#kootd: uusi merkki-ihastus‏


Yksi meidän tämän hetken pidetyimpiä vaatekappaleita Lukalla on varmastikin tämä kalabody. Ostin sen taannoin second-handina, kun tykästyin tuohon hauskaan printtiin. Niskalapussa lukenut Duns Sweden ei minulle sanonut silloin vielä yhtään mitään, mutta sittemmin merkkiä googletettunani olenkin ihastunut sen iloisiin ja värikkäisiin vaatteisiin ihan toden teolla. Printit on tosi hauskoja ja vähän retroja, tykkään kovasti. Itselleni ekologisuus on aika tärkeä arvo, joten plussaa myös siitä, että vaatteet on valmistettu 100% luomupuuvillasta! Ainakin tämä meidän body on ihanan pehmoinen ja myös säilyttänyt värinsä hyvin, vaikka meille tulikin käytettynä. Tosi kiva löytö siis! Suomessa Dunsia löytyy aika monesta paikasta, esimerkiksi Pikku-Papoosen ja Riemulin valikoimista. Onko Duns teille tuttu merkki, tykkäättekö? Jalassa Lukalla oli tällä kertaa puolestaan ihan Lindexin perus ribbilegginsit. Muuten kivat, mutta niihin vain tarttuu ikävästi kaikki koirankarvat - ja niitähän meillä tällä hetkellä riittää, sillä terrierin turkin trimmausväli on päässyt taas hieman venähtämään...
En kestä, miten isolta pojalta mun vauvani näyttää! Ensi viikollahan vietetäänkin jo puolivuotisbileitä, niisk... 

xoxo Nelli

12 kommenttia

 1. Eipä ollut tuttu merkki, mutta onpa ihania vaatteita! Eikä mitenkään super hintavia, mikä on toki plussaa. Kiitos vinkistä :)

  Ja on tuo teidän poika vaan aika komistus :) Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Nää on kyllä ihan kohtuuhintaisia :) kiva jos tykästyit!

   Ylpeä äiti kiittää <3

   Poista
 2. Mä en kanssa kestä, että ihan kohta tuo meidän pikkuvauva on jo puolivuotias, eikä siis todellakaan enää mikään pikkuvauva! Mihin tää puoli vuotta on mennyt???

  Hienosti löytyy konttausasento siellä! :)

  VastaaPoista
 3. Ei oo tuttu merkki, pakko heti tutustua! Näyttää niin ihanalta! Ja Luka <3

  VastaaPoista
 4. Meillä on ollut edellisillä lapsilla muutama body ja on olleet tosi kivoja. :) En kestä kuinka suloinen murunen.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on meidän eka ja ainoa tällä hetkellä, mutta lisääkin kyllä kelpuuttaisin. Ja mäkään en kestä <3

   Poista
 5. Suloinen, pirteä asu ihanalla lapsella :)

  VastaaPoista

© Kochanie • Theme by Maira G.