Kehdosta pinnasänkyyn

Elämänsä ensimmäiset kuukaudet Luka on nukkunut ihanassa isoisäni valmistamassa kehdossa. Pieni keinuva kehto on mielestäni ollut todella kiva ensisänky vauvalle, ja olenkin haikein mielin odottanut tätä päivää, kun Luka kasvaa siihen liian isoksi. On tuntunut siltä, että minun pieni vauvani todellakin on ihan liian pieni vielä siirtymään suureen pinnasänkyyn nukkumaan! Olenkin koittanut vitkutella tämän siirron kanssa, mutta pakko se vain oli vihdoin myöntää, että ei Luka vain kehtoonsa enää kunnolla mahdu. Niinpä kannoimme kehdon pois sänkymme vierestä, kirjoitimme pohjaan Lukan puumerkit ja laitoimme säilöön odottamaan suvun seuraavaa vauvaa, joka sitten vuorostaan saa tässä kehdossa nukkua. Niisk. Että miten voi jokin tällainenkin asia olla äidin mielestä niin haikeaa. Tänään pinnasängyssä, kohta varmaan jo koulussa... En ala!Äidin tunteilusta huolimatta Lukan ensimmäinen yö isojen vauvojen sängyssä meni hyvin. Pinnis on edelleen meidän sänkymme vieressä kuten kehtokin oli, mutta silti tuntuu kuin vauva olisi nyt paljon kauempana! Tuntui ihan oudolta, kun pieni ei ollutkaan siinä ihan vieressä, aiemmin kun ei juuri tarvinnut itse nousta nähdäkseen kehdossa nukkuvan vauvan. Nyt heräilin yöllä vähän väliä tarkistamaan, että kaikki on varmasti hyvin eikä Luka esimerkiksi ole oppinut yhtäkkiä juuri tänä yönä kääntymään selältä vatsalleen (ei ollut). Voisin siis sanoa, että Luka todellakin nukkui ainakin viime yön uudessa sängyssään huomattavasti paremmin kuin äitinsä! Mutta ehkä tämä tästä, lupaan tottua tähänkin kyllä aivan pian... 

xoxo Nelli

2 kommenttia

 1. Niin ne pienet vain kasvaa.♥ Täälläkin tuntuu että vauva nukkuu niin kamalan kaukana musta vaikka pinnis on sänkymme vieressä. Aika paljon tuo murunen nukkuukin sitten kainalossa. :)
  Meilläkin on tuo sama body. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi body on ihana! <3
   Meillä Luka nukkuu vieressä vain joskus aamuyöstä, mutta silti toi pinnis tuntuu nyt olevan paljon kauempana kuin se kehto oli!

   Poista

© Kochanie • Theme by Maira G.