6kk neuvola

Kävimme eilen Lukan kanssa puolivuotisneuvolassa. Odotin käyntiä hyvillä mielin, sillä tällä kertaa ei olisi luvassa inhottavia rokotuksia. Meillä oli aika heti aamukahdeksalta, Luka oli herännyt hyväntuulisena ja odotusaulassakin meillä oli vielä nauravainen pieni poika. Pian meidät jo pyydettiinkin sisään ja hetken aikaa Luka katseli isin sylissä kiinnostuneena ympärilleen, kunnes... Alahuuli alkoi ensin väpättää ja pian vauva parkuikin jo niin sydäntäsärkevästi, täyttä kurkkua. Ensin ajattelin, että Luka vain vähän vierasti neuvolantätiä, mutta kun itku ei vain millään loppunut, niin kaipa vauvalla sitten vain oli vielä liian tuoreessa muistissa samaisessa huoneessa aiemmin tapahtuneet kauheudet, eli ne rokotukset. Luka vain itki ja itki dramaattisena, eikä rauhoittunut sitten millään. Lopulta Kamilin oli pakko lähteä rauhoittelemaan vauvaa huoneen ulkopuolelle, jotta sain itse edes joten kuten juteltua hoitajan kanssa Lukan asioista. Nämä tämän kertaiset mitat ovat vähän tällaiset sinne päin - mitat, kun eihän siitä hommasta oikein meinannut tulla mitään vauvan huutaessa pää punaisena. Suluissa jälleen kerran edelliset mitat 5kk-neuvolasta.

Paino: 9260g (8810g)
Pituus: 68,9cm (67,5cm)
Päänympärys: 43,3cm (42,7cm)

"Kasvaa hyvin. Kehitys ikätasoista. Kiinteitä maistelee hyvällä ruokahalulla."
Että sellainen kamala päivä oli Lukalla eilen. Seuraava neuvola onkin sitten vasta 8 kuukauden iässä, joten ehkäpä pienen mieli on siihen mennessä toipunut näistä järkyttävistä traumoistaan!

xoxo Nelli

18 kommenttia

 1. voi miten suloinen Luka on! :)

  VastaaPoista
 2. Voi pientä. <3
  Hienosti tulee Lukalle mittoja. :)

  VastaaPoista
 3. Voi toista, eihän semmoiset kamalat vääryydet nyt ihan helpolla unohdu :') Tosi hienosti kyllä kasvaa poika!

  VastaaPoista
 4. Ihana pieni ♡ Ja voi vitsit, mitennmuistaakin tai osaa yhdistää että "tää ei ollukaan se kiva paikka". Jospa ens kerralla ois sitten vähän parempi mieli :)

  VastaaPoista
 5. Suloinen poika ja hienot mitat! <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos haasteesta, yritän ehtiä sen jossain vaiheessa tekemään :) Hauska kattoa meidän lasten mittoja kun Luka on samanpituinen, mutta kaksi kiloa painavampi, vaikka ei näytä yhtään pyöreältä! Mihin se kaksi kiloa katoaa :D Suloinen poika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! :) Heheh joo, Lukalla on tuota massaa ihan hyvin <3

   Poista
 7. Toivottavasti traumat unohtuu ennen seuraavaa käyntiä. Meillä pojan 1,5v neuvola oli pelkkää huutoa, juuri ja juuri saatiin mitat otettua, mutta esim. käynnille siirretty rokotus piti hakea myöhemmin. Lääkärikin jäi välistä kun toinen oli ihan paniikissa... Että osaa ne myöhemminkin ;) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih :D Täytyy toivoa, että Luka ehtii unohtaa traumansa nyt tässä parin kuukauden aikana :')

   Poista

© Kochanie • Theme by Maira G.