Keskiviikon seitsemän parasta
1. Tämä sää! Tällainen syksy on mun mielestä ehdottomasti parasta aikaa vuodessa. Tänään me ollaan myös ehditty kunnolla nautiskella tästä raikkaasta ja aurinkoisesta syyssäästä - vaikka ensimmäistä kertaa ilma tuntui oikeasti sen verran kylmältä, että täytyy varmaan pian jo kaivaa lämpimämmät vaatteet esiin kaapeista. On vain niin ihanaa, kun aurinko paistaa ja ilma on pikkuisen kirpeä. 
2. Kamililla ei ollut töitä, joten saatiin viettää koko perheen yhteistä vapaapäivää. Vaikka olenkin ollut ylhäällä jo viiden jälkeen (koska vauvan mielestä se oli täysin sopiva aika aloittaa uusi päivä), niin silti tuntui että vuorokaudesta loppuivat tunnit kesken ja päivä meni ihan hujauksessa. Mutta sellaisella hyvällä tavalla kuitenkin vain. 
3. Käytiin aamulla Stockan Hulluilla päivillä pyörähtämässä. Ajattelin, että ehkä aamulla meno siellä ei olisi vielä ihan niin villiä, mutta erehdyin... Vaunujen kanssa ei meinannut päästä mitenkään liikkumaan, joten ei sitten huvittanut edes kovinkaan kauaa siellä kierrellä, mutta parit kivat löydöt tein kuitenkin. Luka sai uuden pyjaman sekä söpön pupu-bodyn, äiti taas löysi itselleen heräteostoksina ihanan villatakin ja huivin. Ei kai niitä voi koskaan olla tähän aikaan vuodesta liikaa? Yksi kerta noilla päivillä kuitenkin riitti, loppuviikon ajattelin pysytellä mahdollisimman kaukana Stockmannilta.
4. Pieni iltakävely geokätköilyn merkeissä. Otin pitkästä aikaa Lukan ulos Tulassa ja samalla uusi kantotakkikin pääsi ensimmäistä kertaa kokeiluun - hyvältä vaikutti! Oli niin ihana katsella, kuinka kiinnostuneena Luka maailmaa sieltä Tulasta käsin tarkkaili. Päätin, että nyt pitää taas alkaa kantamaan enemmän ulkonakin, kun viime aikoina on jostain syystä tullut enemmän laitettua vauva vaunuihin jonnekin lähtiessä. En tiedä, miksi tuo kantaminen on nyt jäänyt vähemmälle, vaikka kesällä kannoin paljonkin. Ehkäpä olen aristellut sen suhteen, miten vauva tulisi pukea näillä viileämmillä keleillä kantaessa, mutta tosiaan nyt meiltä löytyy myös kantotakki, jonka pitäisi ratkaista tämä pulma!
5. Iloiseksi teki myös ulkoilun jälkeen Lukan kylvetys. Toinen on touhusta niin aidosti riemuissaan, että se ilo tarttuu joka kerta aivan varmasti itseensäkin.
6. Lisäksi ehdin pitkästä aikaa itsekin saunaan! Laitan Lukan nukkumaan aina klo 20-21, enkä yleensä sen jälkeen enää jaksa lähteä saunaan. Tänään vauva kuitenkin simahti jo heti pian kahdeksan jälkeen, joten päätin kerrankin käyttää tilaisuuden hyväksi! Ihanan rentouttavaa.
7. Saunan jälkeen sohvaan käpertyminen viltin ja iltapalan kanssa. Katson tosi vähän mitään telkkarista, mutta Toisenlaiset äidit on aina pakko katsoa. Muistelen haikeudella omaa raskausaikaa ja liikutun joka kerta, kun pieni vauva saapuu maailmaan. Samalla tunnen itseni maailman onnekkaimmaksi ihmiseksi, kun ajattelen omaa pikkuistani. Äitinä oleminen vain on maailman paras juttu.

Mikä sua ilostutti tänään?

xoxo Nelli

4 kommenttia

 1. Ihana postaus <3 Ja niin liikkis tuo teidän poitsu, oikein supersöpöliini <3
  Tänään ei ole vielä ehtinyt kummempia tapahtua, mutta mua todellakin ilostutti että meidän tytöllä ei ole enää kuumetta!! (on ollut monta päivää kipeänä) Ja ulkona on aivan yliupea auringonpaiste, pian happihyppelylle siis :)
  Kivaa torstai-päivää teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) <3

   Ihana kuulla,että tyttö on parempaan päin :) Ja tuo aurinko kyllä on niin ihmeellisen piristävä asia <3

   Poista
 2. Mä tykkään myös näistä ilmoista jotka on nyt syksyllä ollut :) Ihanat vaatteet olet löytänyt, söpö tuo pupubody <3 (ja enkä voinut olla huomaamatta myös tuota tikrubodya, oletan sen olevat mun blogin arvonnasta :D Kiva, että tuli käyttöön :))

  Tänään on ehdottomasti ilostuttanut tämä ilma sekä se, että pääsen katsomaan työkaverin pientä tyttövauvaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih joo, sehän se! Body on ollutkin paljon käytössä, se sopii mun mielestä Lukalle niin hyvin :D

   Oi, pikkuvauvojen nuuskuttelu on parasta <3

   Poista

© Kochanie • Theme by Maira G.