Esittelyssä viisi uutta blogituttavuutta!

Kiitos kaikille, jotka taannoin linkkailitte blogejanne tähän postaukseen! Näin sunnuntai-illan ratoksi ajattelin nyt esitellä viisi uutta blogituttavuutta, jotka tuon postauksen kautta löysin. Ehkäpä muutkin saavat lukulistalleen uutta luettavaa? Jonkin verran joukossa oli myös jo itselleni entuudestaan tuttuja blogeja, mutta päätin tähän postaukseen koota viisi sellaista lempparia, joita en aiemmin ollut lukenut. Klikkaa otsikoita vieraillaksesi blogissa!Uutistoimisto Anselmi on 29-vuotiaan kuvittajan ja graafikon sekä pienen pojan äidin blogi. Harmi vain, että blogi päivittyy niin harvakseltaan, sillä tämä on todella ihana hyvän mielen blogi! Täältä löytyy niin tarinoita perheen arjesta kuin kirjoittajan omia kuvituksia ja diy-juttujakin. Pidän tosi paljon kirjoitustyylistä ja blogin pirteästä yleisfiiliksestä - voi kun näitä postauksia saisi vain lukea hieman useammin! Tykästyin tähän blogiin heti ensisilmäyksellä! Hauska nimi jää mieleen (kurkkaa tarina blogin nimen takaa täältä!) ja ulkoasu on yksinkertaisen suloinen. Blogia kirjoittaa 20-vuotias Julia, jolla on pieni Eevi-tytär. Julia kirjoittaa heidän arjestaan rennolla tyylillä, plussaa kivoista kuvista, joita on paljon! Blogi on perustettu vasta kesäkuussa, mutta mielestäni Julia on jo löytänyt oman bloggaustyylinsä ja suosittelen tutustumaan!MoMo on blogi monikulttuurisen monikkoperheen elämästä. Suomalainen äiti, gambialainen isä ja suloiset identtiset kaksostytöt. Koska itsekin elelen kaksikulttuurisessa parisuhteessa, niin tykkään kovasti lukea myös, miten muilla sujuu perhe-elämä kahden kulttuurin iloisessa sekametelisopassa. Tästä blogista löytyy niin arkijuttuja kuin pohdintaakin, samoin kuin vaikkapa käsitöitä ja leivontaohjeita.Blogia kirjoittaa esikoistaan odottava Tiina, ja kun oma vauvani on "jo" kolmekuinen, niin on kiva fiilistellä raskausjuttuja muiden blogeissa! Tämä on siinä mielessä erilainen blogi kuin useimmat muut lukemani, sillä täältä ei kuvia juurikaan löydy vaan pääosassa on teksti. Ja teksti kyllä soljuukin niin mukavasti, että eipä niitä kuvia jää hirveästi kaipaamaankaan. Tykkään kovasti!Blogin takana on 24-vuotias Lotta, jolla on 3-vuotias tytär sekä uusi vauva tulossa joukukuussa. Blogista löytyy kivasti juttuja laidasta laitaan: raskautta, äitiyttä, diy-juttuja, sisustusta, vaatteita... Aito, lämminhenkinen ja helposti lähestyttävä blogi, täälläkin on kiva uppoutua taas erityisesti niihin raskausajan tunnelmiin! 

xoxo Nelli

9 kommenttia

 1. Hui kiitos! Kiva että pidit blogistani :)

  VastaaPoista
 2. Hei ihana, kiitos <3 Ihan hämmennyin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Nelli, olipas hauska päästä sun listalle! Oon muuten luvannut itselleni sata kertaa, että alan lisätä enemmän kuvia - ehkä nyt äitiyslomalla saan vihdoin aikaiseksi putsata järkkärin linssit ja virittää tietokoneen latauspiuhan paikalleen :D Mutta kiva kuulla, että kuvattomuuskaan ei haittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kuvat on kivoja, mutta sun blogia jaksaa kyllä lukea ilmankin! :)

   Poista
 4. Oi eih ihanaa! Oon tosiaan ollut niin kiireinen etten ole itse kerinnyt päivittämään saatika lukemaan blogeja. Voi tämä kyllä lämmitti mieltä ja muistutti, miksi todellakin täytyy raivata aikaa vaikka sitten vähän lyhyemmille postauksille, jos ei muuta. Kiitos todella paljon :). Tulipa hyvä mieli tästä, kiva että tykkäät!

  VastaaPoista

© Kochanie • Theme by Maira G.