Harmaa päivä, valoisa mieli

Syksy on ihanan arvaamatonta aikaa. Yhtenä päivänä paistaa aurinko ja sitä huomaa taas pukeneensa aivan liikaa ulos lähtiessään, toisena sataa vettä vaakatasossa ja taivas on ankea. Kroonisena vilukissana en normaalisti ole kylmien ja sateisten päivien ystävä, mutta nyt nekään eivät ole haitanneet - ainakaan vielä. Oikeastaan on ihan kivaa vaihtelua saada pukeutua takkiin ja kaulahuiveihin, ja sadettakin on ihanan tunnelmallista kuunnella, varsinkin silloin kun sen saa tehdä turvallisesti sisältä käsin. 

Eräänä päivänä oli aivan poikkeuksellisen harmaa ilma. Uhmattiin kuitenkin sääolosuhteita, pukeuduttiin lämpimästi ja lähdettiin viemään Lalkaa koirapuistoon. Pieni tihkusade oli tainnut säikäyttää muut koiranulkoiluttajat, sillä keskustan puisto oli tyhjillään, vaikka yleensä sieltä löytyy aina leikkikavereita Lalkalle. Meitä sade ei kuitenkaan lannistanut, vaan päätettiin lyhyeksi jääneen puistoilun jälkeen kävellä pidempää reittiä kotiin järven rantaa pitkin. Minä nautin raikkaasta ilmasta ja siitä loputtoman näköisestä maisemasta, mikä järvelle avautui. Veden äärellä murheet tuntuvat aina tuhat kertaa pienemmiltä ja mieli kaikin puolin kevyemmältä. Ulappaa katsellessa tunsin vain äärettömän syvää kiitollisuutta siitä, että minulla on tämä pieni perheeni ja mahdollisuus viettää tällaisia kiireettömiä päiviä rakkaimpien tyyppieni kanssa. Maailman viime aikaisten tapahtumien valossa omaa onnekkuuttaan osaa arvostaa vieläkin enemmän.

Pakko vielä ajautua pinnallistenkin asioiden puolelle ja mainita, että olen kovasti ihastunut tähän söpöön Papun rusettipipoon. Ostin sen jo kesällä yhtenä erityisen helteisenä päivänä bongattuani sen Taito Shopin ikkunassa, vaikka silloin ei pipokeleistä vielä ollut tietoakaan. Nyt vihdoin sille alkaa olla käyttöä, kun ilmat ovat viilenneet! Lisäksi kaivoin kaapista keväällä Monkin alennusmyynneistä ostamani harmaan takin. Ostohetkellä olin raskaana, joten takkia ei sillon juuri tullut pidettyä ison vatsan kanssa, mutta onneksi se sopii päälle hyvin näin masuttomanakin. Takki on ihanan pehmoinen, ja mätsää sattumalta täydellisesti yhteen pipon kanssa. Veikkaan, että tästä tulee mun tämän syksyn luottoyhdistelmä! 

Ihanaa sunnuntaipäivää kaikille!

xoxo Nelli

4 kommenttia

 1. Onpa söpö toi pipo :)

  VastaaPoista
 2. Tuo pipo on ihana!! Oon pohtinut tuollaisen hankkimista itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kiva tällainen tyttömäisempi pipo! Hanki ihmeessä ;)

   Poista

© Kochanie • Theme by Maira G.