Ravintolapäivävinkki TampereelleHuomenna eli lauantaina 21.11. vietetään taas Ravintolapäivää ympäri Suomen. Konsepti on hauska: kuka tahansa voi perustaa päiväksi oman pop-up ravintolansa, juuri sellaisen kuin itse tahtoo. Haluaisinkin nyt vinkata vielä viime hetken ravintolapäivätärpin kaikille Tampereen suunnalla oleville ja kenties uusia makuelämyksiä etsiville!

Kamil ja hänen kaverinsa Mikko avaavat oman ravintolansa osoitteessa Aleksanterinkatu 29, ihan Cafe Europan vieressä. Tarjolla on puolalaista perinneruokaa nimeltä bigos, suomeksi sopiva sana voisi ehkä olla hapankaalipata. Bigos on Puolan kansallisruoka, jonka pääraaka-aineita ovat erilaiset lihat sekä kaali, mutta mitään yhtä ja oikeaa reseptiä sen tekemiseen ei ole, vaan valmistustapoja on yhtä monta kuin tekijöitäkin. Saapa siis nähdä, minkälaiseen lopputulokseen pojat tällä kertaa päätyvät! Ulkona nautittu lämmin pataruoka sopii tähän vuodenaikaan mainiosti - varsinkin, kun huomiseksi on lupailtu räntä- tai lumisadetta...

Jos siis puolalaiset maut kiinnostavat, niin tiedätte mihin huomenna suunnata! Yhden annoksen hinta on 6,50 euroa sisältäen leivän, ja jos jälkiruokaa tekee mieli, niin vieressä on tarjolla myös japanilaisia tuulihattuja parin euron hintaan! Ravintola on pystyssä klo 10.00 - 16.30. Kurkkaa Bigos with us! - ravintolan facebook-sivut täältä. Hauskaa viikonloppua!

xoxo Nelli

2 kommenttia

© Kochanie • Theme by Maira G.