Kietaisumekko, imettäjän lempivaate


Muistan, kun varsinkin raskauden loppuvaiheessa odotin kovasti sitä, että iso vatsa on pois tieltä ja pääsen käyttämään taas kaikkia vaatekaappini vaatteita. Raskaana ollessa kun tuli lähinnä pukeuduttua niihin vaatteisiin, jotka päälle suinkin vain mahtuivat, eikä ainakaan lopussa enää vaihtoehtoja ollut kauhean montaa. En kuitenkaan silloin tullut ajatelleeksi sitä, että tuskinpa heti synnytettyäni olisin takaisin vanhoissa mitoissani - enkä varsinkaan sitä, että imetyskin asettaisi omat rajoituksensa pukeutumiselle. Aika iso osa vanhoista lempivaatteista siis odottaa edelleen pahvilaatikoissa sitä päivää, kun voin oikeasti pukeutua sen kummemmin asiaa miettimättä. En ole liivejä ja muutamaa toppia lukuunottamatta ostanut erikseen varsinaisia imetysvaatteita, vaan yritän valita päälle sellaisia tavallisia vaatteita, joissa imetyskin hoituu mahdollisimman vaivattomasti. Löysät ja napitettavat yläosat varsinkin ovat tällaisia, mutta sen sijaan mekkojen käyttäminen on jäänyt vähemmälle. Ainakin omat mekkoni ovat suurimmaksi osaksi sellaisia, ettei niitä saa soveliaasti nostettua ylös imetyksen ajaksi, tai ainakin ohuiden sukkahousujen kanssa vilautusvaara on aika suuri. Niinpä entisestä vannoutuneesta mekkotytöstä onkin tullut ennemminkin rento tunika & legginsit - mutsi. 


Mutta mekkotytön mieltä on lämmittänyt huomio siitä, että kaupoissa on tällä hetkellä vaikka kuinka paljon kietaisumallisia vaatteita. En voisi juuri helpompaa ja kivemmannäkoistä imetysvaatetta tähän hätään kuvitella. Olenkin koittanut metsästää kivaa kietaisumekkoa itselleni syksyksi, ja viime viikolla aika täydellinen yksilö vihdoin tuli vastaan Indiskalla. Olen ihan rakastunut uuteen mekkooni, sillä siinä on itselleni juuri sopiva pituus ja lisäksi sininen on tällä hetkellä ihan lempivärejäni pukeutumisessa. Ja parasta tämän hetkinen tilanteeni huomioon ottaen on se, kuinka älyttömän vaivattomasti se imetyskin tämän mekon kanssa sujuu! Veikkaan, että syksyn luottovaate on todellakin löytynyt. Mitäs te tykkäätte?

xoxo Nelli

12 kommenttia

 1. Tykkään! Kumpa itekkin osaisin käyttää mekkoja. Mä oon imettänyt nyt 7kk eikä mulla oo muutakun imetysliivit, jotka on pölyttynyt kaapissa puolivuotta. Jotenkin en oo kokenut omaksi jutuksi imetysvaatteita. Kyllähän ne helpottais varmasti imetystä esim. julkisilla paikoilla. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en oikein muita varsinaisia imetysvaatteita ole halunnut hankkia, mutta noi parit liivit ja topit on käteviä :) Normivaatteista sitten vaan yrittää löytää imetykseen sopivia vaatteita!

   Poista
 2. Kaunis mekko ja imettäessä ihan parhaita nuo kietaisuvaatteet <3

  VastaaPoista
 3. Vähän on harmillisen rajallinen omakin vaatekaappi tällä hetkellä, varsinkin kun talvea kohti mennään niin taitaa mennä vaan haasteellisemmaksi löytää imetykseen sopivia vaatteita, joissa ei myöskään palelisi kun imettää. Tai ehkä kerrospukeutuminen voi myös helpottaa..? Mullakaan ei ole kuin toppeja ja liivejä hankittuna, mutta tuosta mekosta inspiroituneena joku kietaisumallinen neulekin voisi olla aika kätsy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole vielä edes halunnut ajatella talvea :'D Varmasti lisää haasteita luvassa, mutta tosiaan kerrospukeutuminen varmaan ainakin voisi toimia :)

   Poista
 4. Ihana! Malli on tosi kaunis ja väri, ah! Kietaisumekot on kyllä parasta imetykseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä tosi kiva ^_^ Mä vasta nyt hiljattain olen tajunnut nämä kietaisujutut :D

   Poista
 5. Pitäis kyllä katsella itsellekkin jotain tuollaista kietaisumallia. :)
  Ompas todella kivan värinen mekko ja ihania kuvia. Olet kyllä todella kaunis.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Ja suosittelen, nää on niin käteviä!

   Poista

© Kochanie • Theme by Maira G.