Tukholman tuliaiset

Vielä yksi postaus liittyen meidän Tukholman reissuun, sitten lupaan lopettaa! Muutamat kivat löydöt uuden takkini lisäksi sieltä nimittäin tuli tehtyä, ja niitä ajattelinkin nyt hieman täälläkin vilauttaa. Sen pidemmittä puheitta itse asiaan:


Tukholmassa pyörähdettiin Polarn O. Pyretin liikeessä. Se ei kuulunut alkuperäisiin suunnitelmiin, mutta kun se sattui osumaan matkan varrelle ja näyteikkunassa oli niin houkuttelevan näköisiä juttuja, niin pakkohan siellä oli sisälläkin piipahtaa. Autohousut ja niihin kivasti sopivan raidallisen bodyn ostin 74-koossa alerekistä. Bodyssa on vielä kasvuvaraa, mutta housut taitavat sopia jo kohta päälle, vaikka settinä näitä mielessäni ajattelin! En tietenkään malttanut tutkia ainoastaan ale-osiota, ja löysin normaalihintaiseltakin puolelta vaikka mitä ihanaa. Sen verran onnistuin hillitsemään itseäni, että vein kassalle vain nuo ihanat leijona-pöksyt, joihin rakastuin ihan täysin! Ne otin reilummassa koossa 80, eli vielä jonkin aikaa täytyy odotella, että ne Lukalle sopivat.Tukholmassa shoppailin muuten ainoastaan Urban Outfittersilla, josta mukaan tarttui siis se aiemmin mainitsemani takkikin. Olin etukäteen toivonut löytäväni itselleni uuden kivan kalenterin, sillä tällä hetkellä en omista kalenteria ollenkaan. Ei jotenkin tullut hankittua, kun en ole koulussa tai töissä nyt, mutta olen kyllä kalenteria kaivannut, kun ei näillä maitoaivoilla todellakaan meinaa muistaa kaikkea. Löysinkin tosi kivan yksilön, jossa on paljon tilaa kaikenlaisille muistiinpanoille - juuri jotain tällaista olinkin toivonut löytäväni! Kalenteriin voi kirjoitella tavallisten menojen lisäksi myös vaikka blogijuttuja ja pieniä päiväkirjamerkintöjä. Plussaa myös siitä, että kalenterissa ei ole valmiita päivämääriä, joten voin aloittaa sen käytön saman tien eikä tarvitse odottaa vuoden vaihtumista! Kalenterin lisäksi löysin vielä vihreän paitapuseron, jonka kuosiin tykästyin kovasti.


Sen enempää ei maissa shoppailtukaan, mutta toki pienet ostokset tuli tehtyä laivallakin. Lukalle ostettiin muistoksi ensimmäisestä reissustaan Siljan hylje, jota vauvan mielestä onkin ihana halia. Muistan, kun itse aina lapsena olisin halunnut tuollaisen hyljepehmolelun, mutta en koskaan sellaista saanut, joten täytyi nyt kompensoida lapsuuden traumat ja ostaa Lukalle oma!


En yleensä hirveästi harrasta Tax Free - myymälässä shoppailua, mutta olen kuitenkin sen verran nainen, että Victoria's Secretin osastoa on vaikea ohittaa tyhjin käsin... Lontoossa käydessä Victoria's Secret on aina pakollinen vierailukohde, ja koska nyt ei ole luultavasti hetken Lontoon matkaa tiedossa, niin ostin muutamat jutut laivalta. Rakastan VS:n hajuvesiä ja vartalotuoksuja, koska ne pysyvät iholla hyvin ja tuoksuvat ihanilta. Sitten vielä parit vaaleanpunaiset huulijutut mukaan ja tyttö pärjää taas hetken...

xoxo Nelli

4 kommenttia

 1. Oijj, aivan ihania Tukholman löytöjä <3

  VastaaPoista
 2. Nuo leijonapöksyt on <3 Muutenkin ihania hankintoja! Tuo kalenteri vaikuttaa erityisen kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ihastuin niihin vaan ihan totaalisesti! Toi kalenteri oli kyllä nappilöytö :)

   Poista

© Kochanie • Theme by Maira G.