jäänyt harmittamaan, jos lapsi olisikin siunaantunut vasta myöhemmin elämässä?

  VastaaPoista
 2. Mikä on sun lempikirja ja -elokuva ja minkälaista musiikkia kuuntelet?

  VastaaPoista
 3. Mikä on ollut äitiydessä a) parasta b) haastavinta c) yllättävintä?

  VastaaPoista
 4. Mua kiinnostaisi kuulla lisää sun tulevaisuuden haaveista työn ja opiskelun suhteen. Mihin koulutuksiin hakeuduit nyt keväällä ja mikä olis sun unelmaduuni? Aiotko aloittaa koulun nyt syksyllä jos pääset ja miten ajattelit opiskelun vaikuttavan teidän arkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Entä onko sulla jo joku ammatti pohjalla, millaisia töitä olet tehnyt? :) Sori jos menee ihan ristiin jo sun kirjoittamien juttujen kanssa - en muista lukeneeni näistä :)

   Poista
 5. Kasvaako Luka kahden eri kulttuurin ristitulessa? Onko siis miehelläsi paljon erilaisia kasvatusnäkemyksiä tms. joista olette joutuneet keskustelemaan ja tekemään myönnytyksiä? Kumpi teillä määrää lapsen kasvatuksessa mennäänkö suomalaisittain vai puolalaisittain?

  VastaaPoista
 6. Mitä muita nimivaihtoehtoja teillä oli Lukalle?

  VastaaPoista
 7. Jos saisit päivän ajan olla joku muu kuka olisi?
  Jos saisit valita yhden supervoiman mikä se olisi?
  Julkkisihastuksesi?

  VastaaPoista
 8. Haluaisitko vielä lisää lapsia, jos kyllä, niin montako? Millaisen ikäeron toivoisit lapsille?

  VastaaPoista

© Kochanie • Theme by Maira G.