Vauvan kanssa reissuun (+arvonnan voittaja & alekoodi!)

Ketturepun lisäksi sain Kamililta vielä toisenkin synttäriyllätyksen. Me nimittäin lähdetään ensi kuussa koko perheen voimin laivareissulle Tukholmaan! Ei ehkä se kaikkein jännittävin ja eksoottisin matkakohde, mutta olen joka tapauksessa innoissani. Nykyään kun viettää niin paljon aikaa kotona, on ihan erityisen kiva päästä välillä uusiin maisemiin. Sitä paitsi rakastan Tukholmaa ja viettäisin siellä mieluusti vaikka parikin yötä, mutta nyt muutaman tunnin pyrähdyskin tuntuu ihan mukavalta. Ja muutenkin tällainen minireissu on varmaan aika sopivan pehmeä aloitus vauvan kanssa matkustamiseen. Matkustaminen on meille molemmille tärkeä juttu ja toiveena olisikin, että tulevaisuudessa voitaisiin reissata myös Lukan kanssa. Vauvahan kulkee jo nyt meidän mukana luontevasti joka paikassa, mutta mitään pidempiä reissuja ei vielä olla yhdessä tehty. Kesällä tehtiin päiväretki Fiskarsiin, mutta muuten ollaan pysytty Tampereen rajojen sisäpuolella. Uskon kuitenkin, että ihan hyvin tulee menemään!


En tiedä, onko käsitykseni vauvan kanssa reissaamisesta liiankin ruusuinen. Haluaisin kuitenkin uskoa, että tässäkin asiassa asenne ratkaisee aika paljon. Kun jo valmiiksi asennoituu siihen, että vauvan kanssa matkustaminen on hieman erilaista kuin jos reissussa olisi vain me kaksi, niin pääsee silläkin jo aika pitkälle. Meillä ei esimerkiksi ole kuin yksi suunnitelma Tukholman varalle: Urban Outfittersin liikkeessä pyörähtäminen, mutta muuten aiotaan mennä vauvan ja fiiliksen mukaan. On ihanaa päästä vaikka vain kuljeskelemaan pitkin kaunista Tukholmaa, muuta en oikein kaipaakaan. Laivamatkakin aiotaan ottaa rentoilun kannalta. Sopii meille, että laivalla ei edes ole hirveästi tekemistä, vaan saa vain olla ja viettää leppoisasti aikaa yhdessä. Mukaan reissuun lähtee ainakin kantovälineet, tarpeeksi vaihtovaatteita ja rutkasti positiivista mieltä, niin eiköhän niillä pärjätä jo aika hyvin! 

Löytyykö teiltä hyviä vinkkejä vauvan kanssa matkustamiseen? Entä suosituksia Tukholman kivoista ravintoloista ja kahviloista, jonne on helppo mennä vauvankin kanssa? 


Ps. Caseapp-arvonnan voittaja on nyt selvillä, ja arpaonni suosi tällä kertaa nimimerkkiä Pieni lintu. Onneksi olkoon, sinulle on lähetetty sähköpostia! Sain lisäksi antaa vielä alennuskoodin lukijoilleni, eli jos uudet hienot kuoret olisi nyt ajankohtaiset, niin koodilla NELLIXO20 saa 20% alennuksen Caseapp.fi:n tuotteista! 

xoxo Nelli

4 kommenttia

 1. Me käytiin kanssa Tukholmassa laivareissulla viime syksynä, poitsu taisi olla silloin 7kk :) Meillä meni tuo maissaolo aika vähän liiankin vauhdikkaissa merkeissä kaupoissa pyöriessä ja meinattiin melkein myöhästyä laivastakin takaisin tullessa.. :D Suosittelen siis ottamaan rennosti ja varaamaan paljon aikaa siirtymisiin! Juuri mietin, että pitäisiköhän lähteä nyt uudestaan Tukholmaan syksyllä jos ei muita reissuja enää ennen vauvan syntymää tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih joo, toi vaara on kyllä olemassa! Se n. 7 tuntia menee kyllä äkkiä. Ja peukku Tukholman matkalle täältä ainakin ;) Mun mielestä se on jotenkin ihana kaupunkin erityisesti syksyisin!

   Poista
 2. Mulla on ihan sama pakollinen käyntikohde aina kun käymme Tukholmassa tai siskoni luona Briteissä, Urban Outfitters :) Super ihana kauppa! Mutta Tukholma on muutenkin ihana, ja teidän reissunne kuulostaa ihanan rennolta ja kivalta. Vauvat on siitä mahtavia reissukavereita, kun ne kulkevat mukana siinä missä kotonakin :) Meilläkin on suunnitelmissa lähteä pyörähtämään Tukholmassa nyt syksyllä, ja silloin mennään aika paljon tuon kolmevuotiaan ehdoilla.

  Tulipa muuten monta ihanaa sanaa tähän kommenttiin nyt :D Mutta kun kaikki on niin ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Ja siellä saisi kyllä helposti kulutettua vaikka kuinka paljon aikaa (ja rahaa...), heh. Joo, veikkaan että vauvan kanssa matkustamisen sujuu ihan kivasti, kunhan ottaa rennosti ja varaa paljon aikaa kaikkeen!

   Poista

© Kochanie • Theme by Maira G.