Lumoavat pikkujoulut

Kuten viime postauksessa mainitsinkin, niin lauantaipäivämme kului iloisissa tunnelmissa Helsingissä, Lumoblogien pikkujouluissa. Oli kyllä todella hauska, mielenkiintoinen ja jännittäväkin päivä! Tämä oli nimittäin ensimmäinen blogitapahtuma, johon olen osallistunut, enkä ollut myöskään aiemmin tavannut ketään Lumokollegoistani, joten kyllä siinä vähän meinasi olla perhosia vatsassa. On aina aika jännä tavata sellaisia ihmisiä, jotka tavallaan tuntee blogien kautta, mutta oikeasti ei kuitenkaan tunne ollenkaan. Omasta mielestäni on aina erityisen hauska kuulla esimerkiksi bloggaajan oikea ääni ja puhetapa, kun tekstejä lukiessa ne pystyy vain kuvittelemaan tietynlaiseksi. Ja usein todellisuus on jotain ihan muuta, kuin mitä on omassa päässään ajatellut!

© Anna / Lapsellista© Maaria / Hulivilini

© Maaria / Hulivilini

Koko päivä meni todella nopeasti. Ohjelmaa oli aika paljon enkä ehtinyt edes juttelemaan kaikkien kanssa, mutta sen voin kuitenkin sanoa, että on meillä vain aika mieletön porukka Lumoblogeissa ja on tosi upeaa saada kuulua tällaiseen joukkoon! Päivämme alkoi lounaalla Rokkimäkkärissä, josta sitten siirryimme varsinaisiin pikkujoulutiloihin Töölöön. Ihan kaikki eivät valitettavasti päässeet paikalle, mutta tupa oli silti täynnä ja tunnelma mitä mainioin - olipa siellä muutama pikkuihminenkin seuruettamme sulostuttamassa. Luka vietti päivää Kamilin kanssa toisaalla, mutta käväisi pienen hetken myös pikkujouluissa tankkaamassa ja ihmettelemässä meininkiä. Oli kyllä hauska päästä näkemään kanssabloggaajien lisäksi vielä näitä blogien pieniä tähtiä, kaikki vauvat olivat aivan yhtä suloisia kuin kuvissakin aina! Vieraina meillä puolestaan oli TradeTrackerin ja Nosh Organicsin edustajat, joskin aikataulut venyivät harmillisesti sen verran, että itse jouduin lähteä juoksemaan Tampereen junaan juuri kun NOSHin esittely pääsi alkamaan. Pistin kyllä vielä samana iltana sähköpostitse tilauksen menemään ja niistä lisää sitten myöhemmin, kunhan ihana paketti meille asti kotiutuu! 
© Jenni / Hiekkaleikkejä

© Maaria / Hulivilini

© Maaria / Hulivilini

© Maaria / Hulivilini

Eli näin on onnistuneesti pikkujoulukausi korkattu käyntiin! Kiitos vain järjestäjille, kaikille mukana olleille bloggaajille sekä tietysti yhteistyökumppaneille! Lisää pikkujoulutunnelmia löydätte instagramista hashtagilla #lumoavatpikkujoulut. Joko te olette ehtineet pikkujouluilemaan? 

xoxo Nelli

12 kommenttia

 1. Kivalta kuulostaa! :) Tykkään blogitapahtumista senkin takia, kun on niin kiva nähdä blogikavereita ja tuttuja :) Mulla ei ole tiedossa tänä vuonna mitään pikkujouluja aikataulujen päällekkäisyyksien takia, hmh :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli kyllä tosi kiva päästä tapaamaan muista bloggaajia! Itsekään en oo ihan varma, onko muita pikkujouluja vielä tulossa :)

   Poista
 2. Ihanan näköistä, teillä oli varmasti kivaa :)

  VastaaPoista
 3. Oi, ihanaa, että vietitte tuollaiset pikkujoulut! Mulla on lauantaina pikkujoulut ensin Joensuun bloggaajien kanssa ja siitä jatkan hyvän ystäväni luokse ulkoporealtaaseen nauttimaan kuplivaa :D ja toiset on 19.12 kun meidän oma "blogimamma"porukkaa kerääntyy illanviettoon :) odotan innolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kivaa :) Teidänkin pikkujoulumeiningit kuulostaa ihanilta! Varsinkin toi ulkoporeallas <3___<3

   Poista

© Kochanie • Theme by Maira G.