Äidin tatuoinnit: tekstit ranteissa

Nyt olisi vuorossa tatuointi-postaussarjan kolmas osa! Aikaisemmat postaukset aiheesta voit lukea täältä ja täältä. Koska pyrin etenemään kronologisessa järjestyksessä, niin tällä kertaa esittelyvuorossa ovat hieman huomaamattomammat tatuointini, nimittäin molemmissa ranteissani olevat tekstit. Minusta ranne on tosi kiva paikka pienille ja yksinkertaisille tatuoinneille, mutta sain aika kauan kerätä rohkeutta, ennen kuin itse uskalsin tähän kohtaan tatuointia ottaa. Minulle ranne on jotenkin arka kohta, ja ajatus ranteiden tatuoimisesta tuntui jotenkin ällöttävältä... Pelko oli kuitenkin turhaa, sillä näiden kahden pienen sanan tatuoiminen oli nopeasti ohi eikä edes sattunut ollenkaan!


Nämä tatuoinnit otin jälleen kerran saman tutun tatuoijan luona Puolassa. Halusin ranteisiini nimenomaan jotkut pienet tekstinpätkät ja loppujen lopuksi päädyin näihin kahteen sanaan. Ajattelen, että passion ja patience, intohimo ja kärsivällisyys, ovat sellaisia asioita, joita rakkaudessa ja elämässä ylipäänsä tarvitaan. Otin tatuoinnit jouluna 2012, kun koko se edellinen syksy oli ollut henkisesti aika raskas. Olimme juuri muuttaneet Kamilin kanssa Puolasta Suomeen, ja jotenkin se elämänmuutos tuntui yllättävän rankalta, sen kummemmin nyt yksityiskohtiin menemättä. Nykyään elämä on kaikin puolin kevyempää, mutta edelleen nämä kaksi pientä sanaa ovat vähän sellainen daily reminder itselleni, monessakin mielessä. Varsinkin tuo kärsivällisyys on sellainen ominaisuus, jota yritän kehittää itsessäni... Tuntuu, että nämä tatuoinnit ovat muille ihmisille aika huomaamattomat, sillä pidän aina vasemmassa ranteessa kelloa ja oikeassa diabetes-korua, ja tatuoinnit ehkä jäävät helposti vähän niiden alle. Kuitenkin minulle nämä taas ovat nimeomaan ne tatuoinnit, jotka itse näen helpoiten ja jatkuvasti, joten siksi ne tuntuvat jotenkin olevan kaikkein eniten osa minua.

xoxo Nelli

4 kommenttia

 1. Voi miten kauniit tautuoinnit! Itsekin haaveile, juurikin ranteeseen tatuoinnista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :* rannetatuoinnit on kyllä yleensä nättejä :)

   Poista
 2. Ihana on!! Ranteeseen sopii just tälläset tatuoonnit.

  Meinasin myös ottaa ranteeseen tuon äitini sydänkäyrän mutta tehtiinkin sitten vähän isompi ja tuli ylemmäs. Malttamattomana orotan että pääsen taas lisäilemään kuvia mutta nyt pitäisi malttaa orotella jonku aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Munkin tekisi jo vähän mieli uutta kuvaa, mutta pitää nyt odotella ainakin imetyksen loppuun :)

   Poista

© Kochanie • Theme by Maira G.