Pieniä hyviä hetkiä


Uusi viikko pyörähti varsin mukavasti käyntiin, sillä eilen oli kaikesta tavallisuudestaan huolimatta ihana päivä. Tällaisen hyvän päivän reseptiin kuuluu muun muassa vapaapäivää viettävä mies, hyväntuulinen vauva, kiireettömyys sekä tietenkin auringonpaiste! Tuli sellainen tunne, että ehkä tätä kesää onkin vielä hetki jäljellä - vaikka eipä sillä, surkeasta säästäkin huolimatta tämä on ollut ehkä kaikkien aikojen paras kesä. Ei ehkä olla tehty jännittäviä ulkomaanreissuja eikä saatu spontaaneja päähänpistoja keskellä yötä, mutta sen sijaan saatiin täydellinen vauva ja ollaan opittu entistäkin paremmin nauttimaan kaikista niistä elämän pienistä ihanista hetkistä. Eikä tässä ole muuta kaivannutkaan, oikeasti.


Eilinen olikin täynnä juuri sellaisia pieniä, ihania hetkiä. Vaikka ei tehty mitään sen kummempaa, kuin käytiin kaupungilla hoitamassa vähän asioita ja hengailtiin kotona, niin ainakin saatiin olla yhdessä koko perhe. Olen tottunut olemaan aika usein pitkiä päiviä kotona kahdestaan vauvan kanssa Kamilin ollessa töissä, joten tällaisia kokonaisia yhteisiä päiviä osaa kyllä arvostaa ihan eri tavalla. Tuntui, että eilen ei ollut kiire mihinkään, mutta silti ehdittiin tekemään paljon - jopa syömään aamupala yhdessä, samaan aikaan pöydässä rauhassa istuen. Se jos mikä on arjen luksusta! Sen jälkeen lähdettiin vauvan ja koiran kanssa ulos, ja koska asumme niin lähellä keskustaa, niin saatiin samalla kertaa hyvin hoidettua pois alta ne muutamat pakolliset asiat kaupungilla, ja tehtyä pitkä kävelylenkki auringonpaisteesta nauttien. Sillä reissulla vierähtikin yli kolme tuntia, mutta Luka nukkui koko ajan tyytyväisenä vaunuissaan. En tiedä, onko sattumaa vai onko viikko sitten käyttöön otettu Cuplaton todella auttanut näin paljon, mutta meillä on viime aikoina asustanut kyllä niin hyväntuulinen ja nauravainen vauva, ettei tuon pikkumiehen hymyjä nähdessään voi kuin ihmetellä, kuinka tässä vielä ollaan yhdessä kasassa. Tuntuu nimittäin siltä, että voisin poksahtaa kaikesta tästä rakkaudesta, jota pikkuistani kohtaan tunnen!


Saa nähdä, kauanko näitä shortsikelejä riittää, joten nyt pitää nauttia vielä kuin voi! Eilinen asu oli muuten näköjään kokonaan tämän kesän löytöjä, vaikka ei shoppailua juuri tässä olekaan ehtinyt harrastaa - paita ja toppi ovat alennusmyynneistä ja buutsit kirpparilta. Kiva löytää välillä itsellekin jotain, kun viime aikoina on tullut hankittua juttuja enimmäkseen vauvalle tai kotiin. Oli myös hauska vetää pitkästä aikaa jalkaan edes pienellä korolla varustetut kengät, sillä raskausaika muutti tästä entisestä korkkaritytöstä sen verran mukavuudenhaluisen, että olen hiihdellyt menemään lähinnä tennareissa tai Birkenstockeissa.

Tänään tämä hyvin alkanut viikko saa jatkoa, sillä lähdetään ihan näillä hetkillä pienelle päiväretkelle Fiskarsiin. Saa nähdä, miten sujuu vauvan ensimmäinen pidempi automatka ja tällainen reissu muutenkin. Toivotaan, että hyvin ja että aurinko paistaa sielläkin. Ihanaa viikkoa teillekin!

xoxo Nelli

2 kommenttia

© Kochanie • Theme by Maira G.