Kirppistelyä

Minun kirppisonneni kulkee yleensä aalloissa. Välillä on kausia, kun en löydä mitään kivaa enkä toisaalta jaksa hirveästi etsiäkään, välillä sitten taas tuntuu siltä, että kivoja löytöjä suorastaan vain kävelee vastaan! Viime aikoina on ollut tällainen onnekas kausi. En ole kauheasti ehtinyt koluta livekirppiksiä, mutta facebook-kirpputoreja on helppo selailla vaikka kotisohvalta käsin. Ne ovatkin aika petollisia paikkoja - varsinkin lastentarvikekirppikset. Tässäpä siis muutamat viime aikaiset erityiskivat second-hand - löydöt:


Brion mustaa kävelykärryä olen kytännyt facebook-kirppiksellä vaikka kuinka pitkään! Aika ajoin näitä myynnissä onkin, mutta olen huomannut, että ne menevät aina saman tien ja yleensä en ole tarpeeksi nopea. Ajattelin jo hankkia tällaisen uutena, mutta kerrankin satuin oleman langoilla juuri oikeaan aikaan ja ehdin napata hyväkuntoisen kärryn itselleni. Vielä menee hetki, ennen kuin Luka pääsee harjoittelemaan kävelyä tämän kanssa, mutta kärry toimii mielestäni myös kivana sisustuselementtinä: siinä voi säilyttää vaikka lapsen leluja. Vielä kun tosiaan joskus saisi laitettua sen Lukan huoneen kuntoon...


Chiccon soiva pupu on kovasti Lukan mieleen. Olen huomannut, että Luka kaipaa monesti leluiltaan jo "vähän enemmän" eikä aina jaksa kiinnostua esimerkiksi pelkästä tavallisesta pehmolelusta. Tämä pupu soittaa kahta erilaista melodiaa ja napeista painamalla kuuluu muitakin hauskoja ääniä, joita Luka tykkää kuunnella. 


Kirpputoreilta koitan bongailla erityisesti Marimekon vaatteita. Viime kerralla niitä löytyikin Tampereen Radiokirppikseltä peräti kolme kappaletta; raidalliset eurolla ja autobody kahdella. Näissä on vielä hieman kasvuvaraa, mutta olen alkanut jo pikku hiljaa tehdä seuraavien kokojen vaatehankintoja valmiiksi, kun nykyinen käytössä oleva 68-koko jää kuitenkin taas ihan yllättäen pieneksi.


Facebook-kirppiksiltä teen vaatehankintoja aika valikoivasti. Vaatteen pitää olla aika mieluisa, että sitä viitsii lähteä erikseen noutamaan, varsinkaan kun meillä ei autoa ole. Polarn O. Pyretin koirabody on hauskan pirteä, ja ostin sen muutaman muun bodyn kanssa ihan täältä meidän naapurustosta. Pupusetti oli mielestäni vastustamattoman söpö, vaikka kieltämättä ensin mietinkin, että mahtaakohan se sopia pojan ylle. Päätin sitten, että kyllä sopii. En ehkä ihan settinä näitä pukisi, mutta yksittäin ne ovat hauskoja. 

Oletko itse enemmän perinteisten kirpputorien vai facebook-kirppisten ystävä?

xoxo Nelli

6 kommenttia

 1. Moi Nelli! Sinulla on ihana blogi. Täällä toinen Nelli, Tampereelta myöskin :)
  Kirppikset - niin perinteiset kuin somemuotoiset - ovat mahtava keksintö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Täytyypä käydä kurkistamassa sinunkin blogiasi :)

   Poista
 2. Facebookin kirppikset ovat kyllä petollisia! Siellä kun ei tarvitse koluta sekaisia hyllyjä, vaan on tietyn merkin kirppareita ja yleensä vielä vielä kokojen mukaiset kansiot. Tykkään!

  VastaaPoista
 3. Suosittelen testaamaan Marimekon bodyja päälle jo nyt vaikka kokonumero vaikuttaisikin vielä isolta. Meillä on ainakin Marimekon bodyt olleet tosi naftia kokoa ja numeroltaan kokoa suurempi onkin passannut päälle ihan mainiosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, totta. Raitabodyt on vielä reiluja, mutta autobody kokeilin tänään ja se menikin hyvin päälle :)

   Poista

© Kochanie • Theme by Maira G.