Äidin tatuoinnit: pupu

Viimeisiä viedään! Enää muutama hassu kuva jäljellä esiteltäväksi, ja tällä kertaa vuorossa on ehkä merkityseltään itselleni henkilökohtaisin tatuointini. Tämä on otettu kesällä 2013, jälleen kerran Puolassa. Ja kuva muuten tehtiin väritystä myöten kerralla valmiiksi, eli kokonaisuudessaan istuin sellaiset kuusi tuntia tatuoitavana. Kipukynnykseni on aika korkea, mutta kyllä siihen aavistus hulluuttakin tarvitaan, että suostuu moiseen kidutukseen...


Mun pupuni on piirroshahmomainen, suloinen pikkuotus. Pupu on vähän niin kuin mun spirit animal ja lisäksi nimi, jolla Kamilkin minua kutsuu. Siksi halusin tatuoida itseeni nimenomaan pupun kuvan. Vaikka kuva on vähän tällainen hassu ja söpö, niin sillä on itselleni tosi suuri merkitys. Ja vaikka olen pitkälti myös sitä mieltä, että tatuointi voi olla vain kaunis kuva ilman sen kummempaa symboliikkaa, niin kaikista kuvistani juuri tähän liittyy kaikkein eniten henkilökohtaista merkitystä. En oikeastaan halua mennä kovin syvälle siihen, mutta sanotaanko nyt niin, että tämä pupu tavallaan kuvastaa minua itseäni sekä asioita joita olen käynyt läpi ja kasvuani siksi ihmiseksi, joka olen nyt. Teksti "mirrors are just glass" on vähän niin kuin päivittäinen muistutus itselleni, sellainen pieni mantra. Olen kamppaillut tiettyjen asioiden kanssa aika suuren osa elämästäni enkä tiedä, tuleeko tälle taistelulle koskaan loppua, mutta nykyään ainakin tiedostan ja pystyn työstämäänkin niitä kipukohtia. Ja hyväksymään, sekin on tärkeää. Vaikka tatuoinnin taakse kätkeytyykin aika paljon isoja asioita, niin tykkään siitä kovasti myös ihan vain kuvana. Hauska pikkupupu suurine silmineen ja kukkaseppele päässä saa minut hyvälle mielelle ja aika usein hymyn myös muiden ihmisten huulille!

xoxo Nelli

16 kommenttia

 1. Ai apua miten rohkea olet <3 Niin ihana pupunen :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tatuointi ja kauniit värit! <3 Omaa värikuvaani tehtiin reilu tunti ja alkoi jo puuduttaa, kuusi tuntia on... Au! Mukavaa uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Hehe joo, kyllä siinä pari kertaa muutama ärräpää lensi ja sai miettiä, että on tää nyt ihan hullun hommaa :D Mutta onneksi lopputulos palkitsee! Hyvää uutta vuotta sinnekin!

   Poista
 3. Apua, selasin tämän myötä noi kaikki muutkin siun tatskat ja ihania!! Etenkin noi ankkurit oli niin suloiset! :--)

  VastaaPoista
 4. Tosi hieno! Itselläni ei ole tatuointeja, välillä mietin sellaisen ottamista, jonkun pienen. Jos joskus ottaisin, haluaisin että siihen liittyy jokin tarina, koska itselleni en voisi ottaa "vain" kaunista kuvaa - sen pitäisi olla enemmän koska on ikuisesti iholla :)

  Ja pelkkä kaunis kuva ei ehkä ois se paras tatska tällaiselle joka kyllästyy helposti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä olin kans alkuun sitä mieltä, että tatuoinnilla pitää ehdottomasti olla joku syvempikin merkitys. Mutta nyt kun niitä on jo muutama iholle kertynyt niin mielipidekin on muuttunut. Siis kyllä munkin useimmilla tatuoinneilla on joku tarina niiden takana, mutta sen lisäksi mun mielestä ihan yhtä hyvä syy tatuoinnin ottamiseen on se, että kuva on kaunis ja tuo iloa :)

   Poista
 5. Herra jumala, miten kaunis tatuointi!! 😍😍😍 tekisi mieli varata lennot saman tien Puolaan sun tatuoijan luo!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe kiitos! <3 Suosittelen kyllä lämpimästi mun tatuoijaa, kerro vaan jos tarvit yhteystietoja ;D

   Poista
 6. Oooh miten on hieno! Mun "lempparit" on ehdottomasti nuo tekstit ranteessa. :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis tatuointi, tämmösiä kun kattoo niin haluaisin itsellenikin. Mutta tuo kuusi tuntia tatuoitavana, niin apua. :) Ehkä tyydyn katselemaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Heh joo, en kyllä ihan tuota kuutta tuntia suosittele kenellekään täysjärkiselle :D

   Poista
 8. IHANA!!!! Mutta kuusi tuntia kuulostaa kamalalta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :* ja kyllä se aika kamalaa olikin... :D

   Poista

© Kochanie • Theme by Maira G.