Äidin tatuoinnit: ankkuri

Kamil kävi tänään ottamassa uuden tatuoinnin, ja pieni kuumehan siinä nousi sitten itsellenikin. Uusia kuvia ei nyt kuitenkaan ole toistaiseksi omalla kohdallani tiedossa, joten jatketaan sitten näiden vanhojen esittelyllä! Seuraavaksi vuorossa on minun ja Kamilin mätsäävät ankkurit. Kyllä, meillä todellakin on yhdessä otetut pariskunta-tatuoinnit. 


Nämä tatuoinnit otettiin Puolassa vuonna 2012. Alunperin meillä ei edes ollut puhetta ottaa samanlaisia tatuointeja, mutta molemmat olivat jo tahoillaan suunnitelleet jonkinlaisen ankkurin ottamista, joten siitä se ajatus sitten lähti... Tiedän, että ihmisillä on paljon mielipiteitä siitä, kuinka järkevää on tatuoida itseensä poikaystävän nimi tai edes ottaa samanlainen tatuointi kumppanin kanssa, koska mitäs sitten jos tuleekin ero. Siinähän sitten on ikuinen muisto iholla, ja ihan varmasti kaduttaa myöhemmin! Itse en jaksa ajatella sillä tavalla enkä kyynisimmille edes perustella, miksi meillä tällaiset on. Minusta meidän ankkurit on ihanat ja tietysti myös meille merkitykselliset. 


Meidän ankkureiden "pohja" on sama, mutta Kamilin versio on hieman maskuliinisempi ja minun puolestaan tyttömäisempi. Halusin omaani ehdottomasti vaaleanpunaisen rusetin, Kamil taas perinteisen köyden. Minun tatuoinnissani on puolaa ja Kamilila suomea - sanojen merkitys sinänsä on sama. Sanat on myös kirjoitettu meidän omilla käsialoilla, eli minä kirjoitin Kamilin tekstin ja Kamil minun. Tämä on tatuoinneistani ainoa, jonka olen itse suunnitellut kokonaan eikä tatuoija ole sitä muokannut ollenkaan. Hassua kyllä, mutta monesti "unohdan" koko tatuoinnin olemassaolon, sillä se on pohkeessa eli harvemmin sitä edes itse näen. Silti tämä on yksi rakkaimmista kuvistani.

Ps. Leluarvonta on suoritettu ja arpaonni suosi nimimerkkiä Jenna | mehtämiehen muusa. Onneksi olkoon, sinulle on laitettu sähköpostia!

xoxo Nelli

13 kommenttia

© Kochanie • Theme by Maira G.