Pörrötakki


Minä olen just niitä tyyppejä, jotka vuoden pimeimpänä aikana verhoutuvat itsekin tummiin. Takin alta saattaa kyllä värejäkin löytyä, mutta päällysvaatteet ovat yleensä aina sitä turvallista mustaa. Nyt Tukholman reissulla tein varsinaisen heräteostoksen, ja itselleni vielä melko epätyypillisen sellaisen. Unelmanpehmeä valkoinen pörrötakki Urban Outfittersin rekissä oli kuitenkin rakkautta ensisilmäyksellä - aluksi hieman ujoa sellaista, mutta lopulta täysillä sydämen pakahduttavaa. Voiko näin sanoa takista? Oli miten oli, kiikutin sen ihastuneena kassalle ja vein kanssani kotiin. Ajatellen, miten ihanaa on kulkea kohti pimeää talvea yhdessä... Pitkän mustan kauden jälkeen valkoinen tuntuu ihanan raikkaalta, varsinkin punaisiin huuliin yhdistettynä! Pörrötakista olen muutenkin hieman salaa haaveillut jo parikin vuotta, mutta sopivaa ei ole tullut vastaan. Tää ei ole makuuni liian överi, mutta kuitenkin sellainen, jonka pehmeyteen on suloisen turvallista kääriytyä ja leikkiä jääkarhua. Jokohan kerroin teille tarpeeksi uudesta takistani?  


Ulkona oli tänään upea valo. Mulla on vieläkin kurkussa kaktus ja pää painaa tuhat kiloa, mutta auringosta on silti ollut pakko nauttia. Olisi ollut muskaripäivä, mutta juuri ennen kotoa lähtöä tuli sellainen olo, etten mitenkään jaksa leikkiä ja laulaa siellä ja olla energinen. Jäätiin kotiin ja jälkeenpäin harmitti hiukan, joten tanssahdeltiin sitten vähän kotona vain. Onneksi Luka on vielä niin pieni, ettei hän osaa harmistua moisista suunnitelman muutoksista, vaan on iloinen kun saa olla mukana mitä ikinä sitten keksitäänkään. Ärsyttävää tällainen pikkuflunssa, kun ei ole kunnolla kipeä, mutta ei oikein ole voimiakaan sillä tavoin kuin normaalisti. Toivottavasti tämä pysyy vain omana riesanani eikä tartu Lukaan!


Aurinkoista viikkoa kaikille! Ihan hullua, että sunnuntaina on jo m a r r a s k u u, tämä syksy on mennyt niin nopeasti. Yleensä m-kirjaimella alkavat kuukaudet ovat inhokkejani, mutta nyt tuntuu, että jopa tästä marraskuusta tulee ihan hyvä. Ei lainkaan sellainen pimeä ja väsyttävä kuten yleensä, vaan paremminkin hauska ja jännittävä. Ja kohtahan voi aloittaa jo joulufiilistelytkin...

xoxo Nelli

4 kommenttia

 1. Eikä miten ihana takki! Ihailin vastaavaa Ginassa, mutta se oli niin ohut etten raaskinut ostaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sellasta ihan täydellistä on vaikea löytää, itsekin oon monesti katsellut kaikenlaisia mutta aina niissä on ollut joku vika!

   Poista
 2. Ihana takki! Tosi kiva asukokonaisuus muutenkin :) Mäkään en voi käsittää, että kohta on marraskuu... Se tarkoittaa, että kohta on joulukin!! =)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :* Joo, älä... Mut ihanaa kun tulee joulu :D!

   Poista

© Kochanie • Theme by Maira G.