Äidin tatuoinnit: intiaanityttö ja kompassi


Toukokuussa alkanut postaussarja tatuoinneistani saa nyt vihdoin jatkoa! Vuorossa on ehkä se kaikkein huomiotaherättävin kuvani, koska tatuointi on niin näkyvällä paikalla. Oikeastaan kyseessä on kylläkin kaksi tavallaan erillistä, tai ainakin eri aikoihin otettua kuvaa, mutta näitä on vaikea kuvata erikseen, joten esitellään ne sitten yhtä aikaa. Edelleen kyllä tuntuu hieman oudolta puhua tässä omista tatuoinneistaan, kun niihin on itse jo niin tottunut eikä niitä pahemmin enää tule sillä tavalla ajateltuakaan.


Intiaanityttö on minun oma Pocahontakseni. Otin sen syksyllä 2011 melko pian muutettuani Puolaan, ja se oli ensimmäinen kuvani, jonka otin Kamilin ystävän omistamassa Spider Tattoo - studiossa. Spider on huipputyyppi ja sittemmin olenkin ottanut yhtä pientä tekstiä lukuunottamatta kaikki tatuointini juuri hänen luonaan. Tämän tatuoinnin inspiraationa toimi lempi Disney-prinsessani eli Pocahontas. En kuitenkaan halunnut kuvan esittävän suoraan tätä Disney-hahmoa, vaan kyseessä on hieman realistisemman näköinen versio Pocahontaksesta. Mulle Pocahontas edustaa kaunista, rohkeaa ja itsenäistä naista, joka seuraa sydäntään. Olen itsekin vähän sellainen, että menen lujaa sinne, minne sydän vie, ja järki seuraa sitten perässä... jos seuraa. Tämä on ehdottomasti yksi tärkeimmistä tatuoinneistani, niin tärkeä, etten tätä oikein osaa edes sen kummemmin selittää. 


Kompassin otin Pocahontaksen kaveriksi keväällä 2014. Tähän kuvaan ei oikeastaan liity mitään sen kummempaa symboliikkaa tai tarinaa. Halusin vain jatkaa tuota käsivartta, kun tuntui siltä, että intiaanityttöni kaipaisi jotain seurakseen. Ajattelin ensin ottaa joko karhun tai biisonin, mutta päädyin lopulta kuitenkin tähän kompassiin, joka kuitenkin sopii mielestäni hyvin teemaan. Tämän kuvan kanssa annoin tatuoijalle aika vapaat kädet - ainoat toiveeni olivat ruusu ja helminauha, ja ne myös sain!

XOXO NELLI

11 kommenttia

 1. Hienoja ovat ja hyvännäköiset värit, pysyneet ilmeisesti hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Värit on kyllä pysyneet tosi kivasti. :)

   Poista
 2. Tätä oli odotettukin jo! :) tykkään lukea aina muiden tarinoita leimoistaan ♡ vitsi kun ois varaa mennä taas itsekin neulan alle :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Ihania tatuointeja! Itsekin haaveilen värillisestä tatuoinnista jonnekin vähän näkyvälle paikalle. Tällä hetkellä omaan vaan kolme tatuointia, kaksi mustavalkoista ja yhden pienen värillisen kyljessä. :)

  VastaaPoista
 5. Okei nyt kun olen katsonut nämä kaikki lävitse niin tykkään todella paljon sun tatuointien tyylistä! Ihan uskomattoman hienoja, persoonallisia ja ennen kaikkea värikkäitä, jota ihailen suuresti. Nyt tuli kauhea tatuointikuume, pakko kai alkaa oikeasti luonnostelemaan omia seuraavia :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Itsekin tykkään kovasti näistä pinkin ja sinisen sävyistä joita melkein joka kuvassani on :) Tatuointikuume on kyllä katala tauti :D

   Poista

© Kochanie • Theme by Maira G.