Luetuimmat 2015

Vuoden viimeisimmässä postauksessa haluan kurkistaa menneeseen vielä bloginkin näkökulmasta ja jakaa kanssanne vuoden suosituimmat tekstit. Kochanie-blogi sai alkunsa maaliskuun alussa, joten ihan kokonaista vuotta ei tullut täyteen, mutta aika lähelle kuitenkin. Postauksia kirjoitin yhteensä 176, suurin piirtein parikymmentä kuukaudessa. Toisina kuukausina vähän vähemmän, joskus taas pikkuisen yli. Neljä tai viisi postausta viikossa on ollut itselleni aika mukava tahti, missään tapauksessa en halua ottaa turhaa stressiä siitä että pitäisi postata useammin, sillä blogi on kuitenkin ainakin toistaiseksi itselleni vain mukava harrastus.

Kaiken kaikkiaan tämä blogivuosi on ollut todella antoisa ja mielekäs! En olisi ikinä uskonut, että blogini löytäisi niin lyhyessä ajassa tällaisen ihanan lukijakunnan, sillä kaikki aikaisemmat blogiviritelmäni ovat jääneet vähän sellaisiksi räpellyksiksi... Nyt tuntuu ensi kertaa siltä, että olen löytänyt sen oman juttuni ja tästä on tullut todella rakas harrastus! Toki blogi vieläkin koko ajan kehittyy ja itsekin toivottavasti kehityn tässä hommassa. Haluaisinkin nyt kiittää kaikkia teitä lukijoita ja blogikavereita ihanista kommenteistanne, vertaistuesta ja myötäelämisestä niin iloissa kuin suruissakin. Minun mielestäni bloggaamisessa parasta on juurikin se vuorovaikutus lukijoiden ja toisten bloggaajien kanssa, ja on ihanaa kun jaksatte kommentoida juttujani! Minulle on myös tärkeää aina vastata saamiini kommentteihin mahdollisimman nopeasti, ja niin pyrin tekemään jatkossakin. Kiitos myös Lumoblogeille siitä, että sain tulla mukaan tähän upeaan joukkoon! <3

Ensimmäinen blogivuosi meni suurimmaksi osaksi onnellisessa vauvakuplassa. Luulisinpa, että jatkossakin tullaan menemään tällaisella perhepainoitteisella linjalla, toki Lukan kasvaessa on tarpeen miettiä myös sitä, kuinka paljon haluan hänestä täällä netissä jakaa. Minkälaisia postauksia te tykkäätte eniten lukea? Entä olisiko teillä jotain juttutoiveita tulevan vuoden varalle? Kuulisin niitä mielelläni! Tässäpä nyt kuitenkin nämä tämän vuoden luetuimmat postaukset:


Viidenneksi eniten lukukertoja on kerännyt postaus Lukan nimiäisistä. Postaus oli hyvin kuvapainoitteinen, lyhyesti kerroin myös juhlien ohjelmasta sekä siitä, miten Lukan nimeen päädyimme. Juhlat olivat kyllä tosi mukavat ja onnistuneet, sopivan rennot ja meidän näköiset!


Neljänneksi eniten tänä vuonna on luettu postausta, jonka kirjoitin neljän päivän ikäisestä pojastamme. Siinä oli myös ensimmäinen blogissa julkaistu kuva Lukasta. Teksti on kirjoitettu tuoreen äidin rakkaudella ja ihastuksella uutta pientä perheenjäsentämme kohtaan, ja hymyilyttää lukea sitä näin jälkeen päin. Tuolloin en vielä myöskään arvannut, että Luka joutuisi jäämään sairaalaan vielä aika moneksi päiväksi, olo oli luottavainen ja toiveikas sen suhteen, että päästäisiin jo pian kotiin.


Kamilille tekemäni isyyspakkaus on ollut vuoden kolmanneksi luetuin postaus. Edelleenkin blogiini päädytään usein isyyspakkausta googlettamalla. Alunperin en edes aikonut tehdä pakkausta Kamilille, mutta onneksi tein, koska mielestäni siitä tuli tosi kiva ja Kamilkin oli erittäin otettu saamastaan lahjasta! Tein pakkauksen hetken mielijohteesta nopealla aikataululla, mutta sen kokoaminen oli hauskaa ja varsinkin pakkauksen ulkonäköön olen itse tyytyväinen. Sisältöön olisin panostanut eri lailla, jos aikaa olisi ollut enemmän, mutta ihan kiva siitä tuli nytkin!


Suosittu postaus oli arvatenkin myös ilmoitus vauvan syntymästä. Näpyttelin postauksen nopeasti ipadilla sairaalassa - taisi äidillä olla pää pyörällä ja sanat solmussa, sillä en muutamaa hassua sanaa enempää saanut sanotuksi. Piti vain tulla kertomaan, että hän on vihdoin täällä! <3Synnytyskertomus on ollut koko blogivuoden ihan ylivoimaisesti luetuin teksti. Blogiini löydetään melkeinpä päivittäin synnytyskertomus-hakusanalla, ja keikkuupa tuo postaus tälläkin hetkellä kuukauden suosituimpana tekstinä. Itse en ole pystynyt lukemaan tuota postausta kertaakaan sen jälkeen, kun sen julkaisin. Tiedän, että teksti on kirjoitettu hormonihuuruissa, herkässä mielentilassa ja tunteet pinnassa, hyvin rehellisesti. Itse synnytys on minulle jäänyt mieleen enimmäkseen positiivisena kokemuksena, mutta sen jälkeisiin tapahtumiin liittyy edelleen jonkin verran surua ja pettymystä, kun en saanut vauvaa vierihoitoon vaan hän joutui heti teholle. Nykyään tietysti olen kiitollinen siitä, että Luka sai hyvää hoitoa ja voi hyvin, mutta olihan se aika rankka alku, kun kaikki meni ihan toisin kun oli kuvitellut.  

Vaan loppu hyvin, kaikki hyvin. Näihin tunnelmiin suljen tämän blogivuoden, katsotaan mitä uusi vuosi tuo tullessaan! Onnellista uutta vuotta teille kaikille!

Säilyttäköön uusi vuosi sen mitä rakastat,
Tuokoon tullessaan sen mitä kaipaat,
ja vieköön mennessään sen 
mitä taakkana kannat.

xoxo Nelli

6 kommenttia

 1. Olen niin iloinen että aikoinaan blogisi löysin, tästä on tullut ihan mun lempparini ja kiva kun pokammekin ovat melkein saman ikäisiä.♥
  Oikein ihanaa ja iloista vuotta teidän perheelle.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana ja täysin samat sanat sulle!! <3

   Ja onnellista uutta vuotta myös teidän perheelle :*

   Poista
 2. ihana vuosi ja kyllä en yhtään ihmettele blogisi nopeaa suosiota, se on kyllä valloittava! <3

  VastaaPoista

© Kochanie • Theme by Maira G.