Lumoava alku marraskuulle

No huhhuh, mitenköhän tämän nyt aloittaisi. Olen pyöritellyt näitä sanoja mielessäni viimeiset kolme viikkoa yrittäen keksiä jotain tosi hienoja ja raflaafia lauseita, mutta nyt tuntuu siltä, että on vain mentävä suoraan asiaan. Vihdoin nimittäin saan kertoa teille nämä uutiset, joita olen joutunut panttaamaan itselläni jo hyvän tovin. Ja nämä kuluneet viikot olen ollut asiasta niin täpinöissäni, että onneksi piina on nyt viimeinkin ohi! Tarkkasilmäisimmät sen ehkä jo viime yön aikana muuttuneesta ulkoasusta huomasivatkin, mutta sanotaan se nyt vielä ääneenkin: tästä päivästä alkaen Kochanie on osa Lumoblogeja! Aika hurjaa, minun pieni hengentuotokseni siellä kaikkien noiden upeiden blogien joukossa. En voi tällä hetkellä edes sanoin kuvailla, miten hienolta ja kiitolliselta minusta juuri nyt tuntuu. Pieni juttu ehkä monen muun silmissä, mutta suuren suuri askel minulle ja blogilleni.

Luulisinpa, että Lumoblogit on jo monille teistä tuttu, mutta tässä vielä pieni tietoisku pähkinänkuoressa:


Lumoblogit on 1.5.2015 avattu yhtiöittämätön ja voittoa tavoittelematon blogietusivu, joka on rakennettu hartiavoimin, yöaikaan koodaten ja lasten päiväuniajalla uutta luoden. Yhteisömme on syntynyt halusta olla vapaa ja itsenäinen, mutta tarpeesta kuulua johonkin. Haluamme valita mainoksemme (tai mainoksettomuutemme) itse, vastata itse blogiemme palstatilasta ja tuottaa sisältöä meille sopivaan tahtiin, ja siksi sanomme "ei" portaaleille. Ylläpitokustannuksista ja kehitystyöstä vastaavat Lumobloggaajat itse. Lumoblogeilla on yhteinen Facebook-kanava ja Instagram-tili, joihin nostetaan päivän ja viikon parhaita paloja. Lumobloggaajien sivuilla nähdään ristiinlinkityksiä sekä viikottain vaihtuvia postausnostoja.

Olen uteliaana seuraillut Lumoblogien touhuja ja kehitystä aina siitä lähtien, kun blogiyhteisö kesän kynnyksellä avattiin. Olen iloinnut monen lempibloggaajani puolesta, kun joku heistä on päässyt mukaan Lumoihin, löytänyt sivustolta uusia suosikkeja ja salaa haaveillut siitäkin, että vielä jonain päivänä voisin kutsua myös itseäni Lumobloggaajaksi. Voin rehellisesti sanoa, että kaikenlaisista blogiyhteisöistä ja -portaaleista juuri Lumoblogit on ollut se, jonka joukossa niin kovin mielelläni olisin oman bloginikin nähnyt. En vain ollut koskaan uskaltautunut lähettämään hakemusta edes silloinkaan, kun uusia blogeja on mukaan haettu - ajatellut vain, että ehkä sitten joskus, kun blogini on ollut pystyssä ainakin vuoden tai kun jokin maaginen lukijamäärä on saavutettu. Ette arvaakaan, kuinka yllättynyt ja otettu olin, kun Lumoblogit sitten itse ottivat minuun yhteyttä ja kysyivät, kiinnostaisiko hypätä mukaan Lumojen porukkaan! Tuntuu todella kivalta, että blogissani nähtiin potentiaalia ja se koettiin Lumoblogien joukkoon sopivaksi. Ihan kovin montaa hetkeä ei siis vastausta tarvinnut miettiä... Ja tässä sitä nyt ollaan. Kanssani samaan aikaan Lumoissa aloittaa uutena bloggaajana myös ihanan Hetken vaan - blogin Tiina, eli hyvässä seurassa näille uusille poluille tässä lähdetään! Käykää ihmeessä tutustumassa Tiinan blogiin sekä tietysti kaikkiin muihin mahtaviin Lumobloggaajiin täältä.


Että tässä me nyt sitten ollaan ja ihmetellään, että kuinkas tässä nyt näin kävi. Olo on hieman ujo ja jännittynyt, mutta kuitenkin todella innostunut. Bloggaaminen on usein yksinäistä puuhaa, joten on erityisen ihanaa päästä osaksi näin mahtavaa bloggaajaporukkaa. Olen aika sanaton vielä, antakaa anteeksi. Sama meininki täällä blogissa kuitenkin jatkuu kuin aina ennenkin, ja jos jotain muutosta tapahtuukin niin toivottavasti vain parempaan päin!

xoxo Nelli

19 kommenttia

 1. Sovit kyllä niin täydellisesti joukkoon! Itsekin kaipaan toisinaan takaisin. Onnea!!<3

  VastaaPoista
 2. Jee! Kiva kun lähdit mukaan meidän joukkoon! :)

  VastaaPoista
 3. Hei! Löysin sinun blogisi aika hiljattain ja pakko tulla kertomaan, että tykkään. Tykkään tosi paljon. Täällä loistaa sellainen kaunis herkkä tunnelma, seesteisyys ja hyvä mieli. Oot jotenkin tosi ihastuttavan oloinen tyyppi ja perheenä ootte kerrassaan suloisia. Kiva seurailla myös samassa kaupungissa asustelevia :') Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos paljon kivasta kommentistasi! Täytyypä käydä tutustumassa sinunkin blogiisi, tykkään myös lukea muiden tamperelaisten juttuja :)

   Poista
 4. Tervetuloa! Kiva saada sut joukkoon. :)

  VastaaPoista
 5. Hei tosi hieno juttu! :) Onnea uusiin tuuliin!!

  VastaaPoista

© Kochanie • Theme by Maira G.