Mun apinat

Pukeudutaanko teillä ikinä puolison tai perheenjäsenten kesken mätsääviin asuihin? Me ei olla vielä ainakaan samanlaisia tuulipukuja hankittu, mutta välillä on ihan okei vähän hassutella tarkoituksella. Laitoin eilen instagramiin kuvan, jossa ollaan koko perhe pukeuduttu raitapaitoihin - joskin kaikilla meillä oli päällä hieman erilaista raitaa, ettei nyt ihan överiksi menisi. Tänään puolestaan oli isän ja pojan vuoro mätsätä. Kamilin banaanishortsit ja Lukan apina-asun olin ostanut raskaana ollessani Kamilille tekemääni isyyspakkausta varten, mutta vasta nyt tyypeillä oli ensimmäistä kertaa ne yhtä aikaa päällä. Oli jo korkea aikakin, sillä apinabody taitaa aivan kohta jäädä Lukalle pieneksi. Meinasinkin jo tänään käydä tänään H&M:ssä vilkaisemassa, olisiko tätä settiä vielä myynnissä isommassa koossa, sillä varsinkin tuo hattu on mielestäni niin ihana ja ollut kyllä melkein päivittäisessä käytössä! 
Ei sitä oikein voi olla muuta kuin kiitollinen ja onnellinen siitä, että saa olla näiden kahden tyypin vaimo ja äiti. Näitä kuvia katsellessa on vain pakko hymyillä, minun hassut. 

xoxo Nelli

2 kommenttia

  1. Ihana postaus! Meillä se kävi A-murun vauva-aikana joskus aivan vahingossa! :D Saatoin huomata kyläpaikassa meillä olevan samanväriset paidat tai joskus saman tyyliset sukat. :) Ihania kuvia! Minulle tuli hyvä mieli näitä katsellessa!

    VastaaPoista

© Kochanie • Theme by Maira G.