Short hair, don't care

Olen vähän sellainen kaikki tai ei mitään - tyyppi. Sellainen joko tai; hyvin harvoin valitsen missään sitä kultaista keskitietä, olipa kyse siten pienistä tai vähän isommistakin asioista. Teen päätöksiä enimmäkseen tunteella, vähän niin kuin fiiliksen mukaan. Tämä on joskus erittäin hyvä asia, toisinaan taas täysi katastrofi.


Olen potenut hiuskriisiä varmaan ainakin viimeiset puoli vuotta, ellen kauemminkin. En ole värjännyt hiuksiani melkein kahteen vuoteen vaikka mieli olisi tehnyt, sillä halusin päästä eroon siitä värjäyskierteestä ja saada oman värini takaisin. Ja koska en ole käynyt kampaajalla värjäämässä tukkaani, niin aika harvoin sitä on sitten muutenkaan tullut kampaamon tuolissa istuttua. Muutaman kerran olen käynyt latvoja siistimässä, mutta muuten hiukset ovat saaneet rehottaa sellaisina kuin ne ovat. Nyt varsinkin viime aikoina tämä hiuskriisi on paisunut ihan uusiin mittasuhteisiin, ja lähes joka päivä on ketuttanut katsoa peiliin. Ajatus pitkistä hiuksista on kyllä ihana, mutta minun hiukseni ovat laadultaan vähän sellaiset, että harvemmin ne näyttävät yhtä kauniilta kuin Disney-prinsessoilla - tai ainakin se vaatisi paljon enemmän laittoa, ja sellaiseenhan minulla ei varsinaisesti aikaa ole. 


No nyt sitten otin itseäni vihdoin niskasta kiinni ja marssin alkuviikosta meidän lähikampaamoon. Sain ajan heti seuraavalle aamulle ja illalla hieman selailin inspiraatiokuvia pinterestistä. Tiesin, että haluan hieman lyhyemmät hiukset, mutta hetken kuluttua huomasin siirtyväni long bobeista aina vain lyhyempiin ja lyhyempiin malleihin. Ajattelin, että kun nyt kerran muuttamaan lähdetään, niin muutetaan mallia sitten ihan kunnolla! Ja tässä on lopputulos. Vaatiihan tämä vielä aika paljon totuttelemista, kun peiliin katsoessa tuntuu, että sieltä tuijottaa takaisin joku ihan vieras tyyppi... Mutta tykkään kuitenkin! Olo tuntuu paljon freesimmältä, sopivasti uudenlaiselta. Ja sitähän tämä syksykin on, kaikenlaisen uuden aikaa. 

xoxo Nelli

10 kommenttia

 1. Tosi hyvin sopii sulle tää uus malli.:) Oon kans miettinyt jotain vähän lyhyempää tukkaa, mutta en oo viel uskaltanut leikata, kun tän nykyisen tukan kasvattamiseen meni aikaa.. Kiva kuulla et joku muukin on luopunut hiusten värjäämisestä. Mä en oo pariin vuoteen enää värjännyt koko päätä, mutta silloin tällöin oon laittanut vaaleita tai tummia raitoja niin niistä saa vähän vaihtelua ilman juurikasvua.:) On se elämä jotenkin huolettomampaa ilman sitä ainaista värjäyskierrettä ja kyl omaan väriin silmä tottuu vaikkei se tietenkään niin intensiivinen oo mitä purkista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Muakin mietitytti, raaskinko leikata kun oon niin kauan kasvattanut, mutta vaihtelu virkistää. Mun tekis kyllä monesti kans mieli laittaa jotain väriä tai edes raitoja, mutta aika hyvin oon toistaiseksi pystynyt olemaan värjäämättä! Joskus aina laitan sellaisia color maskeja, niillä saa kivasti kirkastettua väriä ilman oikeaa värjäämistä :) Mutta on tää kyllä kieltämättä huolettomampaa ja rahaakin tietty säästyy aika lailla!

   Poista
 2. Tosi kiva muutos :) mulla taas on tuskainen kasvatusprojekti menossa -.-

  VastaaPoista
 3. Voi muru miten hyvin noi sopii sulle! Tosi kaunis malli ja väri :) Näytät kieltämättä erilaiselta ja varmasti vaatii totuttelua mut mä ainaki peukutan tän tyylin puolesta! t. Ronksu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos murunen :* Väri on oma ;) En oo vieläkään ihan tottunut mutta pikku hiljaa!

   Poista

© Kochanie • Theme by Maira G.