Viikonlopun kuulumisia


Hyvää ystävänpäivää! Viikonloppu hujahti tosi nopeasti ohi ja tällä kertaa myös vähän eri tavalla kuin yleensä, sillä Kamililla oli pitkästä aikaa koko viikonloppu töitä. Olen nyt tottunut siihen, että toinen on illat ja viikonloput kotona, joten eilen tuntui kyllä aika hassulta olla lauantai-ilta kahdestaan Lukan kanssa - ja vieläpä itse laittaa vauva nukkumaan, kun yleensä se on miehen heiniä nykyään. Mutta aivan hyvin me pärjäiltiin ilman isiäkin! Lukan mentyä nukkumaan puoli kahdeksalta, mulla olikin sitten koko ilta aikaa ihan vain itselleni, sillä Kamilkin tuli kotiin vasta keskiyöllä. Meinasi siinä ihan valinnanvaikeus iskeä, että mitä tekisi kun kerrankin oli useampi tunti pelkkää aikaa! Lopulta ilta sujui rattoisasti ensin ystävänpäiväkortin parissa askarrellessa, ja sen jälkeen herkkuiltapalaa ja pari jaksoa Once Upon A Timea sohvalla peittojen alla katsellessa. Ah, niin villiä tämä kotiäidin elämä! Vaan ainakin olo oli rentoutunut.


Tätä ystävänpäivää ei sen kummemmin tänään vietetty, mutta päätettiin pitää oma ystävänpäivä huomenna ja ehkä mennä jonnekin syömään. Nykyään ravintoloihinkin on taas kivempi mennä, kun Lukakin jaksaa olla paremmin mukana, kun voi istua syöttötuolissa ja napostella jotain omaa samalla kun mekin syömme. Ihan yksin ei minun silti tätä ystävänpäivää tarvinnut viettää, vaan sain vanhan lukioaikaisen ystäväni meille kylään. Yksi parhaita juttuja takaisin Tampereelle muutossa on ollut se, kun on nyt taas löytänyt uudestaan monia vanhoja kavereita, jotka tänne silloin jäivät kun itse muutin pois jo yli kuusi vuotta sitten. Monien kanssa onkin ollut pitkiäkin aikoja (parhaimmillaan lähes kymmenen vuotta!) siitä, kun ollaan viimeksi kunnolla nähty, mutta kummasti ne vanhat siteet vaan silti usein pysyvät tiukasti. Ihan huippua siis!


Pahoittelut muuten postauksen sekalaisista kännykkäkuvista - rakas Olympukseni meni eilen rikki. Aika ironista sinänsä, että se hajosi juuri nyt, kun olen vihdoinkin selättänyt joulu- ja tammikuussa vaivanneen blogijumitukseni ja nyt on ollut taas paljon postausideoita mielessä, ja mikä tärkeintä: intoa ja motivaatiota! Joten ärsyttää kyllä ihan erityisen paljon, että juuri nyt en voikaan sitten ottaa kuvia niitä juttuja varten, joita olin suunnitellut. Täytyy huomenna olla yhteydessä vakuutusyhtiöön ja toivoa, että kotivakuutus korvaisi edes jonkin verran ja että saisinkin sitten uuden kameran mahdollisimman pian. Ihan tylsää, koska tällä hetkellä en pysty edes siirtämään kuvia muistikortilta koneelle, joten puhelimen kameralla sitten toistaiseksi mennään... 

Kivaa uutta viikkoa kaikille!

xoxo Nelli

10 kommenttia

 1. Viikonloppunne kuullostaa ja näyttää kivalta, toivottavasti saisit kameran kotivakuutukseen ! - pidetään peukkuja!

  Mukavat ystävänpäivän rippeet vielä ja mukavaa alkavaa viikkoa !

  VastaaPoista
 2. Musta on ihanaa olla välillä ihan yksin iltaisin kotona kun lapset ovat menneet nukkumaan. Tuntuu just tolta, että olisi jotenkin ihan kauheasti aikaa kun sohvalla ei ole kainalopaikkaa odottamassa.. Mutta ihanaa iltaa sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niinpä! Välillä se on kyllä tosi kiva. Ja samalla niin outoa :D

   Poista
 3. Voih, toivotaan että kotivakuutus korvaa edes osan. :)
  Mukavaa ystävänpäivää.♥

  VastaaPoista
 4. Se on kyllä hassu tunne kun on pidempi hetki omaa aikaa kun tulee ihan valinnan vaikeus mitä sitä oikein tekis :D

  Harmi juttu se kamera, toivottavasti vakuutus korvaa ja saat uuden kameran :) Ei tosin näissä kuvissa mitään vikaa ollut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ja sitten en aina edes osaa oikein tehdä mitään kun kerrankin voisi :"D

   Toivotaan! Ihan outoa olla kamerattomana!

   Poista

© Kochanie • Theme by Maira G.