Leppoisa sunnuntai

Huh, mikä viikko takana. Maanantaista perjantaihin tuntui ikuisuuden mittaiselta eikä eilenkään juuri lepäilty, sillä vietettiin koko päivä Helsingissä. Minulla oli ohjelmassa Lumoblogien pikkujoulut, ja sillä välin Kamil ja Luka puolestaan saivat viettää poikien omaa päivää Helsingissä kierrellen. Vaikka meillä olikin todella kiva päivä, niin kyllä vaan tuollainen pienen vauvan kanssa reissaaminen kiireisellä aikataululla on aika väsyttävää puuhaa - joten tänään onkin sitten ollut ihanaa vain olla kotosalla ja ottaa rennosti ilman mitään sen kummempia suunnitelmia.

Aamupäivällä päätimme lähteä pienelle kävelylle, ja samalla reissulla käväisimme etsimässä joulutunnelmaa ihanalla Tallipihalla. Tallipihan joulukylä avattiin viime viikonloppuna, ja siitä lähtien olen vain odottanut, milloin ehtisimme siellä käymään! Olen aiemminkin kirjoittanut blogissani Tallipihasta, ja kuinka se on ehdottomasti yksi lempipaikkojani täällä Tampereella. Siellä vain on aina niin ihana ja idyllinen tunnelma, joka vain korostuu näin talven ja joulun aikaan - vaikkakin valkoinen maa olisi tehnyt kokemuksesta vieläkin autenttisemman. Ehkä se täydellinen joulutunnelma jäi vielä saavuttamatta, mutta oli silti mukavaa kierrellä pikkupuodeissa ja kojuissa, joissa oli myynnissä toinen toistaan ihanampia käsitöitä ja herkkuja. Muutamat joululahjatkin sieltä tuli ostettua. Tykkään usein antaa läheisilleni lahjaksi suomalaisten pienyrittäjien ja käsityöläisten tuotteita, joita ei välttämättä tule ihan joka paikassa vastaan eikä ehkä edes tulisi mieleen muuten itselleen hankkia. Tallipihalta tuollaisia löytöjä on aina helppo tehdä! 

Muuten ollaankin sitten vietetty ihan vain rauhallista kotipäivää. Ensimmäisen adventin hengessä aloitin tonttuilut paketoimalla kaikki tähän asti hankitut joululahjat, ja illalla olisi tarkoitus vielä leipoa vähän pipareita sekä juoda tämän vuoden ensimmäiset glögit. Aika ihanaa mielestäni! Mutta nyt taidan sulkea koneen ja kirjaimellisesti käpertyä takaisin tuonne sohvannurkkaan jatkamaan tämän päivän teemaa eli laiskottelua. Miten teidän sunnuntaipäivä on sujunut?

xoxo Nelli

4 kommenttia

 1. Ihania kuvia <3
  Me ollaan käyty heppailemassa pienten kanssa ja muuten vaan nautittu rauhallisesta sunnuntaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hyvältä kuulosti teidänkin sunnuntai <3

   Poista
 2. Ihania kuvia! Me oltiin kaverisynttäreillä, ulkoitiin ja käytiin leikkipuistossa. Illalla sain uusimman täditettävän tänne, kun kaksoissiskoni tuli kylään. Kyllä vastasyntynyt on hurmaava! <3 Mukavaa alkavaa viikkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oi, voin vain kuvitella minkälainen ihana pieni siellä on ollut <3
   Kiitos samoin! :*

   Poista

© Kochanie • Theme by Maira G.