KeinutaanMeidän puolivuotiaan uusin lempparijuttu on keinuminen. Luka sai puolivuotislahjaksi Done by Deerin sisäkeinun ja voi, kyllä siinä ollaankin keinuttu. Harvemmin on sellaista kiukkua tai harmitusta, jota ei pieni kiikkuminen helpottaisi! Kaunis, puinen keinu miellyttää äidinkin silmää ja vaikka tästä saikin pulittaa muutaman kympin enemmän kuin muovikeinuista, niin on se kyllä ollut aivan hintansa väärti. Se on nyt jo kovassa käytössä ja kasvuvaraakin on vielä reippaasti. Tällä hetkellä keinu on vielä vähän reilun kokoinen, joten laitamme Lukan selän taakse hieman pehmustetta, jotta asento pysyy hyvänä. Ja sitten mennään!

Itse olen vauvana ollut kuulemma aivan hulluna hyppykiikkuun. Muistan lukuisia videopätkiä ja valokuvia, joissa hypin kiikussa onnesta soikeana ja olisin varmasti jaksanut tehdä sitä vaikka aamusta iltaan. Nykyään hyppykiikuista kuitenkin kai ollaan enemmän sitä mieltä, ettei se olisi lapsen motoriselle kehitykselle välttämättä kovin hyväksi... tosin itsekin opin pomppimisesta huolimatta kävelemään kymmenkuisena, että tiedä häntä. Veikkaan, että niissäkin on merkeissä ja laaduissa eroja, mutta oman vauvani ollessa kyseessä pelaan kuitenkin mieluummin varman päälle, ja siksi päätin hankkia Lukalle tällaisen perinteisen keinun. Puukeinu on tukeva ja turvallinen, ja sen sanotaan kehittävän lapsen motoriikkaa ja lihasvoimaa. Ja mikä parasta: se tuottaa vauvalle iloa ja aiheuttaa hallitsemattomia ihania kikatuskohtauksia! Keinun etuosassa on myös puisia renkaita, joita Luka tykkää tutkiskella ja leikkiä niillä keinumisen ohessa. Hauskaa siis riittää. Nyt en malta odottaa sitä, että nämä kovat pakkaset hieman laantuisivat ja päästäisiin keinumaan myös ulos! 

xoxo Nelli

12 kommenttia

 1. Tuo on kyllä ihana keinu! Haaveilin samaisesta meille, mutta emme keksineet sille paikkaa. Luka näyttää selkeästi nauttivan kyydistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on <3 meillä tuo roikkuu makuuhuoneen ovenkarmissa, mutta nostetaan se aina pois silloin kun ei ole käytössä. En myöskään nimittäin keksinyt sellaista paikkaa, jossa se voisi olla koko ajan olematta tiellä :D

   Poista
 2. Suloinen Luka ♥ ja kaunis keinu.
  Meillä on lapsilla sisäkeinuna minun vanha kankainen keinu ja Hugollekkin se viritetään jossakin vaiheessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti Hugokin tykkää keinumisesta! <3

   Poista
 3. Oooh mie ihailin tota keinua Kaksplussan blogipäivässä Tampereella viime kesän lopussa, kun Baby Stylestä olivat esittelemässä, ehdottomasti hienoin vähään aikaan mitä olen nähnyt. Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä ihana <3 Baby Stylestä itsekin ostin :)

   Poista
 4. Ihana pieni kiikkuja ja toi keinu on kyllä kivannäköinen! :)

  VastaaPoista
 5. Oi ihana<3 Kukkis on sellanen keinuhullu että sitä ei saa ikinä pois keinusta jos sen sinne nostaa :D

  Hyppykiikuista on paljon mielipiteitä, meille neuvolasta sanottiin että VOI haitata kävelyn kehitystä, koska Kukkis varvisti voimakkaasti vauvana. Mut ei kai muuten olis ollut estettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe :D Saa nähdä tuleeko Lukastakin sellainen. Ainakin toistaiseksi näyttäis vähän siltä!

   Joo, yhtä ja toista niistä sanotaan, tiedä sitten mikä on totuus :)

   Poista

© Kochanie • Theme by Maira G.