Maanantain hyvät ja huonot


Jotenkin tuntuu siltä, että viime viikko hujahti ohitse taas nopeammin kuin sitä ehti kunnolla tajuamaankaan. Jälkikäteen ei oikein osaa edes sanoa, mihin ne päivät ja tunnit edes kuluivat - tavallaan tuntuu, että on ollut kauheasti kaikenlaista tekemistä ja toisaalta kuitenkin siltä, ettei ole ehtinyt oikein mitään.  

Tänään on ollut vähän sellainen päivä, että on tullut seilailtua tunnetilojen skaalassa ääripäästä toiseen. Aamu alkoi meillä Lukan kanssa ihan mukavasti: heräsin aika lailla tasan seitsemältä siihen, kun pieni iloisesti kiljahteleva apinanpoika kiipeilee päälläni. Siinä sainkin sitten hetken aikaa keräillä itseäni uuteen päivään pehmeiden ja lämpimien peittojen alla raukeana, kun Luka leikki sängyssä pientä maailmanvalloittajaa. Syötiin aamupuurot ja vietettiin aamua leppoisasti, kunnes yhdentoista aikaan alettiin tehdä lähtöä muskariin. Muskari oli ollut todella pitkäntuntuisella joulutauolla, joten itsekin odotin jo kovasti sitä, että päästään taas Lukan kanssa musisoimaan. Innostus vaihtui kuitenkin pian pettymykseen, sillä paikan päällä selvisi, että muskari onkin peruttu. Eikä vain tuo yksi kerta, vaan koko meidän ryhmä! En ollut edes saanut tästä mitään infoa, vaikka kuulemma kaikille on siitä viestit lähetetty jo pari viikkoa sitten. Harmittaa kyllä todella paljon! Kaikista meidän vauvaharrastuksista tuo muskari on ollut oma lempparini, olen tykännyt tosi paljon käydä siellä Lukan kanssa ja Lukakin on selvästi viihtynyt siellä. Toivottavasti löydetään tilalle jokin toinen muskari, vaikka tuntuu vähän siltä, että tässä vaiheessa se voi olla jo vähän hankalaa, jos kaikki ryhmät ovat jo täynnä tai alkaneet.

Olen nyt harmitellut tätä muskari-asiaa koko päivän, mutta onneksi on tähän maanantaihin mahtunut jotain kivaakin. Me käytiin nimittäin allekirjoittamassa tänään uusi vuokrasopimus ja muutetaan uuteen osoitteeseen maaliskuussa! Ollaan kyllä viihdytty oikein hyvin tässä meidän nykyisessäkin kodissa, mutta koska vuokra on tässä aika korkea, niin ollaan myös pidetty silmiä auki sen varalta, jos vaikka löydettäisiin jokin parempi vaihtoehto tälle asunnolle. Uuden kodin löytäminen meidän kriteereillä ei vain ole ollut kovin helppo homma, koska siinä pitäisi olla pienempi vuokra, tarpeeksi neliöitä ja hyvä sijainti - tällä hetkellä asutaan vajaan kahden kilometrin päässä keskustasta eikä autottomina mielellään ihan kovin kauaksi muutettaisi. Tämän uuden asunnon kanssa kävikin ihan mieletön tuuri, sillä se on nykyistä isompi, vuokra on reilusti halvempi ja kaiken lisäksi se sijaitsee ihanalla paikalla aivan keskustassa! Olen ihan tosi innoissani. Tuntuu, että nyt tämä muutto tulee juuri oikeaan aikaan, koska jotenkin olen kaivannutkin jotain uutta. Ehkä tämän hyvin alkaneen konmaritus-projektinkin takia tuntuu ihan erityisen kivalta se, että pääsee ikään kuin aloittamaan kodinlaiton kokonaan puhtaalta pöydältä. Sinne ei varmastikaan tule pakattua mukaan enää mitään turhaa. Lisäksi odotan kyllä tosi paljon myös sitä, että asutaan aivan kaupungin keskustassa, mutta kuitenkin rauhallisella kadulla. On kivaa, kun pääsee helposti liikkumaan Lukan kanssa kaikkialle - esimerkiksi meidän vauvakerho on sitten ihan vain parin kadun päässä kotoa. Toivottavasti tullaan viihtymään uudessa kodissa niin hyvin kuin luulenkin! 

Minkälainen maanantai teillä on ollut?

xoxo Nelli

16 kommenttia

 1. Höh ompa kurjaa, että teidän muskarille kävi noin :/ Nyt vaan äkkiä bongailemaan muita vaihtoehtoja niin ehkä joku paikka vielä löytyisi! Me päästiin juuri aloittamaan vauvamuskarissa ja näin parin viikon jälkeen tuntuu kyllä tosi kivalta harrastukselta vauvan kanssa :)

  Onnea uudesta kodista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, oli kyllä tosi harmi. Eikä oikein löytynyt mitään kurssia tilalle nyt tälle keväälle, mutta täytyy pitää silmät ja korvat auki jos jotain vielä jossain alkaisi! Onneksi ihan meidän uuden kodin vieressä järjestetään kerran viikossa avoin vauvamuskari, joten täytyy varmaan ruveta käymään sitten siellä ainakin :)

   Poista
 2. Harmillinen juttu tuo muskari kun meni loppumaan tollain kesken kaiken :/ Mutta hei ainahan se menee niin että jos jotain huonoa niin hyvääkin, joten onnea uudesta kodista! :)

  VastaaPoista
 3. Voi että, onnea uudesta kodista.♥
  Ja voi harmi tuo muskari, varmasti harmittaa.

  VastaaPoista
 4. Onnea uudesta kodista <3 ja harmi muskarin kanssa :P
  Me ollaan tänään pulkkailtu ja käyty siskon luona leikkimässä serkkujen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kuulostaa kivalta, mäkin haluan pulkkamäkeen :D

   Poista
 5. Oi, uusi koti kuulostaa tosi kivalta! :) Toivottavasti tulette viihtymään siellä. Täällä oli aika kiva maanantai myös. Lounastreffit mammakaverin kanssa ja vaunulenkkejä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja kuulostaa kivalta, mammakaverit = <3

   Poista
 6. Ihanaa, en malta oottaa etta paasen vierailemaan uudessa kodissa! :)

  VastaaPoista
 7. Oh Tampereen keskustassa asuminen houkuttelee miutakin toisinaan, onpas kiva että teillä kävi mäihä sen suhteen :) Toivottavasti löydätte vielä muskaripaikan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kävi kyllä uskomaton tuuri! Oon kyllä tosi innoissani, Tampere on just sellainen kaupunki että täällä mun mielestä on kiva asua vaikka ihan keskustassa, esim. Helsingissä taas en välttämättä edes haluaisi.

   Poista
 8. Onnea uudesta kodista!

  Nuo vauvan pienet ja pulleat varpaat, voi että... :)

  VastaaPoista

© Kochanie • Theme by Maira G.